”Eriks underläpp darrar . . . ”.

INSÄNDARE. Tänk att media, i det här fallet SN, bara orkar publicera det ena snyftreportaget efter det andra: det är synd om ensamkommande unga herrar, det är synd om personer som helt frivilligt tar hand om dessa ensamkommande unga herrar. Och det är alltid staten och kommunernas fel som inte vill dela ut ersättningar i paritet med vad ensamkommande och alla hjälpande änglar kräver.

Personerna i SN-artikeln har också önskat vara anonyma. Varför det! undrar vän av ordning. Deras hjälp till stackars ensamkommande unga herrar måste väl i allmänhetens ögon ses som ett strålande exempel på visad omsorg om sina medmänniskor. Eller kanske inte . . .Eriks underläpp darrar när han berättar om hur han och hans fru vill hjälpa, stötta de ensamkommande barnen.

PS. Den svenska socialtjänsten – återigen. Betalar morfadern för att han ska få hem sina sju barnbarn från lägret i Irak. Jag har ingen synpunkt på att barnen hämtas hem, men är det verkligen en fråga för den svenska socialtjänsten – och allt detta smusslande runt morfadern och finansieringen. Jag säger det igen – det måste vara astronomiska belopp som betalas av kommunernas socialtjänster utan någon som helst insyn från allmänheten.

Ego Lego

14 thoughts on “”Eriks underläpp darrar . . . ”.

  1. Haha, anonym ! Det är ju hemma hos en av mina grannar, känner igen husen i bakgrunden på en av bilderna. Jaja då förstår jag.

  2. Hur ställer sig myndigheten när ensamkommande föräldralösa barn vill ta hit sina föräldrar?

  3. Med lite tur kan kanske den stackars Erik få ett nytt barn att ta hand om. Grekland har just släppt ut en terrorist från fängelset, och han lär vara tillbaka i Moder Sveas famn.
    Fy är förnamnen.

  4. Jag undra bara: När kommer flyktingbarnen? Jag har inte hört att några barn kommit ännu..

  5. Det är så här SVT/SR och de andra skattefinansierade svenska journalisterna påverkar valen. De går igång med smutskastningskampanjer mot nationalister och snyftkampanjer för massinvandring.

    • På söndag är det viktigt att hålla koll på vallokalerna, och att det finns röstsedlar för t ex SD.
      Röstsedlar är sådant som kan få ben.

    • Va är alla dessa godhetsknarkare när Svenska ”Barn” behöver hjälp.
      Det kanske är inte lika lukrativ som Afghansk Yngel när man jämför.

  6. Agerar man nyttoidiot åt etablisemanhet, får man faktiskt skylla sig själv, såvida man inte lider av ett begåvningshandikapp eller liknande.

      • Nu tänkte väl jag mera på någon som blivit diagnostiserad, av läkare eller psykolog, att lida av något begåvningshandikapp eller liknande.
        Det må finnas många väldigt dumma människor, men som inte lider av ett begåvningshandikapp i psykologisk eller medicinsk bemärkelse.

Kommentera