Och det varnas för ryssarnas påverkanskampanjer

EU-VALET 2019. Det slår aldrig fel, när det är något evenemang där Sverigedemokraterna är inblandade som Almedalsveckan  eller ett val slå släpper ”Expressen” en skandal som är gammal, samtidigt som det samlade PK-etablissemanget varnar för påverkan från ryssarna.

I går släppte Expressen ”nyheten” och att Sverigedemokraternas toppkandidat Peter Lundgren ska ha ofredat en partikamrat förra året. Alltså inte förra veckan utan förra året. Lundgren erkänner och säger att det var på fyllan men att han och kvinnan fortfarande är vänner.

Och som vanligt är det David Baas, heltidsanställd för att leta upp gamla saker om Sverigedemokraterna och sedan släppa detta när det bedöms göra så mycket skada som möjligt för SD.

En neutral och opartisk löpsedel publicerad valdagen den 19 september 2010 som Anna Dahlberg låg bakom.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

11 thoughts on “Och det varnas för ryssarnas påverkanskampanjer

  1. Hellre rysk påverkan, än den socialistiska internationalen, som idag! Hellre fria ryska medier, än kommuniststyrda europeiska!

  2. Ja,Ryssen kommer varje gång det börjar närma sig val….
    Numera låter de även sitt AFA och annat kommunistpack,uppträda som ”motdemonstranter”,när de få demokratiska partierna håller sina möten. Idag blev fyra sådana vilseledda transporterade bort, (konstigt nog) vid ett AfS-möte i Malmö….

  3. Ser ut att vara samma sak i Österrike.
    Men vi får väl se vad som kommer från sossarna på lördag.

  4. F.d rikspolischefen D.Eliasson har idag uttalat sig om detta i PK-media !
    Känns så där.

  5. Den som har störst otillåten valpåverkan är kommunistiska SVT. Jag säger som Åkesson. Stäng skiten.

  6. Det är nu som David Baas kryper fram under den sten han har legat sedan förra valet.
    Hur var Expressens slogan ”först med det senaste” ett år efter knappast och en icke nyhet.
    Har man ingen självaktning på den tidningen?

  7. Jag röstar SD. Jag har inget emot främlingar men är emot fientliga främlingar, som myndigheterna bjuder in att bo gratis i landet och fullständigt brustit i kontrollen av. Allvarliga brister av myndigheterna, som ständigt hotar säkerheten för allmänheten.

  8. Ju mer skit dom skriver om SD desto hårdare håller jag fast vid dom. Jag är nog inte den enda som reagerar så.

  9. David Baas, säger bara David Baas. Han är en tragisk figur, men vem bryr sig egentligen? Inte väljarna vad det verkar

  10. Besatthet och frustration över att faktikst har fel övergår i desperation.

Kommentera