Muslimer demonstrerar på Norrmalmstorg i Stockholm


ISLAM. I lördags demonstrerade demonstrerande några hundra kvinnoförtryckande muslimer på Stockholms gator. De vill att SÄPO friger tre imamer och den ena imamens son och en vd för en muslimsk friskola som SÄPO arresterat. 

De gripna är Gävleimamen Abo Raad och hans son, imamen Hussein Al-Jibury i Umeå och imamen Fekri Hamad från Västerås. Abdel-Nasser el Nadi är kompis med de föregående och vd på den muslimska friskolan med det mindre passande namnet Vetenskapsskolan. Säpo anser att männen är en säkerhetsrisk och har för avsikt att förpassa dem ur landet.

Pettersson undrar var alla sekulära muslimer finns, de om några borde borde protestera mot de som tror på Allah, varenda troende borde betraktas som en säkerhetsrisk.

Filmen: lägg märke till stavningen, SFI-läraren verkar inte så duktig, och titta på grabbarna som ber, bakom dem sitter kvinnorna i en egen rad, jämlikt och bra, det är så de svenska feministerna vill ha det för sig och sina döttrar, män som bestämmer över dem…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


17 responses to “Muslimer demonstrerar på Norrmalmstorg i Stockholm

 • li br

  Stora rubriker på svt nyheters sida:

  Gävleimamens advokat om sekretessen: Det är problematiskt.

  Uppgifterna om vad Säkerhetspolisen grundat frihetsberövningarna på har varit knapphändiga. Det är problematiskt, menar Gävle-imamen Abo Raads försvarsadvokat Alparslan Tügel. – Han har inte möjlighet att berätta hur han ser på det här, säger han.

  Skicka ut alla terror imaner NU. Så länge folk inte fattar svenska lagen kommer demonstrationer och missförstånd växa till oproportionella nivåer ju längre tiden går.

  Uppenbarligen är advokaten under stor press av församlingamedlemmarna som inte fattar något och blir arga istället. På advokaten, säpo, staten, svenskarna?

  För mig är det problematiskt hur imamer med tydliga kopplingar till terror och fundamentalism fått vara här upp till 20 år och fått priser av kungen och myndigheter och föreningsbidrag utan att säpo, polisen, någon reagerat alls. Hur är det möjligt???

  Vad har hänt just nu som lett till att säpo gripit flertal imamer som gjort det som de gjort i decenier i Sverige.

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/gavleimamens-advokat-om-sekretessen-det-ar-problematiskt

  Gilla

 • Nizze

  Vid min morgonpromenad hörde jag ett besynnerligt ljud från en byggnad invid kyrkan. När jag kom närmare såg jag genom de öppna dörrarna skäggiga karlar i långa vita klänningar gå runt där inne och be till Allah. Hur kan kyrkan upplåta sina lokaler till detta? Om jag inte redan hade gått ur svenska kyrkan hade jag gjort det nu!

  Gilla

  • age

   ”Nizze”!
   Tänk på att vi är skyldiga att acceptera även mentalt störda,
   efterblivna och mindre vetande individer.
   Psykiska störningar tar sig olika uttryck.
   Hjärntvätt är en mycket allvarlig psykisk störning!
   Vissa typer av den sortens störning gör att individen tror
   sig leva i en parallell, fantasivärld.

   De brukar betecknas som ”religiösa” individer.
   De inbillar sig att det finns något som inte finns.

   Gilla

 • Maya

  Var höll alla feminister, batikhäxor , vänsterblivna och islamkramare hus ?Det här spektaklet i hjärtat av vår huvudstad blev kanske lite för problematiskt för att stå och skrika och gapa på.Dom är ju annars väldigt pigga på att störa ut sammankomster och demonstrationer.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  De är snart frigivna, bara att vifta med det berömda rasistkortet och hävda mänskliga rättigheter så viker sig Säpo direkt !

  Gilla

 • Kungen

  Ut med dom allihop direkt. Det finns länder där dom hör hemma. Det är ju där dom ska bo

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Ut med dem ?
   Kommer ALDRIG att ske från det trygga och heligt mångkulturella Sverige så länge en nöjd majoritet av svenska folket vart 4:e år sätter samma landsförrädare till makten.

   Gilla

 • Bihac

  Säpo har behandlat mycket mer illa dem från fd Jugoslavien som bara någon Muslim jämnade. Min far fick jätte illa och fick inte bättre. SÄPO tänker berörda är serber och det här är 1994,1995,1999, 2005 och upp till 2014 när de blev upptagna med de nya svenskar och jag och min far började anda lite. Det vad ni gissar är bara början.

  Gilla

  • age

   ”Bihac”!
   Som en extra kommentar vill jag bara upplysa om
   att min pappa också blev illa behandlad;
   – av tre ”modiga” jugoslaver, som slog ner honom
   och rånade honom när han hämtat ut pensionen
   på dåvarande Posten.
   Han hittades medvedslös på trottoaren med tom
   plånbok intill sig.
   Han dog senare av sviterna!

   Jag har en egen bild av ”jugoslaver”!
   Någon kanske förstår varför?

   Gilla

   • Susanna

    Det är stor skillnad på Albaner, Kroater, Serber, Montenegriner och Zigenarna därifrån. Kanske du vet vilken rastillhörighet gärningsmännen hade? Jugoslavien var ett hopkok och en mångkultur där nästan alla mådde dåligt precis som i Sovjet och nu Sverige och som sagt stor skillnad mellan folkgrupperna vad gäller moral och tjuvaktighet mm.

    Gilla

 • compulsoryunion

  Klimatet är förändrat med våra pengar, överallt invasiva livsfarliga arter, sozialdemokratins niggaz frodas och bor gratis över hela Sverige (Sverige är experimentell n-odling, kronan är n-gödsel och höga skatter = n-växthuseffekt)

  Gilla

 • compulsoryunion

  Mördarfästigarna ska UUT, inte få PUT (permanent uppehållstillstånd)!

  Gilla

 • centurion

  Kunde inte någon som befinner sig i närheten ta med sig en Megafon och ett förinspelat läte från en saftig Kulspruta. Det skulle nog bli en yster dans. Funkar nog även med ljudet från en hoper grymtande små söta Grisar. Det kunde ju också få fart på det egna, medhavda muhammedanska Sittfläsket.

  Gilla

 • Treb

  Har ngn kollat upp Genèvekonventionen???
  Mkt av det som händer gör vissa laglösa,mig veterligen.
  Föra krig utan uniform tex…
  Finns INGEN lag föt dessa,vad jag vet.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Varför gick inte de journalister och politiker med i tåget som med näbbar och klor arbetat för att så mycket islam som möjligt ska komma till Sverige.

  Gilla

 • Klas

  Samla ihop packet och skicka i väg dom dit dom hör hemma.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: