WordPress.com svartlistar islamkritiska bloggar

MEDIA. WordPress är ett av världens populäraste publiceringsverktyg för bloggar med miljoner användare över hela världen, det finns både i gratis- och betalversioner. -Petterssons använder en betalversion av WordPress.

Nu skriver Breitbart.com att WordPress.com har börjat att censurera och svartlista minst två islamkritiska bloggar.

Bloggen Creeping Shariaoch bloggen Muslim Statistics har stängts av enligt Breitbart.com.

-Pettersson hoppas på att avstängningen beror på något annat än islam, två bloggar av alla tusental tyder inte på någon samlad attack mot islamkritiker utan kan bero på något annat, obetalda avgifter eller något, för som WordPress skriver

Friheten att skapa. Friheten att förändra. Friheten att dela med sig, och min avgift är betald för obegränsat utrymme hela året men skulle vi försvinna så finns vi på Twitter…

Darura ger muslimer möjligheter att äta griskött grillat på glöden från några koraner.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “WordPress.com svartlistar islamkritiska bloggar

  1. Men om islamkritiska bloggar stoppas måste ju även nazismkritiska stoppas. De är ju likvärdiga har ett liknande budkskap.

  2. Även Petterssons Blogg har tydligen infekterats av politisk korrekthet.
    En kommentar jag skrev, som var baserad på Petterssons egen text,
    blev editerad till menlös mainstreamtext.

Kommentera