Tre män döms till fängelse efter rånet mot ”Hollywoodfrun” Isabel Adrian

BROTTSLIGHET. Tre män döms till fängelse efter det brutala rånet mot Isabel Adrian, känd från ”Svenska Hollywoodfruar” i TV3. Adrian blev överfallen i ett parkeringsgarage i Stockholm i början av februari, hotad med pistol och bestulen på bland annat en Rolex-klocka, guldarmband och mobiler till ett värde av totalt runt en miljon kronor. 

En man dömdes för rån till 3 år och 6 månaders fängelse. Två män fälldes för medhjälp till rån, den ena fick 2 år och 6 månaders fängelse och den andra dömdes till 2 års fängelse. Gärningsmännen ska även betala skadestånd till Isabel Adrian på 597.224 kronor.

-Pettersson noterar att rånarna inte tillhörde det skarpaste intellektet från sin respektive länder, de använde egen bil, en Jaguar och de klarade inte av att öppna garageporten när de skulle iväg så de fick fly till fots…

Nåväl, de tre lystrar till namnen Kyagullanyi, Onyango och Opala…Stockholms Tingsrätt B 1653-19

Opala är polsk medborgare, de andra två svenska men verkar höra hemma någonstans där folk är väldigt solbrända…

En fjärde man, Hicham Oucif, var med vid rånet men är på fri fot och häktad i sin frånvaro.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Tre män döms till fängelse efter rånet mot ”Hollywoodfrun” Isabel Adrian

  1. Det var mycket långa fängelsestraff för blattarna som normalt brukar få kraftiga straffrabatt för att de är just blattar….Domarna lär överklagas och kosta staten mer pengar! Costa Gratis betalar blattarnas advokaträkningar….Högt skadestånd, det brukar ligga på några 100 lappar när svenskar drabbas…..Pappan till den mördade flickan fick ett skämmigt skadestånd, politikerklassen borde betala ur egen ficka eftersom de släpper in slöddret och saknar kapacitet att skicka ut det slödder som inte borde vara här!

  2. Pistol hotande rånare som döms till fängelse?
    Händer inte ofta i dagens Sverige.

  3. Skönt att veta att dessa personer av anses som pensionärsräddare av vissa. Ja, jag kanske menar Centetpartiet 😂😂😂😂😂😂😂

  4. Inte dömda till fängelse, till vistelse på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell !!!!!!

  5. Svenska fängelse är inget straff. Levnadsstrandard där är bättre än på några charterresor. Man skrattar åt det hela svenska rättssystemet och kriminalvården. Ni är naiva.

  6. 2-3 års Babbehotell är för lite när tre st pistolhotat en försvarslös kvinna! Minst 3-dubbelt borde de ha fått och livstids utvisning!

    • kan bara gratulera
      skadeståndet till denna kända kvinna slår alla rekord.
      ja vad fick förädrarna till ett barn för en terroristattack. en påse smulor.

      Det är ta mig fan så man skäms å sveriges folks vägar.

    • ap art heid låtsas vara konst i Stockholms T-bana (Tunnelbanan är afrikas kriminalvårds avloppsledning)

Kommentera