Malin Björk (V) om SD: ”De vill utplåna såna som mig”

EU-VALET 2019. Expressens Niklas Svensson intervjuar Malin Björk, EU-parlamentariker för vänsterpartiet. Av de 20 mandat som Sverige har i Europaparlamentet innehas två i dag av Sverigedemokraterna, en av dem, Peter Lundgren, är upprörd över att Malin Björk efter fem år i samma byggnad fortfarande vägrar ta honom i hand.

Malin Björk (V)

Malin Björk motiverar: – Det finns en strategi bland Sverigedemokrater och rasister att gå nära, in i min privata sfär. Jag vet inte vem Peter Lundgren är som person, och jag måste inte veta det. Därför går gränsen vid bilder. Jag behöver inte ställa upp på en bild med honom.

Hon hävdar samtidigt att ”Sverigedemokraterna och deras gäng vill utplåna såna som mig”.

Artikeln i Expressen är väl tilltagen men journalisten Niklas Svensson ställer ingen fråga om den dryga miljon i traktamente Malin Björk plockat ut för att möjligheten finns, och som hon saknar kvitton för.

Nu försöker Björk i stället vinna väljarnas förtroende genom att tjata om att hon faktiskt är lesbisk och med den åtföljande kommentaren. ”SD hatar såna som mig”.

Vad nu SD eller någon annan har med hennes sexuella läggning att göra. Med sådana pinsamma parlamentariker och argument är det inte svårt att förstå att folk är tveksamma till EU-valet. Men Dörrmattan Sjöstedt har förstås inget att invända när det gäller en av sina egna.

-Pettersson säger att Vänsterpartiet och Malin Björk är ynkliga, de tjatar om SD:s (som grundades 1988) förflutna men nämner aldrig att de än gång  stödde Hitler…

Om Malin Björk på bloggen…

Vänsterpartiets historia HÄR och HÄR 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

32 thoughts on “Malin Björk (V) om SD: ”De vill utplåna såna som mig”

  1. Att utpeka sig, som offer kan ibland vara vad man säger en djävulens strategi. Ovanligt ordval att nämna utplåna. Kanske det är så att Malin Björk och vänsterpartiet vill utplåna såna som Peter Lundgren och SD. Vänsterpartiet eller kommunister har alltid önskat byta ut mänsklighet mot ett system för teknisk byråkrati. Gör inga nya försök tack.

  2. Är det möjligt att utplåna en sådan parasit så stöder jag det till 100%.

  3. Du är en skam..Du företräder inte vanliga arbetare..och äldre….Hycklare.
    Vad har du gjort för oss fattiga .Skäms

  4. inget ovanligt, de här med att ta oss i hand…sedan den dag jag mognat och valde (i mitt tycke) rätt väg att vandra, så har flera av mina tidigare (som jag trodde) goda vänner hyser en viss typ av tyst förakt idag
    Vänner som alltid och fortfarande är å kommer att förbli mina vänner, oavsett deras tidigare å nuvarande insnöade väg på stigen…de går som trans, krakarna
    …detta ovan är ”sandlådebeteende”, inge kul då gamla buddys sprätter sand i min riktning…tror mig veta, att ni andra här har mött ungefär samma beteende, om ni nu inte bangat ur och inte avslöjat ert vägval annat än för närmast ståeende?

  5. Utplåna… inte alls. Det räcker med livstids landsförvisning företrädesvis till mellanöstern… Detta skulle vara effektivt och räcka…

  6. Jonas S försvarade Malin B och hennes uttag av traktamente på knappt 1 miljon med att hon tar ut bara ”29tusen” i lön från EU
    29000 lön +41000 kontorsmaterial +c:a 80000 i traktamente = c:a 150 000 kr i månaden men det fattas 50000 i lön i månaden och jag tror inte Malin B bjuder EU på den pengen utan kanske har hon gjort en löneväxling

  7. Lesbiska hatiska kommunister är ju ingen höjdare. Dessutom en sån girig gåslever och champagnekommunist som hon har nästan inget människovärde.

  8. Du läser nog inte denna sidan Malin, men någon kan kanske meddela dig. Vet inte riktigt vad du ärt ute efter, men för tydlighetens skull så kan jag meddela dig att jag är fullständigt ointresserad av hur du, ja och även Peter Lundgren, idkar sex.

    Tips. Människor som vill utplåna dig för din läggnings skull hittas främst i MENA-regionen och länder dominerade av Islam.

  9. OT; Ladan Andersson visar idag vad hon
    anser om svenskarnas förstånd: Hon
    ämnar sänka bensinen med 5-15 öre/
    litern under sommaren!! Ladan tänker??
    : de där dumma idiotiska svenskarna
    tycker nog att det är bra! Arma land

  10. Kommunisterna ska börja med att syna sin egen historia. Den är inget att vara stolt över. Den politik hon företräder har ALDRIG fungerat nånstans nångång. Det har mördats 10 ggr fler under kommuniststyren än vad nazisterna hann med. Varför talas det inte om det

  11. Vänsterpartisten Malin Björks nedsättande och avståndstagande uppfattningar hon uttalat om sverigedemokraten Peter Lundgren får mig att inse att det är egentligen hon själv som vill utplåna såna som honom och de väljare som demokratiskt röstat på SD.

  12. vart är SD utrotnings program?

    sossarnas och vänsterns utrotnings program syns redan tydligt i samhället där äldre slås ut, assistans och hjälp till handikappade slås ut, uträngseffekter för svenskar att hitta bostäder, kvinnor slås ut genom sexuellt våld och slutar gå ut, folk åker inte till stan och handlar längre pga rån och bilinbrott och butiker slås igen då folk handlar på nätet……..

  13. ”Utplåna” är hennes egna ord, men betydelsen är ändå rätt. Det hon gjort är moraliskt fel och det borde hon förstått. Det hon sen inte gjorde var att sanktionera det och få det lyft upp på bordet…….hur svår kan det va.

  14. På partigruppens kontor där V och Malin Björk tillhör i Bryssel hänger både Stalin och Lenin på väggen samt många fler ur kommunismens skräckkabinett.
    Så sådana som Malin Björk ska tala tyst om historia för hennes partis historia är mörkt blodröd.

  15. Kan inte förstå att Peter Lundgren vill ta Malin Björk i hand. En hatisk och mycket obehaglig person, nej tack.

  16. Blir kommunister aldrig vuxna? Är som en trotsig obstinat tonåring, kan allt vet allt och noll självinsikt. Vilket föredöme för sina barn, som ser det till sin livsuppgift att främja sina egenintressen.

  17. Varför ska det vara möjligt att bli mångmiljonär bara av den anledningen att vederbörande är flata? Någon politik bedriver ju inte Malin Björk. Det är ju bara utspel och floskler. En vresig subba, det är allt.

  18. Det märkliga är att det fullkomligt kryllar av dom.
    Vara kommer alla dessa giriga omoraliska egoistiska jon ifrån.?

  19. De vänsterblivna saknar stil och har problem med sig själva och sin s k ideologi. Deras sätt att bemöta meningsmotståndare visa endast på att de saknar normala umgängesformer.

  20. Alla lögner är tillåtna för vänstern och de kan för att de har Sveriges skattefinansierade journalister på sin sida.

  21. Ligger något i det !
    Den vidriga kommunismen har inte och kommer aldrig att bidra med något positivt.

  22. Hur djävla dum i huvudet får på vara ??? Det finns inga gränser på det tydligen !!! Och framför allt hur i helvete kan man rösta på ett sådant stolpskott som hen ??????

Kommentera