Muslimsk man misstänkt för knivattack på judisk kvinna i Helsingborg gripen i Danmark

BROTTSLIGHET. Den man i 30-årsåldern som misstänks för en knivattack och mordförsök på en judisk kvinna närheten av synagogan i Helsingborg greps greps natten till onsdagen i Danmark. Polisen tonar ned misstanken om att det skulle röra sig om ett hatbrott, rapporterar SVT

Kvinnan i 60-årsåldern är livsfarligt skadad. En teori är nu att knivattacken snarare är ett vansinnesdåd än ett brott med ett tydligt motiv. Även tid och plats för brottet kan tala för att något reellt motiv saknas.

-Pettersson är misstänksam. En judisk kvinna, knivhuggs nästan till döds utanför synagogan i samma stad, där en imam är åtalad för att ha kallat judar ”apornas och svinens avkommor”, en tisdagsmorgon vid 07:30 när hon är på väg till arbetet, låter på mig som det är ett planerat dåd, vad än svenska medier och polis säger.

När sedan israeliska myndigheter går ut med att angriparen var en muslimsk man känd av svenska myndigheter blir jag ännu mer misstänksam. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Muslimsk man misstänkt för knivattack på judisk kvinna i Helsingborg gripen i Danmark

  1. Förbjud religion så sparar vi många människoliv och 70% av alla framtida krig skulle då kunna undvikas.

    Vill du dyrka eller hylla nåt som inte existera så får du göra det hemma och helst när barnen är i skolan/förskolan så dom och vi andra normala slipper se och höra tokigheterna.

  2. Om offret är judiskt eller muslimskt blir det ett jäkla liv, om offret inte tillhör dessa 2 kategorier inte eller knappt ett knyst. Efterlyser fakta och lika måttstockar för alla.

  3. Hade han röstat på SD hade det varit på löpsedeln. Jävla feminist-muslimskt land vi lever i.

  4. Ytterligare en stackars missförstådd kriminell parasit som den svenska Kriminalvården eventuellt nu ska förbarma sig över och dalta med på något av sina fina välservade hotell !

  5. Polisen har blivit hemliga polisen, man tystar ner , ger inga
    kommentarer osv? Förr bad polisen om människors
    iakttagande och på så sätt fick man ofta fast en
    brottsling,, men idag ska allt tystas ner och vara hemligt
    för att skydda myndigheternas idiotiska beslut att öppna alla
    gränser. Känner ett djupt förakt för beslutsfattare som på kort
    tid lyckats att förstöra världens bästa land till att idag vara
    bortom all räddning.

    • När Tyskland och nazismen blev besegrade så var man tvungen att organisera om hela Tysklands styrande politiska system så nazismen aldrig mer skulle kunna bli möjlig att genomföra.
      Usa, England och Frankrike ”hjälpte” till.

      Man decentraliserade polisen efter andra världskriget till stats, kommun och länsnivå i olika fristående organisationer så ingen ”ny” hitler någonsin skulle kunna centralt styra en hel poliskår. Det var för farligt att ha en toppstyrd centraliserad poliskår som bara lyder under en chef. Polisen måste vara ”fria” och följa lagen och skydda folket och vid en ev stadskupp ska polisen arbeta MOT stadskuppen och inte med den.

      I Sverige la vi ned kommunpolis, länspolis, polisdistrikt och har centraliserat all polis till EN polismyndighet som styrs direkt under staten. Helt tvärt om mot andra länder.
      I Sverige har det allra mesta centraliserats och topp styrs som har med makt och maktutövning att göra.
      Men alla kostnader och tunga utgifter får ligga kvar på decentraliserade kommuner.

  6. Innebär inte knivlagen att det är förbjudet att bära kniv på stan?
    Det måste vara någon som obstruerar mot den eller inte har förmåga att ta till sig den.
    Mina tankar går till kvinnan som har drabbats, och hennes nära och kära. Håller tummarna och hoppas på snabbt tillfrisknande för henne.
    Mina tankar om gärningsmannen är, ja, jag slutar där. Jag tror ni förstår vad jag tänker.

  7. Oavsett vem som knivskar kvinnan så har vi fått ett samhälle som jag tror inte många vill ha, de skjuts, mördas, våldtas, sprängs, känns som att ingen vill ta något ansvar längre. Ingen vågar riktigt säga vad man tycker eller tänker längre för då får man skaka galler. Känns som politikerna inte har en susning vad de har ställt till med, för ingen absolut ingen politiker gör något för det ska bli bättre. Det hela känns som en enorm krutdurk som kan explodera när som helst, så de känns ju tryckt att veta att politikerna fortfarande sitter och kastar sand på varandra.

Kommentera