Min bok sa sanningen – jag avfärdas som högerextrem

BROTTSLIGHET. Sommaren 2015 skedde omfattande sexövergrepp i Kungsträdgården. Journalister och politiker informerades och var intresserade ända tills det kom fram att hela 90 araber och afghaner omhändertogs och avvisades från området, bland annat i samband med en Zara Larsson konsert och We Are Sthlm festivalen som ledde till de berömda ”tafsa inte” armbanden.

Expressen

Författarinnan Kajsa Norman gick igenom allt material om Dagens Nyheter och hur de mörkade sexövergrepp i Kungsgården. Nu anklagas hon för rasism och att vara ”högerextrem” – i Dagens Nyheter. Återigen.

De ”anständigas” retorik. ”Mäktiga spelare inom svensk media nedlåter sig till stigmatisering av budbärare i syfte att flytta fokus från de obekväma sanningar de avslöjar”, skriver Kajsa Norman på Expressen.

-Pettersson noterar att Expressen publicerar denna omfattande kritik av Dagens Nyheter…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Min bok sa sanningen – jag avfärdas som högerextrem

  1. Det stinker verkligen om Sverige. Förljugenhet hos etablissemanget förpestar ett helt land. LÖGNEN är det värsta miljöproblemet av allt!

    Men mot den är motåtgärder och klimatmål ointressanta!

  2. https://www.skrivunder.com/uploads/images/tumblr_o0wrix81tn1r8n6aco1_12801.png

    Personerna ovan visste mycket väl om de s k ”ensamkommande” männens sexuella övergrepp i grupp mot svenska flickor och kvinnor på festivaler, men de avstod helt från att rapportera någonting i nyhetsmedia om detta.

    Från vänster: Peter Wolodarski – chefredaktör DN, Dan Eliasson – dåvarande rikspolischef samt Hanne Kjöller journalist DN & Expressen

  3. Det är förvånande att vänstern kan använda samma gamla utslitna vapen i 20-30 år utan att vi har skaffat motvärn eller immunitet.

  4. Har hört bl.a. hur kvinnliga poliser behandlades/ utsattes av …..?
    Det var inte trevliga tillmälen de möttes av, eller hur Stockholms polisen!?

  5. Tänk vad enkelt och bekvämt det är att avfärda alla som inte tycker som politikerna och journalisterna som rasister och högerextrema.

    Jag önskar verkligen att svenska folket kunde gå ihop sig och göra någonting åt de sinnessjuka förhållanden som råder i landet. Det vore på sin plats att störta nuvarande regering och riksdag och ersätta nuvarande system med en riktig demokrati, där folkets åsikter hörsammas och tas på allvar.
    Tyvärr så är inte detta möjligt, då folk hellre klagar än agerar.

    • Vi borde få rösta med mobilt bank id och vi avskaffar Regeringen eftersom den är inte vald av folket (vald av Statsministern bara)

  6. Sanningen är alltid blytung för den som lever på lögnen. Sanningen skall göra dig fri, men lögnen kan ta dig till toppen.

  7. Vänstern och de andra kollektivisterna är aldrig intresserad av verkligheten. De diskuterar inte sakfrågor och fakta men använder ad hominem attacker för att svärta ner och tysta opponenter. Islamofob, xenofob, homofob, transfob, fascist, nazist, högerextremist, etc. Alla dessa etiketter är till för detta. Kollektivister är totalitära till sitt väsen.
    Ett groteskt faktum är att Nationalsocialism och Fascism är kollektivistiska, centralstyrda vänsterideologier, precis som den vanliga (international)socialismen, och har inte ett dyft med högern med dess individualism och kapitalism att göra.

Kommentera