Fi-topp, vi behöver inget försvar. Vi får ta hjälp av Nato

EU-VALET 2019. Vid valet i september 2018 fick Feministiskt Initiativ 29.665, 0,46 procent av rösterna, det är ofattbart många. I går frågade Europaparlamentarikern Soraya Post (Fi) ut i SVT:s program Toppkandidaterna. Soraya Post (Fi) vill inte se någon gemensam EU-armé och vill att unionen fortsätter att ”vara en mjuk makt” och ett fredsprojekt. Rädslan för ett mer aggressivt Ryssland delar hon inte, sa hon i SVT:s utfrågning ”Toppkandidaterna”.

Soraya Post vill rusta ner det svenska försvaret eftersom det utgör ett hot mot Ryssland. På frågan hur Sverige då ska försvara sig säger hon att vi får ta hjälp av Nato.

Hon vill att EU i stället fokuserar på säkerheten för invånarna inom unionen, till exempel genom att ta krafttag mot våldet mot kvinnor. – Jag skulle vilja att vi fokuserar på mänsklig säkerhet, sa Post.

Zigenarna som hon kallar romer ligger henne också varmt om hjärtat. Synd att inte SVT frågade om det beror på att dottern sitter inne på två år för grova stölder och bedrägerier och att hennes man och son nyligen greps för att ha sparkat ned och misshandlat en 70-årig pensionär i bråk om en parkeringsplats när de skulle hämta fru Post på flygplatsen.

SVT Play 

-Pettersson säger att rösta på Fi om ni vill ha öppna gränser och vill satsa skattepengar på romer och illegala invandrare.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

12 thoughts on “Fi-topp, vi behöver inget försvar. Vi får ta hjälp av Nato

  1. Ja och så tror hon på Tomten fast det är snart Sommar,
    Om inte Sverige vill ansluta sig till Nato, så ska vi inte
    räkna med att få någon hjälp heller.
    Var tror människan att striderna kommer att stå ifall vi går
    med i Nato?? Jo just här i Sverige.

    Det finns ett bättre sätt, sluta upp och hetsa och beskyll
    Ryssarna för allting, då tror jag inte Ryssarna utgör ett hot
    för oss, men det patetiska Sverige lägger först ner sitt
    eget försvar, och när man gjort det börjar man morska upp
    sig mot Ryssarna.

    Vi ska inte glömma att vi hade Europas tredje bästa försvar
    innan demonteringen satte in.

  2. Ja de vänsterextrema FI är verkligen goa och totalt verklighetsfrämmande !
    Patetisk är ordet.

  3. Fi är en förolämpning mot varje självständigt tänkande kvinna!
    De allra värsta och sämsta tänkbara fördomar mot kvinnor överträffas.
    Tänk att vara högre Officer och tvingas lyda gravt förståndshandikappade i en PK-Regering.
    ”Kunde kanske speciella Nää-Fyy Brigader sättas upp som i orange overaller åker ut till fronten med megafoner för att fya fienden?”
    Med dagens sjuka och kriminella Svenska Ockupationsjuridik så behövde bara fienden ange att de ”är barn” så måste Sverige ge dem barnhemsplatser o juridisk immunitet för både mord, rån och våldtäkter!
    Sveriges värsta fiender sitter i den kriminella korrupta makteliten!
    Vidare i deras påbörjade plan att skapa en diktatur med import-kriminella rasistapor som ”Herrefolk”!

  4. Hmmm…
    Hur i helvete är det möjligt att en Svensk EU-politiker kan sitta som representant för Sverige med den bakgrundshistorien som hon besitter.

    Näst intill hela hennes familj är kriminella och någon redan inlåst. Hade hon delat med sig av sin obscena lön och sina skattefria traktamenten till sin man och sina 2 barn så hade dom haft så dom klarade sig väl – långt efter vad en fattigpensionär har i dagens Sverige.

    Val av partiledare för Fi kan inte direkt anses vara ett gott val.

    En partiledare kastade sina pissindränkta trosor på publiken, brände offentligt upp 100.000:- samt på bästa sändningstid i den PK-ägda televisionen påstod att det var oväsentligt hur Sveriges sociala åtaganden finansierades.

    En annan partiledare misshandlade en man som försökt hindra henne att planka på tunnelbanan.

    Och detta parti (Fi) röstar människor på. Hur är det bara möjligt att folk kan sjunka så lågt.

  5. Är detta det folk vi svenskar sänder till EU, hemma hos mig stannade alla klockor genom gummans alla floskler. Men det säger också en del om oss svenskar som röstar fram enfalden. Inte den skarpaste kniven i lådan

  6. Svenska väljarna förpassade ju Fi till historiens skräphög. Lite magstarkt att komma med uttalande direkt ifrån skräphögen. De är där av en anledning så att säga.

  7. Det som Soraya Post säger är inte värt mer än en påse hundskit , både hon och familjen har kriminella dragningar i olika nivåer och FI lär åka ut ur EU snart !

  8. Fru Post har rätt i en sak. Putin är inte ett akut hot. Men sen tappar hon bort sig. Vi har ett akut hot med ockupation av islamister som pågår alla dagar året runt men det har Fru Post totalt missat.

Kommentera