Frun ville att Mohammed skulle börja jobba, blev mördad

BROTTSLIGHET. Hustrun sa att hon ville skiljas och att maken skulle skaffa ett jobb. Maken – Mohammed Saleh – svarade med att mörda henne med ett 20-tal hugg över kroppen, huvudet, halsen, armarna och benen, rapporterar Expressen. 

Efter att Mohammed Saleh huggit ner hustrun ringde han 112 och berättade vad han gjort. Larmoperatören frågade om hans fru levde. – Jag vet inte, jag tror inte, svarade Mohammed Saleh.

I SOS-samtalet framgår att larmoperatören instruerade Mohammed Saleh att lämna bostaden med händerna i luften när polisen kom fram.

Mohammed Saleh greps vid lägenheten i Motala, Östergötland. I bostaden fanns parets två döttrar, men ingen av dem ska ha sett vad som hände.

I förhör erkände Mohammed Saleh direkt att han dödat hustrun: – Ja. Jag erkänner det. Det var jag som ringde till polisen om vad som hade hänt. Mordet utfördes den 8 november förra året. Nu har Mohammed Saleh dömts i Linköpings tingsrätt. Straffet: 17 års fängelse och livstids utvisning.

-Pettersson säger att hustrun var ovanligt dumdristig, hon borde begripa att Mohammed inte vill jobba, då hade han troligen inte flyttat till Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Frun ville att Mohammed skulle börja jobba, blev mördad

  1. Vi tycks ha extremt många liknande exempel på mördare, som välkomnats in i landet. Här ytterligare ett av dem, som man helst vill slippa läsa om.
    https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/peter-55-skulle-kopa-snus-overfolls-och-mordades/
    Vem såg till att de välkomnades in i Sverige?
    Myndigheterna verkar för länge sedan slutat bry sig om naturlig säkerhet. De, som vill värna om säkerheten för landets skötsamma medborgare kallas numer för högerpopulister.

  2. Inte behöver vissa utvalda i det alltid så rika Sverige arbeta och försörja sig själva när det finns så gott om världsberömda svenska välfärdsbidrag att leva på !
    Nej någon måtta på krav får det minsann vara.

  3. Han slapp ju börja jobba i alla fall.
    Nu får vi försörja honom i 17år.3000kr/dygn
    Blir 18615000kr..för en invandrare!

  4. Blott Pettersson kan fånga kvintens, när han skriver att; ”hustrun var ovanligt dumdristig, hon borde begripa att Mohammed inte vill jobba, då hade han troligen inte flyttat till Sverige.”

  5. Varför kosta på fanskapet försörjning o bostad i 17 år?
    Ut med honom direkt med förbud att någonsin återkomma.

  6. Varning! Be aldrig en muslim arbeta och skulle du råka göra det, bär skyddsväst.
    Mvh Annie Rööv Svenska ryggradslösa förbundet.

  7. Och när Lisa 10 år blir gruppvåldtagen av 5 st. skäggbarn och får leva med AIDS och ständig fruktan resten av sitt liv….vänder du dig då igen 180 grader, eller väljer du då att förneka detta och fortsätter att blunda för verkligheten, och lever vidare i tron att alla som kommer till Sverige och övriga Europa är underbara, snälla, arbetsamma, fredliga och vill alla allt gott!?

    Ps. Det finns toppenbra invandrare….men en enda invandrande kriminell sinnessjuk dåre, är en för mycket.

    • Det finns säker bra invandrare fast jag aldrig träffat någon, men tar du in 100 invandrare får du säkert 10 bra och skötsamma.
      Men sen har du dom återstående 90 som inte är så bra.
      Så det är ingen bra affär det här med invandring.

  8. Skicka hem grottmänniskorna till Mellanöstern. Vi har aldrig velat ha dem här.

  9. nya adeln behöver inge ens jobba när de är fångar i Kriminalvanvården.

Kommentera