Per Bolund nytt språkrör för Miljöpartiet: ”Framtiden är grön, nu kör vi!”

INRIKES. Finansmarknads- och bostadsminister Per Bolund blir nytt språkrör för Miljöpartiet. Det beslutades under den pågående kongressen i Örebro. Han fick ungefär två tredjedelar av rösterna och blir därmed den som tar över efter Gustav Fridolin.

Per Bolund pressbild Miljöpartiet.

– Framtiden är grön, nu kör vi, säger Bolund direkt efter att röstsiffrorna hade presenterats.

Den favorittippade Bolund utmanades av prästen Magnus Wåhlin, språkrör för MP i Kronoberg. Isabella Lövin blev tidigare under lördagen omvald som kvinnligt språkrör. Resultatet i språkrörsomröstningen – 171 röster mot 87 – blev ingen jordskredsseger för Per Bolund.

-Pettersson konstaterar att Per Bolund börjar sin språkrörskarriär med en lögn, ”Framtiden är grön, nu kör vi”…han menade säkert nu kör vi som har råd, ni andra får cykla tillbaka till Medeltiden…

CV Per Bolund på regeringens hemsida

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Per Bolund nytt språkrör för Miljöpartiet: ”Framtiden är grön, nu kör vi!”

  1. Mot fattigsverige och u-landsstatus med megagalningarna i Miljöpartiet.

  2. Så länge den förståndshandikappade Isabella Lövin sitter som det andra språkröret så är inte jag orolig för stigande siffror i alla fall.

  3. Om man kan tala om framgång när man talar om miljöpartiet så är det en framgång jämfört med Frigolit.
    Eftersom Per Bolund verkar vara den som är mest nykter i miljöpartiet så får man hoppas att det blir en förbättring.

  4. Menar han att den är islamistisk??? Eller att den är klåparaktig??? Eller att den är avundshatisk??? Verkar troligt i så fall, gällande detta försöka-duger-extremistparti!!!

  5. Framtiden är kolsvart både vad gäller miljön och Sveriges väl och ve, tack vare dessa jubelidioter som av någon obegriplig anledning som fått ministerposter…

  6. ”Planetens räddare”!
    Snacka om barnsligt storhetsvansinne.
    Ska man tycka synd om 15-åriga Greta Thunberg eller illa?

Kommentera