Är en skam för Sverige att V tågar med kommunister

INRIKES. Det är uppenbart att Vänsterpartiets demokratiska instinkter inte är intakta, skriver Moderaternas partisekreterare Gunnar Strömmer på Facebook.

I inlägget reagerar han på två händelser i närtid: att Vänstern i Umeå i dag kommer att marschera med olika revolutionära kommunistiska grupper och att en man med en tröja från vänsterextrema Afa syns på partiets EU-valsaffischer.

Han uppmanar nu Jonas Sjöstedt att bryta tystnaden. ”Det är en skam att Jonas Sjöstedt inte kan hålla rågången mot den revolutionära och autonoma vänstern”, skriver Strömmer.

-Pettersson säger att det är en skam för Sverige att moderaterna inte har fattat att V = kommunister. Förövrigt ska vi inte glömma att Vänsterpartiets riksdagsledamot Ali Esbati med flera hyllar regimen i Venezuela…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Är en skam för Sverige att V tågar med kommunister

  1. Allt som har med V att göra är en stor skam, dom må kalla sig vänsterpartiet men bakom kikar kommunist trynet fram.
    >Hycklare av stora mått, genom att skuldbelägga andra försöker dom framstå som bättre än dom är, trots deras smutsiga historia med
    världsrekord i dödande!

  2. V är full av kommunister.
    Det verkligt skandalösa är att Sverige har en skattefinansierad journalistkår som förföljer SD men inte har ett ont ord att säga om kommunisterna (och socialisterna) i svensk politik.
    Socialismen/Kommunismen har mördat fler människor än någon annan ideologi i mänsklighetens historia.
    Glöm inte att Sovjet och lyddiktaturerna i öst var socialiststater, inte kommuniststater. De hade inte nått slutmålet som kommuniststater.

  3. Så länge inte moderater tar avstånd ifrån rikspsykopaten Reinfeldt så tycker jag nog dom kan hålla brödfi**an stängd.

  4. Vänsterpartiet är väl kommunister förklädda till lamm men fortfarande ulvar under.
    Se på vilka de ser som trosfränder så är man dum på riktigt om man inte förstår deras agenda.

  5. Vi får förlåta Strömmer,Högerpartiet Moderaterna har ingen bättre vald,att uttala sig för dem !! 😉

  6. Fattar inte kontroversen. Vänsterpartiet ÄR kommunister och en spade ÄR en spade. Det enda som eventuellt skiljer är att V vill ta makten genom den demokratiska processen till skillnad från väpnad revolution*. Lyckas de kommer de aldrig att släppa den dock. Märk mina ord.

    * Undantag exv Daniel Suhonen.

  7. Tvingade mig att lyssna på ”Statsministerns första Maj tal, han är fenomenal, det bli svårt att slå han i spridning av lögner och andliga diarréer. Men han befinner sig i god sällskap bland sina förståndshandikappade gelikar

  8. Vadå skam ? V är ju själva kommunister även om det finns kommunister som är värre.

    • Socialister, kommunister, whatever, det är samma förstörarpack. Det är det enda Annie Lööf, hade rätt i, när hon sa att vänsterpartiet, är ett extremistparti, som hon inte vill samarbeta med. Synd att hon inte inser, att ”hennes” parti också tillhör den genren. Det gav hon själv prov på med sin hållning. För att inte tala om socialdemokraterna, med sin förgörarpolitik. När man vill ta kål på ett land och dess berättigade folk, i detta fall Sverige, ÄR man kommunistiska extremister. Globalism är ALLTID kommunistisk extremism. Intolerans gentemot demokratiskt invalda ledamöter, så att man fråntar dessa deras legitima rättigheter, som med SD, ÄR kommunistisk extremism.

Kommentera