Vänsterblivet i sandlådan

INRIKES. Vänsterpartiets rättspolitiske talesman Linda Snecker har begärt och beviljats platsbyte i justitieutskottet för att slippa sitta bredvid ledamöter från Sverigedemokraterna.

 

Steget Efter

Om Linda Snecker på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Vänsterblivet i sandlådan

  1. Vänsterpartiets rättspolitiske talesperson Linda Snecker behövde inte ens ta några slingriga rundturer på cykelvägarna i Karlstad kommun …

    https://i.pinimg.com/originals/61/66/a1/6166a1135d6b9706551b39aa9d9aeb28.jpg

    … för att det skulle snurra till rejält uppe i den odemokratiske riksdagsledamoten Sneckers hjärnkontor då hon valde att slippa sitta bredvid ledamöter från Sverigedemokraterna i riksdagens justitieutskott.

    Gott så! Hoppas damen fortsätter att välja många fler forum (exempelvis SVT Opinion Live med Belinda Olsson) …

    https://www.svtplay.se/video/20703112/opinion-live/opinion-live-sasong-6-31-jan-22-00?highlight=diskriminerar-polisen-morkhyade-personer&position=721&start=auto&tab=2019

    …. där hon då självmant kunde avstå från att både deltaga och framföra sina exempellöst korkade dumheter.

  2. Även M och L borde ha barnstolar runt bordet då deras ledare hela tiden refererar till sina barns åsikter. Barnen kan ju sitta där som bisittare när papporna inte vet vad som gäller

  3. De ser som vuxna och agerar oftast även som sådana, men rätt vad det är kommer barnsligheten och det dåliga omdömet samt mobbingen fram, de här är mycket farliga för landet och håller på att förstöra det! Utan den vite mannens uppfinningar och samhällsbygge skulle dessa ha suttit i grottor och mjölkat Getter på dagarna och ”tömt” andra vätskor med samma färg, nattetid!

  4. Hon ser i varje fall till att dra in av våra pengar till sig själv, hon jobbade då riksdan var stängd om ni minns, typiskt vänstersniket, allt bra när nån annan betalar

  5. Vänsterpartiet för dig utan intilligens men som vill vara med och påverka och samtidigt få en hög lön.

  6. Har för mig att det var någon handlare som vägrade släppa in ziggar i butiken. Det blev till att belöna dom med ett saftigt skadestånd. Vad är egentligen skillnaden i detta fallet ?

  7. Vänsterpartiet i ett nötskal. Tur att hon inte förfogar över skjutvapen, deras ideologi är ju våldsam och vi andra vill väldigt gärna värna om alla de övriga ledamöterna i riksdagen. Kan man inte sätta henne i en isolerad glasbur., skottsäker för de andra ledamöternas säkerhet.

  8. Hur gör fruntimmret när hon behöver gå på toa i riksdagen, skickar hon någon medarbetare i förväg för att kolla så inte någon SD-are varit där innan? Alltså detta är på en nivå från lågstadiet i skolan när man som kille kunde får tjejbaciller om man kom nära en flicka. Har detta kommunistfruntimmer verkligen lön från riksdagen(svenska folket).

  9. Finns det inga lägstagränser för hur man får bära sig åt i denna riksdag som mer och mer liknar en sandlåda ??

    • Nej inte när det gäller vänstertyper, innan hade dom en
      kvinnlig representant som struttade kring i Riksdagshuset
      med en T-shirt med texten SD= Rasister.

      Vänsterpartister är i allmänhet lite Ko Ko, och värst
      tycks det drabba den kvinnliga delen, där det slår
      över ganska ofta. L. Snecker är ett lysande Exempel.

    • Nej! Är man riksdagsledamot så står man helt utanför alla regler och lagar i Sverige och kan utan risk bete sig precis som man vill.

  10. Förstår…gör SD en stor tjänst, då SD säkert inte känner det så trevligt att sitta brevid nån som sympatiserar med nån som tycker att fler än 100 000 000 mördade i kommunismens namn är tydligen ok.

    Tack vänstern…ni gör SD till ett än starkare parti med än fler röster. 😁😁
    Duktiga jönsar.

    Så vilsna, så lätta att styra… haha 😁

Kommentera