SVT:s kandidater till EU-valet

EU-VALET 2019. Alice Bah Kuhnke och Pär Holmgren toppar Miljöpartiets lista inför EU-valet i maj. De är före detta kollegor på SVT. Ni vet den skattefinansierade organisation där drygt 50 procent av de anställda sympatiserar med Miljöpartiet och som helt opartisk sprider samma klimatalarmism som Miljöpartiet. Om att allt från svältande isbjörnar till att anlagda skogsbränder beror på klimatförändringarna. Visst känns det som informationen inför valdagen den 26 maj kommer att bli opartisk och saklig.

Politikfakta

Europaportalen med intervjuer med kandidater från de större partierna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “SVT:s kandidater till EU-valet

  1. Det kommer säkerligen fler kandidater från SVT:s miljöpartistiska plantskola. Var så säkra på det. Inför valet höstas försökte de med hjälp av den torra sommaren rädda kvar sitt förbannade parti. Det känns onekligen som att SVT också är med på ett hörn och styr det här landet.

  2. Nedan ett par exempel ur Alice Bah Kuhnkes meritförteckning från hens fyra år som miljöpartistisk kultur- och demokratiminister i Stefan Löfvens regering 2014 – 2018 …

    https://i2.wp.com/www.aristofanes.se/wp-content/uploads/2016/12/abk-censur.jpg

    Bildkälla: aristofanes,se

    Apropå ex-demokratiminister Alice Bah Kuhnkes falska uppgift i SVT:s Agenda i mars 2017 om mottagandet av återvändande IS-terrorister.

    https://4.bp.blogspot.com/-pt3k6JlJ3ns/WMr-64rhtAI/AAAAAAAAGAY/SlMto5xD_nU4V6OTZpWoONPg13KjiCaOACLcB/s640/Alice%2BbahLow.jpg

    Från Jeanders bildblogg

  3. Sverige är det enda landet i EU där regimmedia genom SVT tar aktiv ställning i EU-valet, det stor skillnad mot de demokratiska och oberoende media i ex. Ungern o Polen.

  4. Mp – alltså muslimpartiet, tror att allt det gamla ska vara glömt nu när de ska byta namn till ”De Gröna”. Får mig att tänka på att det Nya namnet representerar: Naivitet, Dumhet, Dåligt Omdöme, Brist på Erfarenhet, Brist på Kunskap, Brist på Självinsikt, Gott om Skenhelighet och Hyckleri, osv…. Det verkar faktiskt som om dom nästan har fattat hur lite dom verkligen fattar.

  5. Pettersson:
    Finns väl inte mycket att tillägga….En negress,och en från långt bort från Stan som skall frälsa de Gröna kommunisterna,i EU-valet !.
    Märkligt inte ”Helgonet Greta”,finns med på bilden…. 😉

Kommentera