Hjälper inte detta, letar vi upp ett blöjbarn till nästa vecka säger Expressen

MEDIA. Förskoleeleven Joni, 5, tycker att vi ska prata mer om isarna som smälter runtom i världen. – Isarna får inte smälta. Det är för varmt nu, säger Joni. Joni berättar att hon har fått lära sig om olika typer av utsläpp som gör jorden varmare. Som får isen att smälta på de kallare delarna på klotet, rapporterar Expressen.

Joni pekar på en annan teckning hon ritat som också visar en idyllisk version av planeten. Där är en stor del av ytan färglös. Det vita föreställer isen – kall och stabil, som den borde vara.

– Vi borde inte köra så mycket bil som släpper ut såna gaser. Det är inte bra för jorden. Man får använda bra saker i stället för den gasen.

-Pettersson hörde Expressens chefredaktör nämna att Greta är lite uttjatad så nu kör vi Joni 5 år i några dagar och sedan letar vi upp ett blöjbarn som är oroligt för klimatet…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Hjälper inte detta, letar vi upp ett blöjbarn till nästa vecka säger Expressen

  1. Experterna i kulturmarxismens paradis blir yngre och yngre.
    Tack vare dagis springer de också omkring med blöjor ända till skolåldern snart.
    Få inte en chock nu! men då jag var liten var det konstigt om inte ett barn var heltorrt och ”rumsrent” vid 12 månaders ålder, frånsett någon enstaka ”olycka” nattetid.

  2. Undrar hur många miljarder vi sparar för att vi slipper värma våra hus och lokaler när vi får högre temperatur som nu?
    Det kan verkligen behövas när sossarna kastar bort våra skattepengar och har gjort bojsänke av den svenska kronan.

  3. Blöjbarn, är det inte sådana som bemannar Ex pressens redaktion?

    Desperationen bland klimattöntarna tar sig mer o mer desperata
    uttryck, man låter barn som har noll kunskaper om klimatet
    uttala sin oro, medan forskare som kan dessa ämnen inte ens
    blir tillfrågade om detta, för dom vet att dessa hade smulat sönder deras argument fullständigt. Den dagen dom bjuder in sådana som Lennart Bengtsson, Lars Bern Nils Axel Mörner och flera andra till en
    Duell mot dem som alltid får göra sina oemotsagda påståenden
    den dagen ska jag ta deras oro på allvar.

    När det gäller Expressen så borde ni oroa er mer för
    tillståndet i Sverige, för där kan alla som vill se, att landet
    befinner sig på katastrofkurs, men den kursen har E.P
    försvarat i många år

    PS .Expressen, ge den uppblåsta fjant som ska föreställa
    er kulturredaktör ett nytt jobb ,alternativt sparken, Han kan
    kanske jobba med returtidningarna, för dom lär vara många?
    Han måste väl vara pinsam även för er?

  4. Herregud, är föräldrarna ute efter uppmärksamhet?
    T.o.m. lågt för att vara Expressen

  5. den nya världsreligionen och dess unga missionärer. framgångarna för denna globala klimatreligion med totalitära o tvingande inslag är faktiskt mycket skrämmande. Europa o väst ger Kina framtidens stafettpinnen och 100tals år av västerlänska teknologiska framsteg kommer med denna Religion kastas i soptunnan och vi tvingas tillbaka 100 tals år av utveckling. och det kommer bli värre, klimat globalisterna älskar Islam som är utvecklings och frihetsfientlig. Så förbered dig på en diktatur med ledare som Fatemeh Khavari, klimat Greta och andra infantila papegojor som skall tvinga dig tillbaka till medeltiden.

  6. Hahaha…. Dessa vänster-extremist-fascist-nazist-våldtäkts-fiskmås-… mm…

    Jag börjar tro att dom har målat in sig i ett hörn!?

  7. Klimatet verkar ha blivit något man skrämmer små barn med nuförtiden, när barnen blivit lite äldre och överlevt jordens undegrångar några gånger så slutar dom väl tro på det.
    Hon på bilden ser inte ut att vara så skräckslagen som folk teoretiskt sett borde vara, hon verkar ta det med ro.
    Fast den egentliga funktionen klimatskräcken fyller gissar jag är att skrämma folk till att att glömma invandringen ännu något valår så de röstar ”rätt” (läs rösta för ”pro-invandring” och inte ”klimatförnekare”). Misstänker miljöhysterin kommer bli mindre dramatisk i Europa efter EU-valet men kommer säkert igång igen i USA inför valet där av samma anledning.

Kommentera