11 thoughts on “Svensk Gubbe Om Löfvens Tillkortakommanden

  1. Till svensk gubbe vi gör uppror ,var ska vi träffas ?
    Denna misär mot våra fattigp och hemlösa

  2. bra gubbe. tyvärr så är de flesta i denna generation fostrade att skälla på TVn men är tyst o lydig när man har möjlighet att påverka. min mor med väldigt liten pension vet hur orättvist systemet är men väljer att hålla käften. den som kunde mobilisera några 100 000 arga gubbar o gummor kunde också välta hela denna PK elit som styr landet, med skattefinansierad Media, politiker och sk kultur elit. Men det är inget att hoppas på, hjärntvätt, bröd o skådespel har förlamat de allra flesta till lydiga o nyttiga idioter.

  3. Det var en klurig gubbe,du Stefan…
    Han liksom Stenbock,har ju båda blivit så till åren,men har båda vårt goda minne kvar,från tiden när ni Sossar,slickade Nazisterna i brunhålet !
    Mycket av vad han berättade kände jag väl igen.
    Att Bofors kanoner t.ex. var de enda som gick att använda av artilleriet i vintriga Ryssland,berättade en av mina vänner,från Kneipen.
    Vidare besökte jag som ung de tyska officerare,som vandrade runt på perrongen vid landets näst sista station,före gränsen. Ibland fick jag t.o.m. choklad o. karameller av dem.
    Detta i väntan på att tågen åkte vidare med Färjan,över till Danmark.
    Antagligen ville Socialisterna inte visa upp Permittent-och Röda Kors-tågen för Stadsborna därför väntan ute på ”byschan”.Tåg som flera gånger i veckan stannade till i vår lilla by.
    Tja Sossar och andra ”politiker” i dåvarande samlingsregeringen,var som gubben riktigt säger ”neutrala förrädare”,som gärna gick Adolf & Co till mötes.
    Elektrolux var ett av de svenska företag som tjänade storkovan,genom sin export av bl.a. styr-elementen för V-vapnen. Skulle kunna räkna upp massvis med andra svenska företag som tjänade export-förmögenheter under de åren,men får räcka för idag.

  4. Jag håller fullkomligt med honom om att Löven är en stor skithög.
    En annan sak är att så stora delar av den Svenska valmanskåren är så erbarmligt urblåsta i skallen så att dom kan rösta på ett sådant parti som sossarna, det är obegripligt.

  5. Sossarnas kandidat till Europaparlamentet Heléne Fritzon säger bakom betalvägg i Sydsvenskan att hennes viktigaste uppgift är att hålla extremhögern borta från makten.

    Vad nu extremhögern är. Det vet hon nog inte själv. Men konkret, vad är viktigast just nu för medborgarna i Sverige och Europa? Det vet eller säger hon inte.

  6. Felprogrammerad gubbe, men inte i allt. Tänk bara hur Europa hade sett ut idag om den rätta och goda sidan vunnit över socialistljugarna? Alla Europeiska kvinnor hade kunnat röra sig tryggt och fritt utan neg*er, ar*ber, zi*gar, muslimer och annat slödder som jagat dem. Trygghet och tillit hade fortsatt att råda. Jag skulle skämmas att lägga blommor på sovjetsoldaters / djävulens lakejers gravar som dog. Däremot har han ju rätt i vilka avskum Röfven och såssarna är. Och vilken bra kille Karl Martell (Den tidens Adolf Hitler) var har han ju självklart helt rätt i.

Kommentera