Polis prejade rånarbil av vägen, tre unga ”Malmöbor gripna”…

BROTTSLIGHET. En person fick föras till sjukhus, sedan polisen prejat tre misstänkta rånare i deras bil på Limhamn i Malmö. Kollisionen skedde efter en kortare biljakt vid 14-tiden på måndagseftermiddagen, rapporterar SVT. 

– Männen misstänks ha rånat en person som velat sälja en mobiltelefon. När vår patrull fick syn på den misstänkta bilen följde man efter, säger Calle Persson, polisens presstalesperson.

Rånarbilen ökade farten. I korsningen Kalkbrännerigatan-Notariegaten prejades den av civila polisbilen.

Ingen polis ska vara skadad. Däremot fick en av de misstänkta rånarna föras till sjukhus med ambulans. Enligt polisen var personen vaken och talbar. Samtliga tre är gripna misstänkt för stöld/rån.

Läs vidare på SVT…

-Pettersson säger bra gjort av polisen, prejade rånarbilen, fram med pistoler och tvinga ner rånarna på marken, på med handbojor, paketerat och klart. Hoppas åklagaren gör något åt de fina paketen, och i straffet ska inte att betala för krockskadorna på polisbilen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

9 thoughts on “Polis prejade rånarbil av vägen, tre unga ”Malmöbor gripna”…

  1. Men flotta dyrbara bilar har dom , jobb ,nix, inte kan man väl
    finansiera sådana bilar genom att bara stjäla Mobiltelefoner?
    Men generösa bidrag o Knarkförsäljning stöttar väl upp det hela.

  2. ”Show me your hands! Down on the ground! Don’t resist!”
    Föredömligt polisarbete, som nog schabblas bort av nästa länk i rättskedjan. Önskemål: jourdomstol med löpandeband.

  3. Vi får tacka den humanistiska stormakten för de olönsamma tillskotten i vårt sargade samhälle. Jag vet egentligen inte varför regeringen förser Sverige med så stort antal våldsbenägna kriminella individer. Jag ser fram emot en helomvändning av politiken och vill återigen uppleva lysande utsikter även om det kan ta tid. Kan vändningen börja i samband med EU-valet kanske?

  4. ”Rånaren skadad och förd till sjukhus med ambulans….
    Varför ska han föras till sjukhus i en ambulans som han förmodligen i vardagslag brukade kasta sten på och sedan även belasta VÅR sjukvård med sin ej önskvärda lekamen??

  5. Ja bara att gratulera… Såg även att ”en 17-åring” (Olofssons invandrare ) blivit dömd för våldtäkt,mot minst två små barn….
    Svinet som kallades ”ett stackars baaarn”,när han anlände till Norrland,tillhör tydligen de nu, ”mentalt sjuka” !

  6. Bra jobbat! Men inte av SR P1 som bara bekymrade sig över rånarnas tillstånd, de frågade ingenting om hur det var med RÅNOFFREN! Men det bevisar och bekräftar bara hur det står till i deras huvuden!

    • ”svensk”!
      Troligen styrda av, och under påverkan från kontraktet, som socialdemokraterna har med muslimerna och som går ut på att S ska bidra till att Sverige ska blir ett islamistiskt land.

      Läs Petterssons mail med en del av all text som finns publicerad om
      LANDSFÖRRÄDERIET, som socialdemokraterna genomfört!

      Märk att SÄPO inte svarar på min brevfråga om LANDSFÖRRÄDERIET!
      => är SÄPO inblandade i konspirationen?

      Du kan finna mer om du söker på ”socialdemokraterna kontrakt 1999”.

  7. Äntligen en positiv nyhet. Men den kommer säkert åklagare och domstol förvandla till frikännande och skadestånd.

Kommentera