Okänd muslimsk terrorgrupp pekas ut för dåden på Sri Lanka

ISLAM. Före påskdagen var National Thowheeth Jama’ath, NT,) mest kända för att ha vandaliserat buddhistiska statyer – nu misstänks man ha varit delaktiga i ett av de värsta terrordåden i modern tid.

Enligt BBC är NTJ en utbrytargrupp från en annan islamistisk terrorgrupp, Sri Lanka Thowheed Jamath (SLTJ). NTJ är så gott som helt okänd, med undantag för anklagelser om att man var inblandad i skadegörelse mot buddhistiska tempel i staden Mawanella i fjol.

Dådet på påskdagen är av en helt annan dignitet, och beskrivs som ”taget ur IS eller al-Qaidas handböcker”, skriver New York Times. Amarnath Amarasingam, expert på lankesisk terrorism, är övertygad om att en utländsk grupp var inblandad.

– Det finns ingen anledning för lokala extremister att attackera kyrkor och turister, säger Amarnath Amarasingam.

-Pettersson säger att det är bara ännu ett namn i raden av mördarsekter som följe det som står i koranen och mördar otrogna. Vi har Al-Qaida, IS, Hamas, Nusra-fronten, Boko Haram, Hizbollah, PLO, Muslimska brödraskapet, al Shabab, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Fatah, talibanerna och en mängd andra mördarsekter plus ensamma individer som lärt sig hata allt och alla sedan barnsben.

290 har hittills bekräftats döda, många av dem barn, 500 är skadade och 24 gripna.

-Pettersson säger det är ett delfacit av islam, men jag misstänker att Sveriges regering trycker på snooze och somnar om…

Är socialdemokraterna farliga för Sverige? I 16 år har de motverkat skärpta terrorlagar

Det satt långt inne men nu rapporterar SVT och SR att en islamistisk grupp ligger bakom, i många timmar skrev de bara en lokal militant grupp.

Darura ger muslimer möjligheter att äta griskött grillat på glöden från några koraner.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

3 thoughts on “Okänd muslimsk terrorgrupp pekas ut för dåden på Sri Lanka

  1. Såklart, vem förundras? Inte jag i varje fall!!! Islam är ju djävulens lära, och måste därför förgöras!!! DEN DAN DET ÄR JÄMT FÖRDELAT MELLAN OLIKA RELIGIONER OCH LÄROR AV TERRORDÅD, KAN JAG TRO NÅT ANNAT. Men så länge EN, OCH ENDAST EN lära/religion fullständigt överlägset dominerar i antalet terrordåd, omfattningen i dem, och brutaliteten i dem, i 99% av falken, finns det också bara denna enda lära islam, som representerar satan och hans versers ondska på jorden!

Kommentera