Danmark: Förändringen verkar svåruppnådd trots antiinvandringsrörelser

av Ole Hasselbalch • 22 april, 2019

  • På 1980-talet bildade Socialdemokraterna en kommitté för att undersöka resultatet av invandring. De negativa fynden som framkom avvisades av partiets ledare, som istället släppte en invandringspositiv rapport.

  • Den dåliga nyheten är att dansk media och invandrarvänliga politiker inte berättar sanningen för väljarna: att närvaron av hundratusentals ointegrerade muslimer är en fara för det danska samhället. Journalisterna har avstått från att tala sanning av förnekelse; politikerna kan också vara rädda för att förlora invandrarnas röster.

Även om Danmark är hem till en av Europas mest framgångsrika motståndarrörelser till massinvandring så har det dystra faktum om effekterna av massinvandring inte tagits på allvar av mainstreammedierna, och politikerna är ofta ovilliga att adressera frågan.

Hur uppstod denna situation?

År 1983 antog Danmarks parlament en ny ”lag för utlänningar”, ”dokument om migrationspolitik”. Ett förberedande arbete för den nya lagen utfördes av en officiell kommitté av offentliga tjänstemän och Hans Gammeltoft-Hansen, ordförande i det privata (kraftigt subventionerade) Danska flyktingrådet. Gammeltoft-Hansen, som gick emot majoriteten av kommittén, som inkluderade högsta domstolens chef, lyckades föra fram ett alternativt lagförslag som öppnade Danmarks gränser för vem som helst som sökte asyl.

Läs vidare

2 thoughts on “Danmark: Förändringen verkar svåruppnådd trots antiinvandringsrörelser

  1. Kan Nordfront vara ett alternativ ? Annars tycker jag Afs kan få mer att säga till om . Sedan bör väl de som ligger bakom förstörandet av Europa ställas till svars . Börja med Bilderberg sedan oligarkerna i bankpalatsen . Mvh Sjöström

  2. Vi måste bilda en anti-islamrörelse. Och ta lärdom av Kina och Burma, som lyckats stävja islamismen.

Kommentera