Prioriteringen är solklar

TERRORISM. Statsminister Stefan Löfven kommenterade det blodiga terrordåd i Nya Zeeland vid en kort pressträff på fredageftermiddagen: – Det är ett fegt, avskyvärt dåd, som släcker människors liv, skadar och åstadkommer ärr för resten av livet för så många människor. – Det här är också en attack mot det öppna samhället och en attack mot demokratin, tillägger Löfven 

  • New Zeeland 49 döda muslimer

  • Sri Lanka, över 200 döda, de flesta kristna på kristendomens största helgdag. 

Stefan Löfven låter någon twittra ett officiellt fördömande

Aftonbladets desinformatör är helt tyst om händelserna på Sri Lanka, men twittrar om att högern är ett miljöproblem…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Prioriteringen är solklar

  1. Svetsaren och company är ett gäng fega ryggradslösa politiker, som stoppar huvudet i sanden och bugar för islam.

  2. Hade han haft nån ryggrad, då skulle detta talet, gälla Sverige idag.

    Nej då….det får fortsättas med gruppvåldtäkter, bränder, bedrägerier, mord, misshandel och pedofili ( små barns äktenskap ).
    Det är såååå kulturberikande.

    Sjuka sjuka Sverige.

    💛 till er alla utsatta för denna VINST FÖR SAMHÄLLET.

  3. Regimmedia sitter säkert i krismöte nu och desperat försöker hitta vägar hur man ska förtiga och vinkla rapporteringen när det står klart att det är en välkordinerad terrorattack av islamister.
    Det går att höra på rösten hur stressade nyhetsuppläsare och reportrar är när de inte får rapportera fritt.

  4. Man kan ju se framför sig hur regeringen och regimmedia vrider sina händer i hur de ska presentera att det är islamister som är de skyldiga till dåden. De hoppas säkert att det ska komma in andra nyheter så att det kan tigas bort och glömmas.

  5. Den statliga propagandakanalen SR P1 har inga extrasändningar och talar om ”attacken” och ”dåden” på Sri Lanka. De nämner INTE ”terrorattacker” och anar inte ens utåt att detta sannolikt är en muslimsk hämnd för attacken på en moske på Nya Zeeland.

  6. Han är nog mest orolig att någon muslimsk terrorist ska ha förolyckas.
    Våran stadspajas.

  7. Den där NEANDERTALAREN Stefan Löven är kvar i den tid han föddes i för många tusen år sedan.

  8. Svetsaren som inte är en svetsare har inte alla indianer i kanoten, det mest troliga är nog att kanoten står på botten utan bemanning. Det gäller dom flesta som styr landet, inkvoteringen har visat sitt rätta jag. För inte är det p. g.a kompetens dom sitter och styr skeppet i sank, finns inte på denna planet att dom fått sin plats efter kompetens

    Det är nog mer att man ska vara med i ryggdunkarklubben för inbördes beundran, oj då lyckades du bränna 50 miljoner på ingenting vettigt. Men det ska du ha beröm för, vill du ha en bättre tjänst med högre lön nu?

  9. SOCIALDEMOKRATERNA har i c:a 50 år utsett muslimska U-länder till asylländer såklart Stefan prioriterar attacken i Nya Zeeland! Det är sossarna vi kan tacka för att det ser ut som det gör i Sverige med skjutningar, mord, våldtäkter osv.

  10. Svetsarn är en j…. hycklare. Hur vore det om han hade lite, jag säger lite, medömkan om sitt eget folk som drabbas av bränder, carbecues, skjutningar, knivdåd, våldtäkter, rån och våld mot äldre och gamla?
    Nä, lite=det är nog för mycket begärt, vi är ju bara svenskar.

    • Ja just det, bara svenskar som de senaste 40 åren vid varje val röstat fram en politisk majoritet bestående av en 7 klöver !
      Sådan idiotisk väljarkår sådana politiker.

Kommentera