11 thoughts on “Polisen varnade för attacker

  1. Och här i Sverige har dom som ser framtids senariot varnat
    myndigheterna för att ta in labila människor som är inpyrda
    av hat mot civilisationen men dom tycks mest syssla med att
    försvåra för folket att kunna kritisera vansinnespolitiken.

  2. satan är lös i den sista tiden,därför måste alla människor be till Jesus Kristus om frälsning. Märker inte ni att han,satan ger sig på kristendomen just i den kristna högtiden? han var nyss i Frankrike och förstörde friden där.allt kommer att eskalera i hela världen eftersom hans tid är mkt kort. Läs här om de varningar till hela världen här under,då kommer ni förstå varför allt detta händer i världen just nu.
    http://thebookoftruthonline.blogspot.com

  3. Kanske borgmästaren i London fortfarande anser att terror hör till vardagen . När ska vi andra falla in i den idiotin . Halalslakt på islam är på tiden . Vi i väst har ju visat förr att vi kan när vi vill . Dags att skaka av oss Bilderberggruppen och övriga oligargarker inom globaliseringsmaffian . Mvh Sjöström

  4. En var en ensam förövrare
    Det har inget med islam att göra.
    Det är västs fel
    Islamister är gulliga innerst inne.
    Vi får inte glömma breivik.
    Vi måste vara toleranta.
    Vi ska inte låta dom mörka krafterna vinna.
    Likt en papegoja upprepar sig Svenska sk journalister sitt förljugna mantra om och om igen.

  5. Inga nyheter eller ändrade program på SVT. Nu kommer man att förminska, språka sönder, förvilla, om det är en muslimsk attack. Public service har helt säkert kallat in de bästa vänsterförvillarna som kan släta över och minimera skadan. Annat var det med attentatet i New Zealand.
    Då var det full gas från svensk public service.

  6. Ett avskyvärt terrordåd, väntar nu med spänning på den svenska vänstern och det s.k muslimska civilsamhällets fördömanden. Någon som hört något?

Kommentera