Nummer 14 och 15 fällda i natt


BROTTSLIGHET. De två män, 26 respektive 27 år, som skottskadades i Helsingborg i natt har avlidit. Ingen är gripen i nuläget och de misstänkta gärningsmännen söks av polisen. Sjukhuset där männen vårdades under natten spärrades av av polisen.

-Pettersson säger att årstakten hålls med marginal för att slå förra årets rekord på 45 mördade med skjutvapen, vi får se…Media påstår att de båda männen var hemmahörande i Landskrona, jag vill bestämdhet påstå att det är falska nyheter. De hör hemma betydligt längre bort,mycket längre bort…

Två män allvarligt skottskadade i Helsingborg

Polisen 

Bagdad-Bob…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Nummer 14 och 15 fällda i natt

 • Stenbock

  Nu dygnet efteråt börjar det t.o.m. i PK-organet och lögnblaskan HD, komma lite fler uppgifter,om ” de stackars skjutna Landskronaborna” !
  En av de nu döda,satt häktad 4 månader innan han släpptes fri i ett mordfall,p.g.a. avsaknad för bevis. Den andre var inte mycket bättre,även han var misstänkt för ett mord,denna gång i Hbg´s övre Ghetto. Båda var tydligen utlärda yrkesmördare,till profession.
  Min gamla mormor brukade säga när jag som barn slog mig på tummen, ”synden straffar sig”…,.

  Gilla

 • Brasklappen

  ”Tack för att ni valde Sverige!”, sa Fredrik Reinfeldt, Nya Moderaterna; ”Vi har bara midsommarafton, dessa har en mycket mer spännande kultur!” sa Mona Muslim; ”MITT EUROPA BYGGER INGA MURAR!” Stefan Löfven; ”BESTÄLLT” sa 82;an!!

  Gilla

 • Stenbock

  https://petterssonsblogg.se/2019/04/21/tva-man-skottskadade-i-helsingborg/#comment-611882
  Hörde just på lokala nyheterna,att gruppen som avrättade de två besökande ”Landskronaborna” i Hbg´s norra Ghetto,bestod av 4-5 stycken c:a 20-30 år gamla. M.a,o, alla i arbetsför ålder…..
  Det tycks krävas en stor del av dem,för att träffa rätt med någon kula !

  Gilla

 • Nizze

  Nu måste politikerna visa handlingskraft. Tillsätt en utredning!

  Gilla

 • Kent

  De hade säkert sin bostadsadress i Landskrona men de är säkert ”svenskar” som var här för att rädda våra pensioner.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: