54 thoughts on “En bild som kommer att bli klassisk

  1. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    Jesus var en fredsfurste enligt Bibeln.
    Att nu onda egoistiska krafter återigen
    ifrågasätter det kristna kärleksbudskapet
    är minst sagt beklämmande i nutid då upplysningens
    tid borde vars fakta.

  2. Skulle vilja fräck påstå att SriLanka bomberna är fejkade 100% …visst en del förstörelse gjordes vilket ingår i rekvisitan och arrangemangen. 0 bomber-0 slävmordsbombare- återigen en show för MSM konsumenten som tror på allt som visas och skrivs 🙂
    På youtube ligger en video med en påstådd bomb i en kyrka filmad par hundra meter ifrån otydligt med rök som stiger upp—påminner mer om en simpel rökbomb

  3. Hmm så är jag tvungen att gå in och kommentera terroristdådet utfört av muslimer i Sri Lanka! såg bilden och reagerade först senare på köttbiten från en av offren på Jesusstatyn. Kan det bli mer påtagligt än så här hur ”kärleksfull” islam är? Ja nu behöver ni inte komma till försvar för islam, för det är inte det som nu krävs!. ville bara poängtera att detta inte är oki. Vart är alla politiker och vänsterblivnas fördömanden nu? Var hörs alla de muslimska ledarnas fördömande mit detta? Vart är alla korsen som de i sympati med de över 300 offren ska ikläda sig i? Uppenbart är att som då idioten på Nya Zeeland som mördade 49 st muslimer att då visade eliten på sin medmänsklighet, vad är det för skillnad nu? Va offren fel offer denna gång? Va förövarna av fel religion? Allvar så fattar jag ingenting. Dock vet jag att folket blir mer och mer förbannade på dessa dubbla måttstockar, och att detta i framtiden kommer det att straffa sig ordentligt då dessa kommer att dömas hårt!

  4. Det är NU en symbol för vänsterristernas korsfästelse av västerlandet. Det som socialisternas massaker i franska och ryska revolutionen. DE VAR INTE MINDRE BRUTALA DÄR! Nu har de ju den totala makten. Så brutaliteten blir mer systematisk och gömd, i form av lagar och politik och så. MEN MÅLET ÄR DET SAMMA. ATT FÖRGÖRA DET GODA!!!

  5. Prästerna har numera inget att komma med, de flesta av oss är sekulära, så att bekymra sig om präster är onödigt. Vem bryr sig förutom du.

    • Motvals kärringen är tillbaka och ska sätta alla på plats, kom inte påskharen med östrogen till klantmore i helgen.

      • Ja, dig är lätt att sätta på plats, varje dag kommer du med primitiva kommentarer till ingen nytta för nån.

      • Ja Langmore du satte mig verkligen på plats, ett typiskt kvinnligt uttryck.

  6. Nej, den blir inte klassisk, det är så mycket våld i världen så denna bild försvinner i mängden.

  7. Det är patetiskt att se hur Det skitnödiga SVT vrider sig som maskar för att undvika att meddela att dådet var utfört av Muslimer? Istället
    enligt desinformations TV är dådet utfört av en” internationell
    sammanslutning”, men att den sammanslutningen består av
    enbart Muslimer passar inte att meddela?. Ge Hanna Stjerne en
    stor fet spark i baken!

    • Tony! det handlar inte om din naiva föreställning om att onda muslimer ligger bakom utan arrangörerna är Globalist-banksters och vilka de är vet du nog

      • Jag tror att Pettersson idag har besök av en del inåtvänd konspiration romantiker. Men till vilken nytta?

      • Du har aldrig funderat över hur sådana figurer är funtade i huvudet som utför dåden???

      • Tore, sätter dig på plats, och hoppas att du kan försöka se saker i flera perspektiv, och inte bara gnälla.

  8. Snälla regering och myndigheter, låt
    i n t e de här sortens individer komma tillbaka till Sverige och göra samma sak här! Ni kan aldrig säga att ni inte visste eller att man förtjänar en andra chans som vi hört från någon politiker.

  9. Antalet sk ’särkilt utsatt område’ ökar ständigt i landet.
    Snart blir hela Sverige ett enda stort ’särskilt utsatt område’.

  10. http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2019/04/PI-Titel-1.jpg
    Om ni inte redan kände till detta är det ju så,att Deutschland (4:e Riket) alltid vill stå längst fram,första i raden….
    Därför inträffade redan igår på Påskafton i München,ett lite mindre överfall på St. Pauls Kyrka.
    En ”mörkhyad man” (afrikansk islamist) hade stormat in under högmässan,och kastat bl.a. smällare bland de besökande kristna.
    På bilden ovan från PI,syns förövaren ned t.h.,och förstörelsen i kyrkan efter den uppståndelse som skedde under dådet.
    Den korrekta lokalpressen nämnde det hela,som en händelse av en förvirrad man !!! Tja,tur vi inte har sådana i Abzurdien….

    • Det ”4 riket” ha du inget annat att komma med? Eller är det den ökända svenska avundsjukan?

      • Medicintjatare, gammalt knep och inte kul längre, angripa istället felaktig fakta.

      • Varför ber du andra angripa felaktig fakta när du likt en kärring hackar på petitesser.
        Har du diagnos Langmore eller är du bara dum?

  11. Har ikväll kollat vad som skrives kring de skyldiga Al-Quaida-terroristerna från Ceylon,i såväl Abzurdiens,som 4.e Rikets STATS-TV.
    Samma tystnad i båda länderna. ”Ingen vet,vem som utförde de åtta (islamska) sprängdåden”,som kostade dryga 200 människors liv. Därtill ännu fler svårt skadade.
    I stället gömmer dessa folkvalda ynklingar sig bak,några ”Twitterrader”….
    Man kan spy,för mindre….

  12. DETTA ENLIGT NEDAN ÄR IFRÅN SVTs SIDA.
    LÄS DETTA, SOM DET STÅR, OCH NI KOMMER INSE, HUR MEDIA GÖR ALLT FÖR ATT INTE VISA VILKA SOM LIGGER BAKOM DETTA SINNESSJUKA DÅD.
    SKYLLER PÅ BUDDISTER…..
    NI SOM ÄR UPPLYSTA OCH FÖRSTÅR, OCH HAR REST, FÖRSTÅR DET SJUKA ATT SKYLLA PÅ BUDDISTER.

    Sri Lankas försvarsminister Ruwan Wijewardena anklagar religiösa extremister för attentaten. Exakt vad det skulle röra sig om för grupp religiösa extremister är oklart. Ingen gruppering har tagit på sig dåden och ingen har pekats ut av myndigheterna.

    Enligt Reuters har kristna i landet mött ett ökat motstånd från extremistiska buddister på senare år. Förra året ska det samtidigt ha uppstått konflikter mellan buddister och muslimer. En stor majoritet av lankeserna är buddister medan både islam och kristendom är minoritetsreligioner.

    SVT · Andreas Söderlund

    FY FAN FÖR ATT SKYLLA DETTA PÅ BUDDISTER 😡😡😡

    Säg det till ex. Thailändare när ni besöker Thailand, att de är terrorist buddister.
    SJUKT SJUKT SJUKT.
    Buddismen är kanske den allra fredligaste och förståndigaste religonen i världen.

    • Du skriker, vi förstår väl hur det ligger till. Det sägs ju rakt ut vilka som är skyldiga.

  13. Och hur skall de ryggradslösa svenska prästerna nu agera ? Deras knän är vid det här laget så pass blodiga av allt krypande för den islamistiska herren att de knappast får fram så mycket som ett litet pip ens en gång. Det kommer att bli klang och jubel, pukor och trumpeter, till de islamistiska hjältarnas ära. Gudsförnekelse verkar ha blivit den ädlaste formen av vår religion. För den som kryper och förnekar, är steget från pastor till mullah kanske inte så långt.

  14. Radion rapporterar flitigt frå Sri Lanka men har någon hört Islam eller muslimer nämnas???

  15. Inte i detta sinnessjuka land kommer den officiellt att bli en klassisk bild, det är inte Koranen som fått en blodfläck!

  16. Hoppas den religionens anhängare får ett helvete framöver, tror nog folket kräver hämd.

    • Det är bara i Sverige det förlåts.
      När IS återvändare (superterrorister) återvänder efter halsavskärningar, tortyr, bränningar av kvinnor och barn efter blivit våldtagna, som de kan återvända till Sverige, och här få pengar, bostad och kramar.

  17. Jesus sa att ”det ni gör mot de minsta bland oss gör ni även mot mig!” I Bibeln kan vi läsa: ”ÖGA FÖR ÖGA, TAND FÖR TAND!”
    Islam är en ideologi från helvetet 7 resor värre än Adolf Hitlers nazism….Islam respekterar bara koranen/sharia och vill i enlighet med Koranen mörda alla icke-muslimer! Det är därför de inte ska släppas in i väst eller någon annanstans där vanliga, normala icke-muslimer finns! Ju fler moskeer vi får i Sverige ju snabbare har vi ett inbördeskrig att se fram mot! Islam = HAT!! Kristendomen = kärlek/hänsyn/respekt för din nästa!

    • 207dödade enligt text-tv till ingen nytta, – mord är helt meningslöst, skapar bara hat, rädsla vilket är islams syfte för att genom terrorattacker skapa rädsla och med följande inbördeskrig uppnå och skapa en muslimsk diktatur! Det står i deras hatskrifter Koranen/sharia!!!

      • Kom också ihåg vem det är som sponsrat islams intåg i Europa! George Soros och han anhängare. Sätt gärna ett pris på hans huvud.

  18. En av de danskar som bor nere på Ceylon talade klartext i TV. Han förklarade att det som i Europa beskrives som politiska motsättningar,är ren skär lögn.
    ”Vi lever i ett tryggt demokratiskt land,och här fanns inga motsättningar innan några grupper med Islamister,för något år sedan kom hit”.
    Men jag är övertygad om att vårt styre,kommer att se till,att ”de lort” (skitet) kommer att skickas ut ur landet….fortsatte han.
    Tänk om sådan klartext,fått ske o. skett i Abzurdien ….

    • Eftersom vi lever i ett land med full censur,och totalt mörkläggande av sanningen,skall jag återge några av de nyheter som kommit fram genom dansk TV,som finns på plats.
      Senaste åren har man på Ceylon märkt att grupper av Islamister,har kommit in i landet. Dessa som till största del är ”västerlänningar”, tillhör Al Quida. Har extremistisk utbildning i M-Östern. För in vapen och sprängmedel,vilket avslöjats vid flera tillfällen.
      Redan före dagens blodbad mot Kristna och turister,har polisen lyckats gripa och deportera flera islamska terrorister. Då i samband med att de hotat Hinduer,Siker och andra inhemska religioner.
      Sammantaget vill dessa Allans grupper,spoliera landets turistinkomster genom att avskräcka,med den typ vi idag upplevt.,

    • SANNINGEN ÄR RÅ, MEN VERKLIG !

      Här i Sverige gömmer sig ynkryggarna och vill inte veta sanningen, då de väljer att lita på de som gör allt för att dölja den verkliga sanningen.

  19. Patetiskt att höra hur man från propagandacentralen rapporterar och låtsas klia sig i huvudet och undra VILKA SOM I ALL VÄRLDEN kan tänkas ligga bakom. Spränger kyrkor och hotell med många västerlänningar, hur skall man kunna veta vilka det är som gör något sådant???

  20. Beklagar er som bor norr om Åsen… På dansk TV visas direktreportage från Ceylon. Troligen har några danska turister mist livet genom dessa Allah´s terrordåd. De bilder som visas hade aldrig kommit genom abzurdsk censur.
    Bloddränkta gator och hotell,som nu så gott det går rengöres.
    Det är denna typ av ”pensionsräddare” som Löfven o. Co importerar.
    Samtidigt dem kvälls-slaskpressen vurmar för,att landet bortom alla bergen,skall flyga ”hem” från IS-lägren i N.Irak….
    Svär inte på Påskdagen…men nära var det !

  21. Abzurdistans ”TT”,som författar korrekta texter till landets lögnpress,har lyckats undvika skriva ner,vilka som ligger bak dessa terrorsprängningar.
    Istället för att öppet ärligt rapportera att Islam och deras fredliga ideologier, är de som ligger bak dessa ”påsksmällar” !
    Med uppåt 200 oskyldiga dödade.
    Nu sitter gamla fru Nilsson ute i Smålands skogar,och tror att dessa barbarer med sprängbälten,är några helt andra än hennes nya grannar från MENA…..

Kommentera