Islam tar steg för steg, nu vill de ha halalstränder…


ISLAM. Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

Arnaud van Doorn, kommunpolitiker i Haag i Nederländerna vill införa halalstränder eftersom muslimer känner sig obekväma bland lättklädda och fult klädda människor på stränderna. Arnaud van Doorn som representerar det religiösa partiet Islamic Party for Unity som förslagit de nya stränderna. Enligt honom är det inte bara muslimer som klagar över strandentusiasters klädsel utan också många andra medborgare.

Som argument för sitt förslag väljer van Doorn att jämföra med tillgängligheten av nudiststränder och därför borde man även utforma halalstränder för den muslimska befolkningen. Sådana stränder uppger Van Doorn finns redan i de muslimska länderna Turkiet och Indonesien.

I sociala medier har många reagerat negativt på förslaget. En person skriver att landet inte är islamiskt och om de önskar halalstränder får de söka sig till ett islamskt land en annan tycker att man kan införa halalstränder den dagen Saudiarabien inför en nudiststränder.

Läs mer på HLN…

-Pettersson ser att muslimernalägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor…

Böneutropen i Växjö fortsätter…

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960

Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


14 responses to “Islam tar steg för steg, nu vill de ha halalstränder…

 • NALLEN

  Detta är bara början på ett steg i steg övertagande man börja lite försiktigt men sakta men säkert byggs grunden till ett samhälle med islam som VÄRDEGRUND och dess lära som nu hela LANDET och dess befolkning måste rätta sig efter alla dagar i veckan.

  Gilla

 • Langmore

  Ja det är en sorts väckelse, det har vi också haft. Det går dock över som det gjort hos oss.

  Gilla

 • nosferatu

  Man flyttar ständigt fram sina positioner och de politiker som valts fram står bara och lallar och ser detta ske.
  I flera år har läsare av alternativa medier kunnat ta del av denna expansion och t.o.m. SVT vågade i dokumentären ”Det muslimska brödraskapet” visa hur högt uppsatta ledare i muslimska länder deklarerade hur ”Islam ska ta över världen”.
  För att inte tala om alla Youtube-klipp där dessa ord tydligt framförs av imamer, mullor och andra ledare.
  I Sverige lallar politiker och journalister, trots att de ser det komma.
  Synd om alla som flytt till Sverige för att slippa islams irrläror.

  Gilla

 • eugenecork


  …läsare av Pettersson Blogg är en härdad grupp
  Svenskar…självplågare utan dess like, själv får
  jag näst intill Tuppjuck (i vredesmod) varje gång
  jag loggar in här…följden blir, om jag nu lyckas
  somna in, hemska mardrömmar jag inte törs
  nämna här…isf skulle SÄPO sy in mig på livstid
  82% av alla Svenskar är ungefär som Niggern
  i Pulp Fiction…kolla in denna videosnutten här
  under…så klykar ni nog, å LYSSNA NOGA
  …förövrigt, förbannat bra rulle


  Gilla

  • Langmore

   Ja, att vara inne på bloggen och läsa om alla brott är inte kul. Sen allt gnäll, nej jag måste skärpa mig och sluta vara inne på bloggen. Det är vår, blommorna blommar, fåglarna kvittrar, solen lyser, värmen kommer. Nej jag går ut på tomten och rensar ogräs istället. Kanske gödslar lite och hoppas på regn.

   Gilla

 • Tore

  Svenskarna vill ha det så här och då ska dom få det.

  Gilla

 • Kent

  Dåren Arnoud van Doorn har ett holländskt namn så han borde ha ett bättre förstånd.

  Gilla

 • centurion

  Detta handlar givetvis inte på något vis om någon form av jämlikhet. För ordet jämlikhet existerar naturligtvis icke i det muhammedanska språket. Nej, det är bara ytterligare ett knep för att infiltrera vårat samhälle. Att flytta fram positionerna steg för steg. Alltid detta HA-begär, men aldrig att ge något tillbaka. Den dag när dom hbtq-certifierar moske´n ska vi nog kunna släppa till någon sumpig, stenig göl.

  Gilla

 • putte

  Jag vill inte påstå att jag är så väl insatt i muslimernas intresse av att bada , men för deras kvinnor del tror jag nog att intresset är tämligen begränsat , vilket borde vara tämligen förståeligt för vem vill simma omkring i en svart särk . Deras män däremot har nog en större lust till att tillbringa sina dagar på en badstrand , ja inte för att bada utan mera för att spana in på lättklädda bikiniklädda skönheter . Så på ett vis vore det kanske inte så fel med uppdelade badstränder för då finge dom muslimska männen hålla tillgodo med sina draperade baderskor vilket kanske inte vore så intressant i längden . Dragningskraften till den ska vi säga lättklädda delen av badet kanske skulle vara så stor att ett stort antal nyfikna herrar skulle avsäga sig sin muslimska tro bara för att få tillgång till den rätta sidan av badet .

  Gilla

  • Ambro

   Kluckar lite när jag läser. Problemet med ditt resonemang är att en muslimsk man får ha fler fruar och därmed kvinnor. En muslimsk man får göra lite som han behagar och därför funkar inte resonemang som dessa.

   Gilla

 • Tore

  Kan dom inte bara dra åt helvete med sin vidriga religion.

  Gilla

 • fia.

  Dom har som de förtjänar.
  De var fria på shahens tid men de valde mullan.

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Halalslakt på islam vore bättre . Rent av dränka hela konceptet islam . Glad Påsk önskar Sjöström .

  Gilla

 • JEX

  Dom får gå och bada någon annan stans där sharialagarna hör hemma inte här i Europa … Åk hem och bada där ni kommer ifrån …. 😦

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: