Förbjud påskkärringar?

Bra humor från Mikael Karlsson på Facebook, om det nu är humor? Aldrig någonsin har folk blivit kränkta för så lite som i våra dagar så det kan vara sant. 

-Pettersson skulle inte bli förvånad om det kommer ett EU-direktiv med förbud mot ironi, satir och humor efter order från Allah den högste.

”Allah skapade inte människan för att han skulle ha kul. Syftet med skapelsen var för mänskligheten att sättas på prov genom umbäranden och bön. En islamisk regim måste vara allvarlig på  varje område. Det finns inga skämt i Islam. Det finns ingen humor i Islam. Det finns inget roligt i Islam. Det kan inte vara skoj och glädje i det som är allvarligt.”

Ayatollah Khomeini, 1979

Lindström, Bonton.se

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Förbjud påskkärringar?

  1. Ska man förbjuda jultomten också, om en massa folk skulle springa runt i tomtekläder året runt?

  2. Förbjud batikhäxor, dom är redan löjliga när dom tror dom är 16år i dotterns tights.

    • Du skojar naturligtvis, men det är inte skojigt att så många på bloggen ropar på förbud.
      Sverige är ett fritt land, jämför södra Europa där tillstånd fodras till det mesta.

      • I Sverige behövs inget tillstånd för någonting. Ja, förutsatt att man inte är Svensk så klart.

  3. Härlig ironi av Mikael Karlsson, som tidningen tydligen inte fattade eftersom de tog in den!

    • Skillnaden är att i Sovjet visste folk att media ljög konstant medan det idag i väst fortfarande är ca 60% som tror på fulmedia dvs DN, SVD, AB ,SVT m.m. Skrämmande siffror som beror på människans lathet och godtrogenhet att ta reda på riktiga fakta!

  4. Väldigt relevant fråga. Det blir nog till att kontrollera de figurer som ev. knackar på dörren fram på eftermiddagen.

  5. Censur, angiveri och valfusk hör inte hemma i en demokrati.
    Falun skal ha omval snart, det var för mycket valfusk.

  6. Jag plockar två ris kvastar varje år, en att ha påsk fjädrar i och en till att använda till ris terapi.

  7. Ja nästa steg för att inte kränka folk det blir väl att ta bort ordet ALLA ur svenska ordlistan och straffbelägga ALLA som använder det ordet , varför jo det påminner ju om ordet Allah som är heligt för vissa individer .

Kommentera