Veronica Palm (S) twittrar om andras moral


INRIKES. Socialdemokraten Veronica Palm twittrar och undrar över hur moderaten Erik Bengtzboe har plockat ut över 158.000 kronor från riksdagen i hyresbidrag och traktamenten genom att folkbokföra sig där han inte bor.

-Pettersson undrar mest över hur Veronica Palm som är 46 år och inte arbetat på fyra år kan vara så fräck så hon lever på riksdagens inkomstgaranti för drygt 48.000 kronor i månaden och den har hon rätt att ta ut tills hon fyller 65 år och samtidigt raljera över andras moral.

Om Veronica Palm på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Veronica Palm (S) twittrar om andras moral

 • Tony

  Att vara pensionär vid 46 års ålder borde få en normalbegåvad
  att hålla käften om andras förmåner: Hon är inte sjukpensionär,
  hon är det av ren jävla lathet och för att hon är obrukbar på
  en normal arbetsplats. men som tillhörande Sosse adeln han hon
  profitera på statskassan ”, hon är ju Sosse Gu nås,” och dom
  lyder inte under samma lagar som andra medborgare, dom är
  en stor orsak till att det finns så många fattigpensionärer i
  Sverige idag, och som är i starkt ökande?

  Gilla

 • Ståfräs

  Sosse, = skiljt från IQ,

  Gillad av 1 person

 • Fyllfinnen

  Sosse ränderna går aldrig ur riktigt, gnälla på andra utan att se vad man själv håller på med. Kan det bero på något som heter IQ, detta något är i stor avsaknad hos sossarna. Det går liksom en röd tråd genom hela partiet, tankeverksamhet lika med noll

  Skulle det vara som en EKG skulle den kurvan vara bara nedåt, finns inga toppar bland dom som tänker. Det finns rejäla bottennapp bland dom tänkande i partiet, förstår fortfarande inte varför dom får yttra sig offentligt

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Hycklare!

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Vem lyssnar på denne Palm ? Vi får oss det serverat på denna blogg . Inget ont i det . Vore det inte för bloggen så skulle hon vara lika aktuell som olja i hennes namn tappad på flaska . Glad Påsk . Mvh Sjöström

  Gilla

 • Kent

  Lilla Veronica tar ”bara” 15000 kr och uppåt för att höra hennes visdomsord. Men i eget bolag naturligtvis.

  Gilla

 • Urban Lindgren

  Det är tack vare sådana som Palm och Strandhäll (och Löfven) som sossarna tappat sina väljare. Återstår bara ett gäng gråsossar som lever på svältpension men trots det fortfarande hyllar socialismen medan sådana som Veronica Palm lever ett fröjdefullt liv

  Gilla

 • ossie

  Snacka om att kasta sten i glashus. SJälv är hon en parasit av värsta sorten. Hade den fulle riksdagsmannen varit moderat så hade hon nog kommenterat honom också men han var sosse så det förbigås med tystnad.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: