Veronica Palm (S) twittrar om andras moral

INRIKES. Socialdemokraten Veronica Palm twittrar och undrar över hur moderaten Erik Bengtzboe har plockat ut över 158.000 kronor från riksdagen i hyresbidrag och traktamenten genom att folkbokföra sig där han inte bor.

-Pettersson undrar mest över hur Veronica Palm som är 46 år och inte arbetat på fyra år kan vara så fräck så hon lever på riksdagens inkomstgaranti för drygt 48.000 kronor i månaden och den har hon rätt att ta ut tills hon fyller 65 år och samtidigt raljera över andras moral.

Om Veronica Palm på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Veronica Palm (S) twittrar om andras moral

  1. Att vara pensionär vid 46 års ålder borde få en normalbegåvad
    att hålla käften om andras förmåner: Hon är inte sjukpensionär,
    hon är det av ren jävla lathet och för att hon är obrukbar på
    en normal arbetsplats. men som tillhörande Sosse adeln han hon
    profitera på statskassan ”, hon är ju Sosse Gu nås,” och dom
    lyder inte under samma lagar som andra medborgare, dom är
    en stor orsak till att det finns så många fattigpensionärer i
    Sverige idag, och som är i starkt ökande?

  2. Sosse ränderna går aldrig ur riktigt, gnälla på andra utan att se vad man själv håller på med. Kan det bero på något som heter IQ, detta något är i stor avsaknad hos sossarna. Det går liksom en röd tråd genom hela partiet, tankeverksamhet lika med noll

    Skulle det vara som en EKG skulle den kurvan vara bara nedåt, finns inga toppar bland dom som tänker. Det finns rejäla bottennapp bland dom tänkande i partiet, förstår fortfarande inte varför dom får yttra sig offentligt

  3. Vem lyssnar på denne Palm ? Vi får oss det serverat på denna blogg . Inget ont i det . Vore det inte för bloggen så skulle hon vara lika aktuell som olja i hennes namn tappad på flaska . Glad Påsk . Mvh Sjöström

  4. Lilla Veronica tar ”bara” 15000 kr och uppåt för att höra hennes visdomsord. Men i eget bolag naturligtvis.

  5. Det är tack vare sådana som Palm och Strandhäll (och Löfven) som sossarna tappat sina väljare. Återstår bara ett gäng gråsossar som lever på svältpension men trots det fortfarande hyllar socialismen medan sådana som Veronica Palm lever ett fröjdefullt liv

  6. Snacka om att kasta sten i glashus. SJälv är hon en parasit av värsta sorten. Hade den fulle riksdagsmannen varit moderat så hade hon nog kommenterat honom också men han var sosse så det förbigås med tystnad.

Kommentera