Alternativ för Sverige – Frihetsturnén har kommit till Nyköping!

EU-VALET 2019. Igår eftermiddag hade Alternativ för Sveriges Frihetsturné nått Stor Torget i Nyköping. AFS är inte så imponerad av den Eskilstunastyrda lokaltidningen Södermanlands Nyheter rapportering. AFS påstår att SN ljuger värre än en häst travar

-Pettersson konstaterar att de nya svenskarna hade uppmanats att hålla sig borta från Stora Torget vilket de gjorde och då kan vi konstatera att vi slapp bråk.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Alternativ för Sverige – Frihetsturnén har kommit till Nyköping!

  1. Jag var där. Ett lugnt o sansat möte. Nyköping liksom Oxelösund är sossestäder.

    • AfS har en bit kvar tills de får genomslag för sin politik även om den bitvis är bra. Så länge de inte vill kompromissa så är det meningslöst att rösta på dem,

      Valet 2018. Alternativ för Sverige 20290 röster. 0,31% av rösterna som inte kompromissar.

  2. Familjen kommer ge AfS sin röst….Finns inget annat om man vill ha kvar sitt land.

  3. Blir definitivt en röst på AFS det enda parti som numera står upp för fosterlandet Sverige i EU-valet och även i valet 2022 precis som 2018 !

  4. Lyssnade till Kesselstrands tal,och fäste mig särskilt vid hans utmärkta referat om den ”pensionsräddare”,som skulle suttit inburad,(i höstas) istället för att stå på torget i Nyköping,och kasta sten samt spotta på Gustaf !
    Vad innebär egentligen ett fängelsestraff,eller isolerad rättspsykiatri i Abzurdien ?
    Det sistnämnda är ju åter aktuell idag,sedan en sådan dåre på nytt fått permission,på fri hand.Klart som korvspad han tog tillfället i akt att fira sin påsk ute i frihet.
    Sala som jag trodde var en säker anstalt tycks ju ha öppna dörrar !!
    ”Har inte återvänt” ….är andra gången ansvariga har till sitt försvar !

  5. Det är medvind för Nigel Farage i Storbritanniens opinionsmätningar – hoppas det går bra för Kasselstrand – Sveriges bäste politiskt talare. Om man hade fått rösta, skulle man röstat på AfS.

    • Nix, ingen sensur!
      Du måste klicka på ”Watch this video on Youtube”

      • Ja, och för att kunna se denna -och andra klipp- tvingas man att registrera sig och lämna ifrån sig en massa personliga uppgifter till människor som man inte vet ett dugg om, man vet inte ens vilka dom är!
        Helt vanvettigt!
        Youtube är ungefär samma vedervärdiga spionorganisation som pajasen zuckenberg och hans idiotiska ansiktsbok -som vissa dårar märkligt nog fortfarande använder sig av!

      • Pettersson! För att använda sig av Youtubes ”tjänster” krävs följande manövrer:
        Man måste vara ”inloggad” för att titta på deras klipp och för att bli inloggad så måste man först registrera sig och lämna ifrån sig viktiga uppgifter till helt främmande människor.
        Vidare så står det också så här:
        ” I enlighet med gällande dataskyddslagar ber vi dig att läsa igenom de viktigaste punkterna i Googles sekretesspolicy. Det här gäller inte ändringar vi har gjort, vi vill bara ge dig möjlighet att gå igenom de viktigaste punkterna nedan.
        Du måste göra det här för att fortsätta använda Googles tjänster”
        Sedan bjuder dom på ännu mer ”svammel” om man fortsätter att klicka sig fram! Lycka till och
        Glad Påsk Pettersson
        Janne

      • Janne:
        Ta det lungnt även jag brusade först upp….Men så är det när man inte är ens halvproffs på datorn…
        Bry dig inte om ”logga in”..Istället som Pettersson skriver,tryck två gånger på texten…

Kommentera