21 thoughts on “Alex Schulman är inte kompatibel med svenska värderingar

  1. Är det inte, vore det inte, underbart att hitta en gratis födkrok, helt utan formella krav på kunskap eller för all del insikt bara luta sig tillbaka och syna inkommande konto typ två ggr / vecka –

  2. Appropå radioprogrammet när han avslöjade sitt rätta jag. Alex visste nog inte att datorn / pennan var på, när han ventilerade sitt hat.

  3. Tänk ifall det varit en Moske i Sverige Alex,då hade väl
    sådana som du propagerat för 7 dagars landssorg?

  4. Hoppas han finns med på listan för de som skall inför rätta i Finspång så småningom.

  5. Nazisit uti fingertopparna…Hitler.Pol pot.MAO.CASTRO är nog hans stora idoler.Är vad jag tror?


  6. …om inte annat skapar återuppbyggnaden
    sysselsättning…en myrstack som blir
    förstörd byggs snabbt upp igen av de
    närmast sörjande…kommer även ske
    denna gång, till ännu mer storslaget

  7. Hmmm…
    Det värsta indirekta Stolpskottet i Sveriges historia. Jag vill bara spy när jag ser fanskapet. Fanskapet som skrattar hela vägen till banken.

  8. Ett praktexempel på vad alkoholen ställer till med. Mamman var ju grav alkoholist så att att Alex är skadad i huvet från födseln är ju helt klart.

  9. Undrar vad Alex morfar skulle säga om han hört eller sett sin dotterson agera . Vrider sig nog i sin grav . Att det kan vara sådan milsvid skillnad . Mvh Sjöström

  10. Alex ..jag har arbetat inom psykitrin i över 40 år.Det finns en diagnos som nog vore aktuell för dig.Sök hjälp.

  11. Jag har skrivit det förut, män ska noga akta sig att bli far vid högre ålder. Sprungen ur den fenoskandinaviska intelligentian illustrerar han på ett magnifikt sätt att klassresor kan gå åt två håll. Hade Allan Schulman träffat Lizette då ännu hans fortplantningsceller var vid god vigör, vilket i och för sig gjort honom till pedofil, hade Alex och kanske i ännu högre grad Calle kunnat vara fullt normala individer.

  12. Hoppas detta var övertrampet som satte spiken i kistan och han är fråntagen rätten att publicera sina alster i en speciell dagstidning för all framtid. mycke märkliga kommentarer har denne ”hen” skrivit, men att förklara det rationellt denna gång blir en gåta.
    firade han med skumpa medan det brann??
    firade han slutet på kristendomen och det nya islamska europa!!

  13. Måste väll ändå vara Hets mot Folkgrupp, när han tycker att det är bra, att en Kristen Katedral brinner… Hoppas någon anmäler fanskapet..

    • Hoppas att någon anmäler, varför inte göra det själv om man nu ogillar det A.Schulman sagt ?
      Typiskt svenskt att bara tycka och sedan ska någon annan göra jobbet.

      • Aĺltid någon annan. Jag skulle vilja ha telefonnumret till han som heter Någon Annan, han som ska ordna allting.

      • Jo då det är anmält, men inte till svenska polisen än så länge, det känns lite döfött, det finns bättre instanser i Europa att vända sig till. Men det är klart så är jag inte svensk heller.

      • Och vem fan har frågat dig?? Jag skrev, att hoppas någon anmäler fanskapet. Det finns säkert någon som har energin, och vet om det ens är möjligt.
        Men du tycker säkert att hans kommentarer var ok..

  14. Vad förväntar ni er av detta mänskliga avskrädet som utnyttjade sin egen fars död för att marknadsföra sina alster?

  15. Det blir så när skonumret överstiger IQ:n med hästlängder. Sedan att man gör vad som helst för att få vara med i MSM, och att man syns om så bara för några sekunder så har man gjort någonting bra.

    Madrasserat rum så ingen kan höra hen skrika, kasta nyckeln så att ingen råkar öppna den av misstag. Det vore det enda rätta för viss typ av sinnessjukdom, som typ denna lider av

    Orsaken till att man skriver hen om denne misslyckade avart till mänskligheten, i nordöstra Thailand finns det ordet och det betyder ”bitch”

Kommentera