S-ledamot skitfull i riksdagen på dagtid

INRIKES. Den socialdemokratiske riksdagsledamoten Peter Persson (S) skulle leda en rundtur i riksdagen, det jag inget vidare. Socialdemokraten från Jönköping var då så berusad att han fick tas om hand. – Kamrater fick skynda till undsättning och ta hand om Peter och även gruppen som skulle guidas, säger distriktsordförande Carina Ödebrink (S) enligt SVT

Socialdemokraterna i Jönköping kräver nu att Peter Persson sjukskriver sig och får vård och behandling.

– Det är nummer ett. Men det beteende han uppvisade är oacceptabelt och olämpligt i det uppdraget. Självklart fungerar det ingenstans att vara berusad på arbetet men det är ännu viktigare i det uppdrag vi har, säger Carina Ödebrink.

-Pettersson var inte på plats och såg ”uppträdandet” men jag är inte så säker på att det var värre än när andra socialdemokrater uppträder nyktert.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

29 thoughts on “S-ledamot skitfull i riksdagen på dagtid

  1. Många år sedan som Peter Persson fiskade Vätterröding tillsammans med Byggnads Ombudsman och land satte båten vid Vätterns strand.
    De hade druckit Öl av god kvalitet.

  2. Ja vad fan, högsta hönset stod ju i Centralpark i New York
    och Sluddrade om att han skulle förse hela den fattiga
    världen med vatten o Avlopp, och var han Nykter är jag
    Karl den tolfte.

    Eller så hade Jean Claude Junker andats på honom ?

    I vilket fall som helst så vara dessa löfte liksom alla
    andra löften han strör omkring sig helt värdelösa!

    • Har inte hört ETT ENDA DUGG OM STATSMINISTERN´S TOA-BYGGEN !!!
      Har någon duktig på kontroll av vad som händer i detta område ”hört – sett” NÅGOT ???????

  3. Så som det ser ut i vårt land nu skulle jag tro att de flesta riksdagsmän är berusade på jobbet!

    Vet bara inte av vad?

  4. Om jag vore sosse i dag skulle även jag dricka alkohol hela tiden för att döva känslorna av att det en gång sverigevänliga och statsbärande partiet har sjangserat till ett transportkompani för MP(K) och V(PK).

  5. Nu ska vi vara ärliga, ok alla Ni som ”törs” !!!
    Om jag nu ”var socialdemokratisk riksdagsledamot” skulle jag iaf börja varje dag med ”minst” en whisky” !!!
    En del kallar det för den bästa ”medicinen” …….

  6. Peter Persson är deprimerad på grund av dödsfall inom familjen! Det är ingen stor sak att vara full vid något tillfälle, är man alkoholist bör man söka hjälp, det är en sjukdom han i så fall delar med många andra! IOGT kanske? (I Ordning Groggarna Tages.)

  7. Lite alkohol är väl inget.
    Jag skulle vilja veta vilka politiker i Sverige som INTE är konstant nerdrogade!

  8. Var på ett föredrag för ett par år sedan där bla en svensk Eu parlamentariker talade.han berättade att på första våningen i parlamentet så fanns det bara barer och restauranger och gratis sprit till alla som jobbade där i parlamentet.Väldigt många Eu parlamentariker började arbetsdagen med att gåoch sätta sig på nån av barerna och dricka alkohol och fortsätter dricka hela dagen.Vad får det för resultat när de berusade sedan skall rösta för 500 miljoner europeer,viktiga beslut som skall fattas.Det är väl meningen att de ska bli avtrubbade och lättare att manipulera till att rösta ”rätt”.

    • Jörgen Danielsson var min plågoande i flera år i landstinget. En självgod typ som hade rätt trots all expertis emot sig. Han fick sparken men en halv miljon som han inte hade rätt till. Jag fick leva tandlös i sex år. S rättvisa?

  9. För att få bli riksdagsledamot finns det ju inget som helst krav på kunskap examen eller arbetslivserfarenhet , utan det enda som krävs är en stor käft som kan glappa i tid och otid . Och vi ser nu för tiden ett belägg för hur dessa figurer sköter sig , för så fort som dom tar klivet in i riksdagen så börjar deras arbete med att hitta på sätt att berika sig eller på något annat sätt glida fram i maktens korridorer utan någon som helst tanke på vad deras väljare tycker eller tänker . Och blir dom påkomna med något fuffens så sätter dom upp en oskyldig min och blir närmast förnärmade för att dom har blivit avslöjade eller så tar dom time out med vad jag förstå med bibehållen lön , vilken annan arbetsgivare skulle acceptera det .

  10. Riksdagsledamoten Peter Persson(S) skulle leda en rundtur i riksdagen.

    En del ”går all in” och kanske har missuppfattat ordet ”rundtur”.

  11. I och för sig ; om en såsse är full eller nykter spelar kanske inte så stor roll för riksdagsarbetet. Det brukar ju ändå haverera på ett eller annat sätt. På MSM´s sida angavs det att han hade varit ”FÖR” full !!! Alltså verkar det vara helt accepterat med bara ”LITE” dyngrak. Vidare sas det att han nu skulle ”SJUKSKRIVA” sig. Alltså ett solklart bedrägeri mot försäkringskassan. Att spela rollen av Dummerjöns är ingen sjukdom, utan en förutsättning för medlemskap i såsseriet.

    • Där trampade du på en öm tå hos de Socialister som tittar in hos Pettersson !
      Förstod att det var någon av pressens skyddslingar,när det hela blev så spartanskt rapporterat. Tänk om det varit någon från de demokratiska partierna,exempelvis SD. Vilka rubriker detta hade gett i alla av kvällsslaskens propagandaalster !

  12. Peter Persson var ökänd redan som kommunalråd. Man lär ha firat när han försvann till riksdan. Verkar som han dricker vodka till frukost.

Kommentera