Det är okej att kollektivt skuldbelägga vita, trots att fler vita var slavar i Nordafrika än svarta var slavar i Amerika

ISLAM. Miljöpartiets språkrör samt jämställdhets- och bostadsminister Märta Stenevi meddelar att regeringen avsätter 1,7 miljoner till utbildning och svensk slavhandel.

Eftersom Stenevi är jämställdhetsminister och vill hålla dagens svenskar ansvariga för något som hände för hundratals år sedan, så tycker jag att alla muslimer ska hållas ansvariga för det som hänt under islam sedan 600-talet och att Märta Stenevi ska hållas ansvarig för det hon gör idag.

Mohamed Omar har skrivit en intressant krönika på Samnytt som avslutas med detta:

”…I vänsterns värld verkar det bara vara vita som kan utkrävas kollektiv skuld för sina fäders missgärningar. Moskén i Spanien, som kräver ursäkter i stället för att visa tacksamhet för att man får utöva sin religion i frihet och trygghet i en demokrati, vill helst att vi ska glömma bort hur muslimer tog européer som slavar. Faktum är att fler vita var slavar i Nordafrika än svarta var slavar i Amerika. Ändå är det bomullsplantager i Amerika alla tänker på när de hör ordet slavar.

Det finns en sak som gör oss européer speciella, och det är inte kolonialism och rasism, för det finns hos alla, utan vetenskapen, som har gjort livet bättre för alla människor på planeten. Ingen civilisation har bidraget så mycket till vetenskapens framsteg.

När Napoleon landsteg i Egypten 1798 fann han en värld som var kvar i medeltiden. Utbildningen, för dem som fick någon, bestod mest i att rabbla Koranen, kvinnorna var instängda i harem och människor såldes och köptes öppet på slavmarknader. Napoleon hade med sig en armé av vetenskapsmän. Egyptierna, och många andra folk, hade knappt känt till sin egen historia om det inte varit för de så förtalade vita männen.”

Mohamed Omar

-Pettersson vill påminna om att när fransmännen invaderade Nordafrika var det delvis för att Européerna hade ledsnat på 1000 år av härjningar från Nordafrika.

Muslimerna förklarade krig emot USA redan 1783. Anledningen till att man redan 1783 bedrev ett Jihad emot USA, var att USA vägrade betala de utpressningspengar, som det Ottomanska riket krävde, för att låta amerikanska fartyg vara ifred på Medelhavet.

Man krävde pengar/lösen av alla nationer som hade fartyg i Medelhavet. Betalade man inte, plundrade man fartygen, och mördade dess besättning. Även svenska fartyg kapades och några tusen svenskar hamnade som slavar i Nordafrika.

Väst slavhandel var grym och pågick i 350 år men ingenting mot muslimernas som pågått i 1400 år och fortsätter ännu idag. Kolonialismen var utsugning, men bättre än arabernas imperialism och bättre än vad många av länderna har det som självständiga.

Jag mejlade till SVT för en hel del år sedan med förslag om att göra en TV-serie om muslimernas härjningar i Europa och de svenskar som blev slavar i Nordafrika men fick inte ens ett nonsenssvar.

Det är dags att muslimerna lämnar tillbaka de kristna områden de erövrat i Mellanöstern och Nordafrika.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Det är okej att kollektivt skuldbelägga vita, trots att fler vita var slavar i Nordafrika än svarta var slavar i Amerika

  1. Det är inte ”vit slavhandel” som har pågått i 350 år och fortgår även idag, direkt och indirekt genom att man samarbetar, allierar sig med och investerar i varenda slavhandlarland som finns. Det är Västerländsk slavhandel, i en kultur som är skrämmande tolerant mot och likasinnad dessa slavhandlar-kulturer. Som en vit, icke-Västerländsk ursprungs-Europé som kommer från en kultur med nolltolerans för kidnappning och våldtäkt, så blir jag alltid lika förnärmad när vi alla klumpas ihop under epitetet ”Européer” när Västerlänningar så uppenbarligen har en helt annan bakgrund och kultur än vad jag själv har.

    Jag vill också ha rejält med skadestånd från Västerlänningarna för plundring, folkmord och förslavning (vilket jag anser vara terrorism), men tyvärr för mig så är jag en vit ursprungs-Europé som inte kommer från en slavhandlarkultur så jag har inget mänskligt värde för någon annan kultur och heller inga mänskliga rättigheter. Jag tycker därmed att övriga får skylla sig själva när de blir nermejade och förslavade. Med sån fullständig respektlöshet för andra människors tillgångar, skatteintäkter, skattebetalare och hårda arbete så borde man förvänta sig att förr eller senare ha inget och inga kvar att försvara sig själv med heller.

    Jag hör ofta ordet ”kolonialmakt” komma från Västerlänningen. Följer man dess historiska spår och överallt den härjat vilt och rabiat så verkar snarare ”kolonial-fattiglapps-soptunna utan framtid eller hopp om räddning” vara det korrekta epitetet för en sådan kultur.

  2. Och muslimerna avrättade slavarnas/slavinnornas barn (det var ”billigare” att göra en slavraid i Europa) medan de kristna i USA lät slavarnas barn leva.

Kommentera