Sverige ska göra resten av världen avundsjuka på historiens största bluff

KLIMAT & MILJÖ. Att Sverige är extrema på många sätt vet vi. I vårändringsbudgeten presenterade Sveriges vice statsminister och miljöminister Isabella Löven (MP) nya skattehöjningar, men det räcker inte menar regeringen. 

Mycket mer måste göras, säger miljöminister Isabella Lövin i SVT Rapport.

– Vi vill visa att alla kan vara med på den här omställningen. Med stöd till solceller, laddinfrastruktur och att företag kan ställa om, så har vi alla möjligheter att göra resten av världen avundsjuka på det vi klarar av att göra, så de vill följa efter, menar Lövin.

-Pettersson tvivlar på att andra länder följer efter Sveriges symbolpolitik…

Media talar om fake news, men blåser själva okritiskt upp den största bluff som någonsin funnits. Skolan ska vila på en vetenskaplig kunskapssyn och förmedla kritisk tänkande, men skapar mängder med indoktrinerade små papegojor…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Sverige ska göra resten av världen avundsjuka på historiens största bluff

  1. https://imgl.krone.at/scaled/1903794/vee4bdc/630×356
    Som på bilden ovan,ser nästa färgglada invasionsdeltagare ut. Många tusen ökennomader har samlats i norra Libyen,för att gemensamt söka sig norrut,till oss i Europa. Detta bekräftas i Kronen från säker källa.
    Lade in bilden så ni kam skilja dessa nybyggare från de redan tusentals zigenarna,som besöker oss !

  2. ifall det nu är så Isabella att världen kommer att känna avund
    mot Sveriges Miljöpolitik, hur kan det komma sig då att
    Danmark förbereder på att sätta upp gränskontroller mot Sverige?????????????

  3. Läste just i lokalblaskan om elbilar och gasbilar. De brinner tydligen bra och bränderna släpper ifrån sig olika föroreningar i röken. Men uttrycket carbecue får flera användningsområden. Finns ordet i SAOL än?

    • Jo och de sistnämnda är kringfarande bomber… I gångna veckan sprängdes i Tyskland en hel verkstad i luften,i samband med översynen av en sådan gas-bil !!
      Vad som skedde i Sthlm med gas-bussen,kan väl åter ske ? Då gäller att ha en plats närmast dörrarna,om de kan öppnas.

  4. Hur kan sån individ hamna i regeringen. Utbildning och kunskap Noll…
    Individen måste bort från riksdage.Vi kan inte ha muppar där utan kunnskap….Vi måste få in folk med kunskap och som arbetat som vanligt folk.
    AfS har i hela sitt parti med folk som arbetar med det mesta .
    Min röst och familjens går till dom i Eu valet
    ..

  5. Nu har dom allt rökt på i regeringskansliet. Undrar om det är ungdomarna från fjärran östern som förser dem med afghan? Bästa sorten.

  6. Hur kan denna bluff med förödande konsekvenser för folk få pågå. Sätt stopp för detta vansinne innan det är för sent.

  7. Ernman, Greta och Lövin. Sverige är pinsamt korkat.
    Som tur är för svenska folket så vet resten av världen nästan inget om lilla Sverige.

    • Det är just det dom gör och det är därför dom asflabbar åt oss i hela världen och varnar för oss.

  8. Vi har… Energi-skatt, El-skatt, Olje-skatt, Bensin-skatt, Diesel-skatt, Klimat-skatt, Koldioxid-skatt, Flyg-skatt, Kärnkraft-skatt, Miljö-skatt, etc. etc….och så moms ovanpå allt detta. Varför inte hålla sig till sanningen och kalla det vid sitt rätta namn : MUHAMMED-SKATT ! För det slukhålet verkar vara omättligt.

    • Det mesta av dessa skatter är inte till för något annat än att berika de som minst behöver det, oavsett vad de vill kalla det …

      • Robin Hood : ”Att ta från de rika och ge till dom fattiga”.

        Gösta Boman : ”Att ta från de som inget har och ge till dom som inget behöver”.

        Måna Sahlin : ”Att ta från de som byggt upp landet och ge till dom som river ner det”.

    • SANT! Men om det vore så väl ändå, att de istället beskattade islam. Och dessutom gav till pensionärerna. Nu gör man precis tvärtom, och utarmar de äldre, och göder våldtäktsmännen, genom att ge islamisterna flickförförelsebidrag.

  9. Galenskaper utan gränser i Sverige, ingen vettig människa blir imponerad av detta,tvärtom,Sverige blir alltmer världens skräckexempel.

    Vid din sida.
    Skriv på och sprid snälla ni. Blev innerligt rörd och glad över detta behjärtnsvärda och nödvändiga initiativ för att hjälpa svenska fattiga pensionärer som är hemlösa i Stockholm. Dessa gamla svenskar som socialistledare Löfven fullkomligt blundar för och struntar i.Det är så vidrigt hur illa man behandlar de som verkligen byggt upp vårt land,jobbat och slitit hårt för att sedan av staten/makteliten bli sparkade på och så grovt förnedrade att de tvingas ut i hemlöshet,vistas bla i Stockholms tunnelbana.Sverige måste ha världens mest ondskefulla politiker som gör så mot våra gamla

    https://www.viddinsida.nu/

  10. Det är bara, för att ALLA ska engagera sig för något, som inte är emot vänstern, genom att mörka våldtäkter, skjutningar, misshandlar, fattigpensionärer, hot från utlänningar, den ökade mordfrekvensen, bilbränderna, vanvården på äldreboenden och den inkompetenta och felriktade vården i allmänhet och den massiva fortsätta invandringen m m. m m.

    Därigenom byter man fokus för medborgarna. Och de flesta tror att allt ont beror på det fiktiva klimathotet. Precis som man förr skyllde allt ont på kapitalismen, bara för att skyla över sin egen destruktiva agenda och inkompetens.

  11. Klart övriga världen kan känna sig avundsjuka på Sverige,
    för inget annat land kan skaka fram så många idioter i ett
    parti som det lilla miljöpartiet i Sverige har gjort, ifall dom
    åker ur riksdagen kan dom säkert köra en uppvisnings turne
    med alla dom som passerat revy i partiet genom åren och
    göra parodi över allt dom förstört i landet.

    • Sverige kan i ala fall skryta med att det är det land i världen som har flest komiker i parlamentet, men jag tvivlar på att något annat land blir avundsjuka på det.

  12. Hon var tidigare journalist på Damernas Värld. I denna värld är inte verkligheten intressant, så hon är väl handplockad till dårarnas värld…


  13. är jag ensam om att tolka Isabella Lövens ansikts-
    språk helt annorlunda än mot de hon säger?

    …tycker att man ganska tydligt får intryck av att
    hon närsomhelst, efter ett nyss utfört uttalande
    då får en oemotsäglig lust att kasta sig dubbel
    på golvet i ett spasmiskt jättegarv åt ngn groda
    hon själv nyss yppat?


    • intressant ämne detta…Stefan Löfvens ansikts-
      språk är däremot helt annorlunda…hans min
      ger mest intryck av en halvdöd torsk under alla
      intervjuer…sagda ordet blir därefter, där Steffe
      inte ens själv tycks förstå va han vill ha sagt

  14. Undrar om de här alarmisterna är klara över vad som hänt om koldioxid halten sjunkit istället?

  15. Själv tror jag att regeringen bluffar att de extra skatterna egentligen ska gå till att täcka upp för de katastrofala pensionsräddarna.

    • Har ju sin grund…Vi som bor i s:a Abzurdien åker från Köpenhamn…..skattefritt !

Kommentera