Nr 13 fälld i Stockholm

BROTTSLIGHET.  Den man som hittades skadad efter skottlossning i Sätra i södra Stockholm har avlidit. Två misstänkta män har gripits. 

Polisen

-Pettersson konstaterar att förra årets rekordtakt hålls ungefär, men det är inget att gnälla över utan det är beställt sa 82:an, spännande sa Stefan, berikande sa Annie medan Jerzy vrålar att brottsligheten minskar och Betnér fyller i att Sverige aldrig varit tryggare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Nr 13 fälld i Stockholm

  1. Nyheterna rapporterar att folk i Sätra frågar sig vad som händer.

    Men så här har det ju alltid varit?

  2. Det var naturligtvis Bosse, Hans eller Göran som fightades?

    För det kan ju inte ha varit några av ”pensionsräddarna”?

  3. Betänk sedan hur många kulor,som bommar sina mål !!!
    Ammunition vore ju något ”Anderssonskan” kunde tungt skattebelägga i nya Abzurdien.
    Vill nya befolkningen träffa sina vänner,bör de i varje fall betala skatt för nöjet !

  4. Teori: Vi har problem med vår ambitionsnivå i Sverige, för många problem med ”leveransen” av resultat och orsaken till det beror på att vi har tappat på alla nivåer, vi har helt enkelt blivit sämre som samhälle beroende på att vi lever i politiska lögner hela tiden och har gjort så i snart 30 år.

    I alla fall.

    Det bjöds på kaffe idag och vi som var på plats satte oss ner och diskuterade veckan som gått.

    Jag väckte frågan om Nya Karolinska i Stockholm där personal protesterat mot det nya arbetstidsavtalet för sjuksköterskor. De ska jobba mer för mindre och det blir allra värst för de på intensivakuten (de som för övrigt vårdar alla skottskadade brottsoffer som kommer in som på löpande band).

    Hur hamnade vi här?

    Där står sköterskorna i en av världens modernaste sjukhus och pratar om att det inte finns resurser att betala för deras arbete. Kronan som lönen betalas i har för övrigt blivit svagare svagare i världen. Så de får inte mer även om de får sina löner höjda. I princip kämpar de för att behålla sin nivå när de tvingas att arbeta mer.

    Det är redan kört sett till levnadsstandard. Vi har sjunkit i nivå.

    Men varför går man då och bygger ett av världens modernaste sjukhus när man inte ens har råd med lönerna?

    Det beror helt på vår ambitionsnivå och om man ska leva upp till den så måste samhället satsa djärvt. Då öppnas plånboken och man köper den dyraste kompetensen som finns att finnas i världen. Men leveransen av resultat kommer inte därför att det är över vår nivå.

    Det är det som kännetecknar Sverige idag.

    Sanslösa målbilder och djärva försök.

    För att hänvisa till Jan Tullbergs exempel med concordeprojektet i en av hans böcker.

    Sverige har flera saker igång hela tiden, och ingenting får avvecklas för då blottas allt från sin utgångspunkt. Supernarcissisterna på de finaste stolarna kan inte erkänna att de har haft fel.

    Ta den här katastrofen med mångkulturen och sedermera invandringspolitiken som vi skördar resultatet av på olika områden.

    i veckan såg jag opinion live och en ledsen afghansk pojke vill göra sin röst hörd i en debatt om boende. Det finns inga bostäder varken för gymnasielagens barn eller svenska barn. Jag känner sympati med pojken, han var ledsen och orolig, därför att han var hitlurad av västvärldens mest överambitiösa prestigefanatiker till politiker som inte rättar sig efter verkligheten.

    Detta kommer vi som land att få se gång på gång. Ambitioner som aldrig förverkligas pga att det är över på nivå och ett folk som blir mer och mer uppgivet.

    Men glöm aldrig, inom den här nuvarande mentala ramen får ingenting förändras, absolut ingenting för då faller hela legitimiteten.

    Men kanske det måste ske? Sänk nivån och gör Sverige LAGOM igen. Som det gamla goda Sverige.

  5. Löfven får väl utöka sina ”kraftfulla” men totalt verkningslösa åtgärder och uttalanden med kraftuttrycket …

    https://i1.wp.com/meritwager.nu/wp-content/uploads/2018/08/Lo%CC%88fven-Vad-fan-ha%CC%8Aller-ni-pa%CC%8A-med-AB-14.8-2018.png

    … till att gälla även dödsskjutningar mm. Löfven tog från början till detta kraftuttryck när massor av bilbränder redan pågått i många delar av landet under lång tid. Hittills har dessvärre ingenting hjälpt.

    Den 14 aug. 2014 ställde Alice Teodorescu motfrågan …

    ”Jag undrar vad sittande regering håller på med?” …

    https://petterssonorg.files.wordpress.com/2018/08/skc3a4rmklipp15.png

    Svaret från regeringen har uteblivit helt. Tyvärr!

    • Kanske dags att den där Löven ber någon läskunnig att läsa kontraktet, som socialdemokraterna har med Muslimska Brödraskapet?

      I det LANDSFÖRRÄDERIET ingår att muslimer ska in i alla viktiga styrelser i Sverige, inkl. regeringen.

      Som motpresaion lovar muslimerna att rösta på socialdemokraterna!

      => S har sålt Sverige till muslimerna = LANDSFÖRRÄDERI !
      – och vår ”säkerhetspolis”, SÄPO blundar för brottet!
      SÄPO svarar inte på min skriftliga fråga on LANDSFÖRRÄDERIET!

      => Är Sverige redan ute ur bilden?

      Du, som vill behålla Vårt Fosterland – DU måste göra något!
      Rädda det du äger, din familj, dina barn och barnbarn!
      Det finns nog ännu en möjlighet. – men tiden är knapp!
      //age

  6. Pettersson, du borde ha en räknare uppe i högra hörnet som konstant visar hur många som skjutits ihjäl. Nu tror jag inte detta är invandrarrelaterat men ändå. Varför har folk börjat skjuta ner varann på gatan? Säkert full svensk då detta hände en fredag. Muslimer dricker inte (haram).

    • Det gör de visst det. När ingen ser dem. Flyg från Europa till Asien, det finns ingen sprit kvar att köpa på planet när det mellanlandat i Karachi.

  7. Ja det är dags att plocka fram ”kulramen” för att räkna antalet skjutna individer för fingrarna räcker inte till längre .

Kommentera