Aschberg, Trolljägarna borde jaga massmördare, våldtäktsmän och slavhandlare…

MEDIA. I TV-programmet ”Trolljägarna” ger sig ger sig Robert Aschberg och Frida Boisen ut på jakt och göra hembesök hos så kallade ”anonyma nättroll” för att de ska få till svars bland annat för att de hetsat mot islamister. 

-Pettersson har ett förslag på utveckling av programmet till Aschberg och Boisen. Varför inte göra hembesök hos islamisterna, hos de så kallade IS-återvändare och se om de kan baka bullar, köra ambulans och allt annat de påstår att de sysslat med och fråga om de blir kränkta eller stolta för att bli kallade massmördare, våldtäktsmän och slavhandlare.

Vad tror du Robban? Glöm inte besöka moskéerna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Aschberg, Trolljägarna borde jaga massmördare, våldtäktsmän och slavhandlare…

  1. det är bara sk nättroll han kan jaga, skulle han jaga pedofiler, knarkare, livsfarliga extremister mfl så fick han i likhet med katten jaga sin egen röv…

  2. Det är en mycke bra idé.Reagerat länge på att de jagar fel personer. Omvärlden och våldsverkare måste skratta åt rättsväsendet i Sverige. Hur kan Aschberg få hålla på med den bakgrunden han har. SVT har blivit ett skämt.

  3. Robert Ashberg är en feg jävla slusk som långt ifrån är rumsren,
    när en sådan figur försöker att få andra att vårda språket , är det inget annat än skrattretande, man ska alltid börja med sigsjälv Robban!

    • När han föreläser i Göteborgs universitet så är han patetisk att lyssna på.
      Men han får ju idoldyrkande kjoltyg att släppa till. Han tar för sig den gamle snuskhummern.

Kommentera