Är Nyamko Sabuni rasist när hon säger samma sak som Jimmie Åkesson sagt i åratal?

INVANDRING. Mattias Lindberg twittrar om Nyamko Sabuni (L) som säger att vi behöver tänka om i flyktingpolitiken för att hjälpa flertalet flyktingar i närområdet istället för den nuvarande kostsamma politiken på hemmaplan, hon tycker även att det ska gå att göra gemensam sak med SD i utskotten, i fråga för fråga. Samt redovisa vad invandringen kostar.  

-Pettersson tror dock hon uttrycker sig väldigt försiktigt för att ha större chans att bli vald till partiledare före konkurrenten Erik ”Myten” Ullenhag, känd från bloggen.

Minns ni en som sa samma sak om ”hjälp på plats” som Sabuni och för det blivit hånad och kallad rasist, och det är inte han som talar i filmen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Är Nyamko Sabuni rasist när hon säger samma sak som Jimmie Åkesson sagt i åratal?

 1. I Vänsterextremisternas Allas Lika Värde skala så är Sabuni så högt över alla Svenskars värde , så med den hudfärgen så kan hon Absolut INTE vara rasist vad hon än säger eller gör .

 2. I TV4 benämner hon SD som ”Mörka krafter” och även säger hon sig där vara feminist. Möjligen skulle Nyamko Sabuni vara en bättre partiledare för L än t.ex Erik Ullenhag, men vad säger det egentligen?

 3. Möjligen kan Sliberalerna växa lite med Sabuni,, men med
  myten Ullenhag, ”denna floskelmaskin” kommer L garanterat att hamna utanför Riksdagen, där dom hör hemma, det hjälper inte ens att myten
  tar med sig pallen han stod på när han debatterade mot Jimmie Åkesson för några år sen, han har väl inte fattat att det är vad man säger som är viktigt inte hur lång man är, detta gäller för alla utan Morgan Johansson som jämt pratar skit!

 4. Hon kommer att kallas ”husneger” av vänstern, frågan är HUR LÅNGT TILL HÖGER -kvinnor framför allt- kommer att använda detta epitet… Finanministern? Miljöministern…? Och Annie Lööv…. säkert.

  Nyamko kommer att stå som en fura i stormen… och det finns plats för henne i Åkessons kabinett. Ingen SVT- eller TV4-intervjuare lyckades knäcka henne igår med insinuanta frågor. Hon är ännu en som törs säga sanningen… och utmana den officiella sanningen om invandringen.

 5. Vinner Ulltotten så har han lovat skriva färdigt sin historiebok om hur romerna byggde Sverige. OBS inte att förväxla med romarna som byggde det mesta, men han kanske fattat fel och avser dom? En sak är dock säker att med honom vid rodret så lär dubbelnollan i valet ligga nära.

  • Själv är han troligen en av Neros efterlevande, romare som han tycks vara, med tro att Sverige är Kartago.

 6. Ja, man fick ju en chock, och var tvungen att gnugga öronhinnorna lite extra noga, för att undersöka om man hörde rätt. För så lääääääänge Jimmie Åkesson sagt det, och ALLA andra partifolk trakasserat honom för det. Konstigt, men hon är troligen traditionellt ”folkpartistisk” pre-Westerberg. Och det är ju bra i så fall. Hon var heller inte så avog i allmänhet till SD, i den intervju jag hörde.

 7. Någon som tror på liberalen Sabuni eller någon annan politiker som tillhör eller tillhört föräderi-familjen 7 ?
  Inte jag i alla fall.
  Blir definitivt en röst på AFS i EU-valet och 2022.

 8. Nej endast vita Svenska medelålders heterosexuella män kan vara rasister enligt feminist hjonen.

Kommentera