Facebook stänger av alternativ tidning. Sovjetunionen kommer närmare

CENSUR. Den alternativa online tidningen 24nyt som i två år slagits mot den etablerade pressen och dess”vänstervridna” nyheter har stängts av Facebook.

24nyt har haft stora framgångar på Facebook, där människor i stor stil gillar och kommenterar inläggen. Nu är det över. Facebook har stängt mediasidan.

Expert på sociala medier Johan Farkas kallar Facebook:s beslut för extraordinärt. Mig veterligen är det första gången Facebook stänger en av dansk medias Facebook-sida.

– Pettersson konstaterar att 24nyt hamnar i gott sällskap, Petterssons blogg är sedan länge avstängt på livstid av okänd anledning. Sovjetunionen kommer närmare.

Intressant är att Danmarks Radio tar upp saken.

Facebook försvarar sig med att det inte är censur utan att det finns exempel på vilseledande rubriker och vinklingar, bristande dokumentation, förvrängda fakta och kommentarer förklädd som vanliga artiklar.

Följde Facebook dessa regler i Sverige skulle varje etablerat media få stänga.

Sveriges nya domstol. Polis, åklagare och domare. Allt i ett utan möjlighet att överklaga.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Facebook stänger av alternativ tidning. Sovjetunionen kommer närmare

  1. Tyssland, Sovjetunionen eller islam,
    vad utgör det största hotet?

    Wennerström sålde Sverige till Sovjetunionen!
    Socialdemokraterna sålde Sverige (1999) till
    muslimerna!
    LANDSFÖRRÄDERIET är jämförbart i skada!

    Dock är det senare accepterat av SÄPO ! ??
    SÄPO är väl socialdemokrater (korruppta?)

    • Vad betyder SÄPO?
      => SÄkerhetsPOlisen ??

      Sorgligt att SÄPO inte är säkerhetspolis för
      Vårt Fosterland, Sverige, det kristna landet!

      SÄPO svarar inte på min mailfråga om socialdemoktaternas LANDSFÖRRÄDERI,
      kontraktet med muslimerna!

  2. I Danmark pågår försiktigt samma omstrukturering av MSM/Public Service vilken redan genomförts i de flesta fd Öststater, Baltstaterna, delvis i Österrike och diskuteras i Italien. Alltså att vänsterdominansen inom Media skall neutraliseras. DR2 i Danmark lär även fortsättningsvis kunna betraktas som ”Journalistiske Vensterparti”, men DR1 och ytterligare kanaler lär bli (äkta) liberala och någon konservativ. I Holland har man löst mediefrågan genom att partierna får bestämma programinslag och utformningen i förhållande till sina röstetal senaste val.

    I Sverige struktureras istället alla media till regimtrogen och kommunistisk propaganda – finansieras med skattemedel . Så länge inte Sveriges internet är avstängt från resten av världen är SMS/Public Service dömda att MISSLYCKAS!

  3. Jag stängde av fb redan för 4 år sedan (har dock aldrig varit avstängd själv), men tycker ändå synd om dem som fortfarande är kvar, pga deras enfald!

  4. Glöm inte att Stasi-arkiven i Sverige, alltså förteckningen över vilka vänsterindivider och sossar som var angivare och agenter åt Östtysklands hemliga polis, fortfarande inte får offentliggöras i Sverige.

    • Exakt, skulle dessa arkiv släppas skulle Sverige skakas om i sina grundvalar när det offentliggörs vilka individer som finns med. Många politiker, journalister, kändisar skulle sannolikt begå harakiri.

      • Vi är snart i ett läge att ett sådant avslöjande inte skulle orsaka något direkt, och lögnmedierna skulle tiga, vilket de redan gör nu!

      • — och LANDSFÖRRÄDERIET från socialdemokraterna fortsätter!

        Jag gjorde in kopia av några rader ur ”överenskommelsen”/
        kontraktet. Hämtade det ur en artikel i Nya Moderaternas tidning frän 2015:

        — tyvärr gick det inte att klistra in den här men den finns i blogginlägget om Reinfeldt här intill!

        => läs och förbli skräckslagen!
        LANDSFÖRRÄDERIET fortgår alltjämt!
        S har sålt Sverige till muslimerna!
        Baren serverar nya drinkar och orkestern spelar trots att
        Titanic tar in vatten! – och snart sjunker!
        Ingen gör något!
        Skyll er själva!
        Jag är så gammal att jag slipper troligen sharialagarna!

        Sprid gärna den här kunnskapen!

    • Exakt! och det är bara Sveriges regim som förbjuder att medborgarna får ta del av stasiarkiven som berör svenska stasiagenter,tom Eu gav direktiv till medlemsländerna att öppna stasiarkiven för sina medborgare,men se då vägrade svensk regim,annars är ju makten så undergiven Eu politibyrå och brukar vara först att tillämpa nya Eu lagar/direktiv och klaga på andra länder att de måste göra samma sak.

Kommentera