Dan Park till åklagaren: Det är ju ni som har svarta på hjärnan!


YTTRANDEFRIHET. Gatukonstnären och gycklaren Dan Park är en gammal bekant på bloggen. I november 2018 dömdes Park till tre månaders fängelse, vilket han överklagade till hovrätten där rättegången hållits i veckan, domen faller den 25 april. 

En konstnärs uppgift är att provocera och att skildra samtiden. Dan Park är hemlös i Malmö och där har han inga problem att hitta motiv.

Ingrid & Maria skriver om rättegången…

Om Dan Park på Petterssons…

-Pettersson vill gärna visa några av Dan Parks bilder, om dem får man naturligtvis tycka vad man vill men enligt min mening är det inget som borde ge fängelse eller skadestånd till någon kränkt…

Dan Park säger att bilderna är satiriska inlägg i det aktuella nyhetsflödet, men den kopplingen verkar inte åklagaren förstå…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Dan Park till åklagaren: Det är ju ni som har svarta på hjärnan!

 • Peter Skoglund

  Det är en konst att vara ironisk i sina verk.

  Gilla

 • Thorsten Schütte

  Dan Park går samma balansgång som Lars Vilks och Jesper Rönndahls kinesskämt i ”Svenska Nyheter” mellan att driva med fördomar och att stryka dem medhårs,

  Gilla

 • Tony

  Såg en annan feg individ i TV, nämligen Löfven uttala sig om 2 årsdagen av terrorhandlingen på Drottninggatan, som vanligt svammel, det har nu gått 2 år sen detta hände, men den handlingsförlamade regeringen kan inte ens förhindra en djupt störd figur från att gång på gång skända Ebbas grav genom att trampa ner blomster slå sönder gravdekorationer och stövla runt på graven, blir han intagen är han fri efter en timma och fortsätter sitt sjuka beteende.
  Detta kan inte skyllas på Muslimerna, för han är i grunden Polack, och vad han gör i landet är svårt att förstå utöver sitt sjuka beteende, hade han gjort detta i sitt gamla Hemland hade det bara blivit en gång, för katolikerna hedrar sina hädangångna o visar dem respekt, tyvärr
  gör man inte det här i landet Annorlunda.

  Men det är oerhört provoserande mot den lemlästade Ebba, o hennes anhöriga att en uppenbart sjuk människa gång på gång förlänger
  deras lidande över att ha förlorat sin lilla flicka

  Gilla

  • Mr Brownhole

   Den handlingsförlamade regeringen är endast tillsatt som kollektiv bestraffning mot alla som röstade på SD. Glöm inte det.

   Gilla

 • Adolf Hitler

  Sleven, vet din mamma om att du är på nätet och skriver omogna saker?

  Gilla

 • Tony

  Misstänkte det, att dom av feghet oöverträffade vänsterpacket
  varit med att misshandla en som vågar driva med alla konstiga
  företeelser i Landet Absurdistan, likheten med Muslimer är
  slående hos vänsterpacket, alltid många mot en ensam, då
  känner dessa fega individer sig stöddiga.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: