Vid din sida, mot hemlöshet för äldre

Vid Din Sidas vision är att alla äldre hemlösa i Stockholm och Sverige ska få möjlighet till de grundläggande värdighetsgrunderna. Rena kläder, mat i magen och på sikt en säng att sova i om natten.

Nu får det vara nog!! Att vara äldre i Sverige eller att bli äldre i Sverige är hemskt, man kan hamna på gatan om ens livskamrat dör på några dagar!! Det finns pensionärer som jobbat hela sitt liv men pengarna räcker inte!! Dom bor utomhus! Sverige ett välfärdssamhälle ! Tak över huvudgaranti finns inte, kommunerna måste ta sitt ansvar och det är regeringens jobb att se till att dom gör det!

Så nu tågar vi upp tillsammans och gör oss hörda!!! Överallt tillsammans i vårt avlånga land ser vi till att våra äldre får den trygghet dom förtjänar och även våra barn, du och jag 💕väl mött den 24:e april 2019.

14.00 samlas vi i Humlegården och går tillsammans till Myntorget 🙂

Skriv under mot Inga fler hemlösa fattiga pensionärer i Sverige!!

Facebook

-Pettersson tycker det är konstigt att regeringen kunde lagstifta för att nyanlända ska få någonstans att bo men inte…, ja, ja, politik är att vilja sa Olof Palme, och vill man inte så…

8 thoughts on “Vid din sida, mot hemlöshet för äldre

  1. Intressant, kort frågeställning alla bör ställa sig ”Välviljan för utsatta grupper påstås ju vara stark, varför återspeglas den styrkan” inte här?Det borde vara hundratusentals underskrifter! diverse drev &artiklar, var är alla kändisar/journalisters underskrifter &drev nu? hittar vare sig Schyffert Malena Aschberg” mm mm etc etc etc etc.
    Medborgarföraktet tydliggörs faktiskt genom dess avsaknad.

  2. Detta är direkt ställt till vår statsminister . Inte under 20 000 i månaden i pension. Ingen ska behöva bo på gatan.
    Här kommer snart att bli en pensionärs revoliton .
    Det måste ta slut på utsugningen

  3. Om jag hamnar i den situationen att jag blir hemlös som pensionär kommer jag att starta STP, Sveriges terrorist pensionärer. Löfven och Lööf, håll i hatten.

  4. SVT brukar vara snabba med att lägga till olika epitet när det handlar om vissa partier eller företeelser. T.ex. ”rasistiska”…, ”nazistiska”… , ”främlingsfientliga”…, ”populistiska”…och liknande meningslösa tillägg. Klädsamt vore då att förse det socialistiska partiet med ett liknande epitet. Nämligen : ”DE PENSIONÄRSFIENTLIGA” Socialdemokraterna.

  5. För pensionärer där den ena partnern avlider och de inte har några besparingar kan det gå fort ut på gatan.

  6. Man kan börja med att konfiskera EU parlamentarikenas kontors pengar.
    Till att börja med.
    Fler förslag

Kommentera