När klimatkrisen började

KLIMATET. Det är skillnad på väder och klimat som ni vet. Klimatet är något som är långvarigt och inte går att bedöma på en sommar eller två. Ni minns väl att Sverige hade rejält kallt i juli tidigare, i runt 100.000 år var det minusgrader och ett par kilometer is under semesterperioden. 

Fastighetsmarknaden i Stockholm skulle vara begränsad utan klimatkrisen.

För ungefär 15.000 år sedan började det som idag kallas klimatkrisen, den ”eviga” tjälen började släppa i Sydeuropa och temperaturen steg enormt. Så småningom smälte den 2-3 kilometer tjocka isen som låg över Sverige bort.

Nästa istid kommer enligt vissa forskare om 5000 år så ni som ska investera långsiktigt i fastighetsbranschen kanske ska tänka er för.

För övrigt visar NASA:s studier att jorden blivit grönare på en yta som två USA, detta tack vare mer koldioxid. Grödorna växer som aldrig förr och det behövs för jordens växande befolkning som äter vete, råg, ris, grönsaker, frukt och sallad som aldrig förr.

-Pettersson tvivlar att Greta ”Eko-Pippi” Thunberg har lärt sig detta i skolan eftersom hon skolkar så mycket…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “När klimatkrisen började

  1. I Indien vet tioåringar vad solar minimum är,vilket knappt någon vuxen känner till i det faktresistenta kulturmarxistiska experimentlandet Sverige.
    Det kommer inte ta några 5000 år innan norra halvklotet kommer täckas av is enligt dem som är sakkunniga/experter på solen och dess aktiviteter och inverkan på vår jord och det beror på just solar minimum som redan är här.

  2. Greta har inte hon kontakt med högre makter? Präster utnämner henne till Jesus och Stefan Löfven prisar hennes övernaturliga förmågor i Europaparlamentet och uppmanar alla att följa henne.
    Inom hela den svenska vänsterextrema nomeklaturan har hon fått status som orakel.

    • Orakel är väl en typ av spåkärring, och de var väl snudd på klassade som häxor, och häxor brändes en gång i tiden.

Kommentera