Vad demonstrerar svenska kändisar emot?


-Pettersson ställer frågan efter den senaste tidens upprop och protester från så kallade ”kulturarbetare”. Frågan är vad demonstrerar svenska kändisar helst emot? 

A. En demokratisk stat där homosexuella och minoriteter respekteras och har samma rättigheter som alla andra, och som dessutom ordnar internationella musiktävlingar.

B. En stat där en envåldshärskare styr, där homosexuella och otrogna enligt lagen kan stenas till döds och där utländsk populärmusik är begränsad.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Vad demonstrerar svenska kändisar emot?

 • micke

  Det verkar som om drygt 30% inte har förstått frågan/svaren.

  Gilla

 • Fiona1177

  Dom vill nog bara se sitt namn i tryck för en enda gångs skull! En liten påminnelse om att dom finns, kanske?

  Gilla

 • Suzie

  Det gäller att fokusera på rätt saker,många pågående påverkansoperationer är iscensatta för att förvirra och förleda och så splittring och stor rädsla bland vårt folk.

  Inte ens det här verkar få det sovande likgiltiga svenska folket att agera.
  Okunskap och statsindoktrinering med resultat att människor inte längre tänker logiskt,inte kan tänka självständigt och kritiskt är helt förödande och leder på sikt till nationens undergång.Sverige är de ondskefulla globalisternas experimentkammare där sjukklöverpolitiker är deras villiga puppet string för några silverpenningar.Vad händer när svenskarna låtit muslimerna bli i majoritet i hela riket?om MB redan innan dess lyckas få skriva in blasfemilagar i vår svenska grundlag med hjälp av den feministiska socialistjuntan, vi glömmer inte den stackars pakistanska kristna kvinnan Bibi (osäker på namnet) som kastades i fängelse i åtta år pga att hon råkade dricka vatten ur samma skopa som de muslimska kvinnorna ute på arbetsfältet,och när hon skulle friges var miljontals muslimer ute och protesterade högljutt och krävde hennes avrättning, som tur var fick hon en fristad i Canada tillsammans med sin familj.Detta kommer hända här också i framtiden om svenska folket inte byter ut förrädarpolitiker och stoppar MB islamisering av vårt Sverige. Svensson måste välja nu för MB och deras lakejer jobbar 7-24 med hjälp av våra skattemedel med att implementera sharialagar fullt ut och göra vårt Sverige till ett islamistiskt land där svenskar kommer bli dhimmies och slavar till de nya härskarna,svenska folket tränas redan nu sedan länge att betala och upplåta alltmer av sitt land,sjukvård,tandvård,och skattemedel till de nya kolonisatörerna.Läs och lyssna på Johan Westerholm,deet här är på riktigt,och Sveriges regim är mer än behjälpliga till detta förfärliga som pågår, de hjälper en ockupationsmakt att ta över vårt land och tänker fräckt och kallt att vi skall fortsätta slava för de nya herrefolket?

  Från Johan Westerholms Ledarsidorna;

  ”2019 års Muslimska Familjedagar ställs in och ser ut att på sikt ersättas med Arabiska bokmässan. Strategin från Muslimska Brödraskapet att ta mer plats i svenska samhället ligger dock fast. Genom att nyttja kulturbidragen kan de stärka den muslimska identiteten och redan nu har initiativ tagits för att arbeta in blasfemilagstiftning i den svenska regeringsformen.”

  https://ledarsidorna.se/2019/04/muslimska-brodraskapets-strategi-i-sverige-klarnar-gar-bakvagen-genom-spraket-for-att-skapa-enklaver/

  Gilla

 • SVENSK

  Svaret är att de till största delen sannolikt inte begriper vad de egentligen sysslar med!

  Gilla

 • stefan a.

  Och varför letar inte journalisterna upp någon överlevare som får tycka till om det här, det gör man ju ofta när det handlar om Sverigedemokraterna…

  Gilla

 • turrim

  I sitt stora tal i Bryssel till medlemmarna i EU så sa Löfven att ”vi”!! är stolta över ABBA, Zlatan och Greta.

  De flesta vi är nog inte alls stolta. I varje fall jag skäms över statsministerns barnsliga tal.

  Gilla

 • svenskfinnaren

  Vilken ledande fråga, ha ha! 🙂

  Gilla

 • Tony

  Ja det finns många Ynkedomar bland Svenska Artister,, men som vänster störda måste dom följa trenden för att få uppdrag

  Gilla

 • Olof.p

  Jag tycker kulturarbetarna skulle demonstrera emot tobaksbolagen och alkoholprodukternas inflytande över filmindustrin. Ingenstans röks och dricks det så mycket som på film. Lågt och pinsamt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: