Den muhammedanska gruppen ombaserar

Den muhamedanska gruppen ISIS som har råkat för ett kraftigt bakslag i Syrien – Irak området, är dock på inget sätt uträknade! Dom håller bara på ett omgruppera, Filiphinerna, Södra delen av Thailand, Afgahnistan och forstås i de muslinska länderna i Afrika.

Videon nedan visar att muslimska grupper i Afrika, är på god väg att lära sig göra som ISIS. Fast bara tre av de fem man mördar har röd overall.

 

Så skall det se ut, några unga muslimer mördar

7 thoughts on “Den muhammedanska gruppen ombaserar

  1. Rasistiskt att inte ha en röd overall!

    Annat blir det i Sverige! Här har väl dumsvensken redan sytt upp en, för att inte förarga ockupanterna när dom skall skära halsen av honom!

  2. Tack till Nya Tider som gjort den här viktiga intervjun .
    Tyvärr verkar Löfvens feministiska socialistregim oemottaglig för dessa kalla fakta,då de helt uppenbart tagit parti för dessa is monster som ges en liknande vip status här i Sverige på svenska folkets säkerhet,trygghets bekostnad ,stora ekonomiska kostnader för hårt arbetande svenskar och assimilerade invandrare.Sverige är ingen riktig rättsstat pga att kriminella hjärnor styr landet för kriminella.

    ”Svenske Tony Ekman stred mot Islamiska Staten i norra Irak tillsammans med kurdiska Peshmerga. I denna intervju varnar Tony om faran med att släppa in så kallade ”IS-resenärer” i Sverige, och säger att våra politiker och vår media är oerhört naiva. ”Politikerna kan inte ens handskas med kriminaliteten i förorterna, hur ska de kunna hantera fullblodsterrorister?”, säger Tony.”

  3. Detta avskum har Löfven och hans feministiska regering tänkt släppa in i Sverige under namnet återvändande is-sympatisörer.

Kommentera