Villa sprängd i Strängnäs, flera till sjukhus

BROTTSLIGHET. Flera personer har förts till sjukhus för observation efter en detonation vid en villa i Strängnäs i natt.  Mikael Ehne, vakthavande befäl hos polisen, säger att – Det är en allvarlig och uppseendeväckande händelse.

En förundersökning om mordförsök har inletts. Larmet om detonationen kom in till polisen klockan 01.18 natten till onsdag. Flera personer i olika åldrar ska ha befunnit sig i villan.

Polisen kommenterar inte hur många personer som har drabbats av händelsen. Polisen har i nuläget fått in uppgifter som stärker misstankarna om att det rör sig om ett brott och inte en olyckshändelse. Brottsrubriceringen är fortfarande försök till mord men den kan komma att ändras beroende på den fortsatta utredningen. Arbetet med den fortsatta undersökningen av bomb- och kriminaltekniker fortsätter.

Bagdad-Bob…

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

8 thoughts on “Villa sprängd i Strängnäs, flera till sjukhus

  1. Nu övergår islamiseringen av Sverige till nästa fas! Tidigare terrorattentat har bestått i att elda bilar, skolor, kyrkor, företagslokaler, restauranger.

    Det är nu så många terrorattentat (sprängningar) riktade mot (vanligast) etniskt svenska bostäder, att man kan säga att nästa fast är startad. Samtidigt bibehålls bilbränningar, skolbränningar etc på sin höga nivå. De hittills utförda attentaten kan ses som instruktionsgivande för alla de islamistceller som är organiserade i Sverige.

    • Ja, snart är det precis lika här som där islamistasen kom ifrån. Och det är ju precis det de vill uppnå. SKAPA EN ”GOD” HEMILJÖ.

  2. Det är verkligen bedrövligt varje gång man läser/hör den genompolitiserade svenska polisen säga nyspråksordet ” händelse”.Det var väl myndighetsförstöraren Eliasson som införde uttrycket ” händelse” när han var satt att slå sönder poliskåren.Enligt Eliasson själv, som för övrigt är en stor medkännare för mördare från fjärran länder,vem glömmer väl när han satt i stats TV morgonsoffa och bölade ut hur synd det var om en asylsökande från Afrika som brutalt knivmördat en 22 årig tjej som jobbade på det HVB hem där den 30 ? årige mördaren fått förmånen att bo med dygnet runt service,den stackars tjejen var tvungen att jobba ensam hela natten med id lösa vuxna män från dysfunktionella länder i tredje världen,bara i ett sjukt galet land som Sverige utsätter man en ung tjej för något så livsfarligt.Eliasson visade noll empati med det stackars mordoffret och hennes familj .Han beter sig som en skurk! Eliassons bästa merit i livet är enligt honom själv en snusklåt han gjort i yngre dagar,K-ulla i Bangkok.

  3. Kan man få drömma….
    Tänk att få vakna upp till ett samhälle utan bränder, skjutningar, våldtäkter etc: Som det var förr! Nu vaknar man upp till en mardröm varje dag.

  4. En gång i tiden var jag med och sprängde både det ena och det andra, i Strängnäs. Men det var för Sveriges trygghet.

    Inte för att öka otryggheten, som det tydligen görs idag.

    Vad säger moderatledaren Ulf om detta, som sker i hans hemstad?

  5. På SVT nyheter över Västernorrland har man ett reportage om bilar som kör i vattenpölar, och kan skvätta ner gående. Dem intervjuar folk, om dem har blivit utsatt för det. Och det fanns det…
    Men… En sade att bilisterna kör bra.
    Ett problem i dagens samhälle, som SVT belyser bra. Hoppas dem får nåt pris i nån gala på TVn..

    • svt/p4 har till 99,9% inslag över hur mycket det jobbas för vårt befinnande. levererar endast ”allt blir bättre, vi jobbar för dig”.
      Fullständig hjärntvätt och bortglömmande av verkligheten.

  6. Regimradion meddelar följande: ” flera personer är skadade, dock inte livshotande” och då tycker man tydligen att det inte är något att prata vidare om! Det är där vi och landet är nu!

Kommentera