Till varelsen av oidentifierat slag, djurplågaren och näthatsgranskaren Tomas Åberg!

INSÄNDARE Malmö den 3 april 2019. 

Till varelsen av oidentifierat slag , djurplågaren och Näthatsgranskaren Tomas Åberg !

Nu är det så att jag har läst Joakim Lamottes inlägg så jag hoppas att du anmäler  mig också för detta.
Jag har tidigare skrivit till dig och önskat att du anmäler mig för alla dom inlägg jag skrivit på t ex Petterssons blogg och Nya tider.

Sandor Herold från ett tidigare inlägg

Många av dom är säkerligen enligt din mening in i helvetes rasistiskt skrivna så jag förstår inte varför du inte har anmält mig redan långt tidigare.

Jag misstänker att det är för att du här inte har att göra med en rädd gammal pensionerad svensk kvinna som i princip darrar av skräck så fort hon får en kallelse från polisen utan här har du att göra med en invandrare som t om har fått hembesök av SÄPO efter en anmälan från vissa politiker som inte gillade vad jag tyckte dom borde utsättas för. Så jag kan garantera dig att här kommer inte att darras varken på polisstationen eller på tingsrätten vid en eventuell anmälan.

Så jag ber dig återigen, du oidentifierbare djurplågande varelse i människoskepnad, anmäl mig så att vi kan träffas. Visserligen så har jag hört att du är så jävla feg så att du inte är på plats själv när rättegångarna hålls mot dina offer. Stämmer detta?

På din hemsida kan man sända dig gåvor i form av ekonomiskt bistånd. Jag kan tyvärr inte sända den gåva jag tycker du borde ha via mejl men är det så att vi någon gång i framtiden träffas så lovar jag dig att du skall få den. Det blir garanterat inte ett ekonomiskt bidrag i varje fall!

Jag är f ö en stor djurvän och har för tillfället tre katter och en hund här hemma. Är det något jag hatar så är det kräk som du som tydligen har plågat värnlösa djur.

Det finns inget som upprör mig så mycket som djurplågeri och jag skulle i princip kunna göra vad som helst med en person som håller på att plåga ett djur.

Så den kombinationen av djurplågare och förrädare av ditt eget folk som du tydligen tillhör är nog det som jag hatar allra mest. Jag kan bara känna ett gränslöst förakt och hat för dig.

För att underlätta så att du slipper att gå igenom en massa mejl som jag skrivit under årens lopp för att finna något du kan anmäla mig för så tror jag att ovanstående benämningar av dig samt mitt hat mot dig och löftet om en gåva till dig kanske kan räcka för att anmäla mig för något.

Eftersom jag även sänt detta mejl till Joakim Lamotte, en person vars namn du inte ens är värd att uttala, så hälsar jag till honom och önskar honom lycka till att avslöja sådana som du.

Hoppas innerligt att vi snart kan träffas, Tomas Åberg!

Jag önskar dig all världens olyckor i framtiden!

Sandor Herold, Malmö

16 thoughts on “Till varelsen av oidentifierat slag, djurplågaren och näthatsgranskaren Tomas Åberg!

  1. Alltså, kan inte ni stanna upp en stund och praktisera klarsynthet?
    Förstår ni vad detta är menat
    ”Jag önskar dig all världens olyckor i framtiden!”

    Sånt skriver man inte till andra människor. Inte ens en uppkäftig rättrogen ungrargubbe..

    Och ni alla håller med! Pettersson raderar mitt inlägg, samtidigt alla vill vara stolta över att värna om Kristna värderingar..

    Hallå, är nå hemma, eller?

    Där var det slut med mina besök, kommentarer och bidrag.

  2. Garanterat ställer inte djurplågaren upp mot Sandor, för han kommer då att gå mot sitt livs nederlag.

    Skulle denne figur ha varit polis????? Ja i så fall kan man förstå Polisens tillkortakommande mot dom kriminella idag ?

  3. Sandor gillar klarspråk. Det gillar jag med.

    Däremot har jag ingen respekt för Tomas Åbergs beteende. Punkt slut.

    • Sandor:
      Du är en förebild för många…som inte själv vågar ta saken i egen hand ! Önskar den fege avskedade polisen och djurplågaren,nu ställer upp på din inbjudan…. Lyckas till Sandor !!

    • Bra Sandor. Du Stefan SH! En fråga.Står SH för Skit Hög?Tomas Åberg är en av dom största uslingar som blivit född. Och detta kräk lever på skattemedel för att terrorisera pensionärer. Förr så plågade han djur. Ett vidrigt kräk

Kommentera