Martin tog fast snattare – då stormades butiken av 40 ungdomar

BROTTSLIGHET. Martin Åberg, 25, hann inte mer än att stoppa den unga snattaren innan det spårade ur. Snattaren blev hotfull och vevade med armarna mot butikschefen. – Sen kom det in ungefär 40 ungdomar och började skrika att de skulle döda mig, säger Martin Åberg, rapporterar Kvällsposten

På Facebook skriver butiksägaren John Curovac, ”När barn uppfostrar sig själva med tron att de har Rätt till allt. När ingen säger ifrån, dagis,skola och myndigheter och dessutom förövare utmålas som offer i media. Idag är vi drabbade. Imorgon blir du. Och i övermorgon alla andra. Dagens frihet kommer att ta ifrån oss framtidens frihet. Dags att se till att få föräldrar att ta sitt ansvar. Sedan alla andra”.

-Pettersson läser ”Dagens frihet kommer att ta ifrån oss framtidens frihet” och undrar om statsminister Löfven tänker ta upp det vid dagens tal om trygghet och säkerhet i EU…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Martin tog fast snattare – då stormades butiken av 40 ungdomar

  1. Så länge socialdemokraternas kontrakt med Muslimska Brödraskapet (från 1999) gäller
    ……………….!

  2. Hur tror Löven att det kommer att bli framöver. Då kommer det inte 40 utan kanske 400 utländska fullblodsrasister som bara försvarar och ser till sina egna, då är det fullutvecklade inbördeskriget nära.

  3. Samma i Spanien, de ”ensamkommande” har liknande uppfostran som dessa i Sverige.
    Just nu sitter 10 stycken anhållna för gruppvåldtäkt och andra för rån, misshandel ody.
    Detta har skett med blixtens hastighet sedan den Socialistiska regeringen tillträdde sen ett år tillbaka.
    Viss Media går dock ut med information, så inte de Spanska ungdomarna ska behöva skämmas…

  4. ”Tack för att ni valde Sverige!” Fredrik Reinfeldt, Nya Fjantmoderaterna

  5. Det finns ingen som helst RESPEKT för människor längre i det här s. k. landet längre.

  6. Att snabbt kunna mobilisera ett gapande gäng på 40 ungdomar redo att ”försvara” snattaren är anmärkningsvärt!

    Nytt fenomen så vitt jag vet: Det handlar numera om att gapa och hota för att HÄVDA sin rätt, inte om gamla värderingar som rådde förr; att det är fel att snatta.

Kommentera