6 thoughts on “LO får hjälp med en informationsvideo

  1. Den sämsta ledaren i Europa är den som har bäst betalt? Inte fan är det väl jobbarna i Lo som beviljat dessa förmåner?

  2. Varför blir S bara mindre och mindre ????
    Jo därför att det blir fler och fler som kommer på att dom befinner sig i Sverige och därför vill ha Sjukvård, skolor, äldrevård, pensioner och SVENSK infrastruktur införd i Sverige.

  3. https://uvell.se/wp-content/uploads/2016/03/20739951-dPfMD.jpg

    Bildkälla: Rebecca Weidmo Uvell

    Läs mer på länken nedan hur LO med ohederligt urval presenterar helt förvrängda uppgifter med felaktigt uppskruvade inkomster för företagsledare vs avsiktligt nedpressade inkomster för löntagare också med falskt ohederligt urval:

    LO-maktelitens verkliga inkomst (Publicerat den 4 mars 2016)

    https://uvell.se/2016/03/04/lo-maktelitens-verkliga-inkomst/

    • Tillägg:

      Debattinlägg på SVT Opinion av Rebecca Weidmo Uvell:

      ”LO – sluta vilseleda om vd-lönerna”

      LÖNESKILLNADER · ”Majoriteten av landets vd:ar jobbar i företag med färre än 50 anställda. Där tjänar de inga mångmiljonbelopp per år, utan här är medianlönen ungefär 40 000 kronor”, skriver Rebecca Weidmo Uvell. (Publicerat 24 februari 2016)

      Läs vidare på:

      https://www.svt.se/opinion/lo-sluta-vilseleda-om-vd-lonerna

  4. Fucket hade monopol på maffia i sverige, när deras parti öppnade sverige och inte ville bygga murar så fick man konkurrens, mohamedaner i 50 shades of brown, Latinos och Balkaneser tog mer o mer över. Sen kom SD och medlem efter medlem omvände sig från Maoröd till gult o blått. Det är inte lätt att var fucket, its fucked så att säga.

Kommentera