Alice Teodorescu får nytt jobb hos Moderaterna

INRIKES. GP:s politiska redaktör Alice Teodorescu går till Moderaterna för att jobba med att ta fram partiets nya idéprogram, meddelar M-ledaren Ulf Kristersson på en pressträff. Hon säger själv att hon är otroligt hedrad över det nya jobbet.

Bild från Politikfakta

– Sverige och Moderaterna befinner sig i ett väldigt formativt läge. Mycket har omkullkastats under den gångna mandatperioden och efter valet, säger hon.

Teodorescu blir huvudsekreterare i arbetsgruppen. Den tidigare EU-parlamentarikern Christofer Fjellner blir ordförande.

-Pettersson säger att Teodorescu är en klok kvinna så nu har hon lite att göra, för min del hade hon gärna fått bli partiledare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Alice Teodorescu får nytt jobb hos Moderaterna

  1. Jag tror detta är början till ett konservativt block. Får dom sen hjälp av V att fälla regeringen är manegen krattad själv blir jag soffliggare dom år jag har kvar i livet.

  2. Moderaterna är bara att gratulera.

    Alice Teodorescu är verkligen en kraft att respektera.

    Kommer att sakna hennes tänkvärda journalistiska ledare. Men jag hoppas att hon omsätter dessa istället, till konkret sakpolitik för framtiden.

  3. Ja det hade nog varit smartare ifall Kristersson bytt ut sig själv med Alice Teodoresco.

  4. Det är dock så att jag ,som röstade Mi årtionden, för att sedan övergå till SD, kommer aldrig,ALDRIG,att återgå då de har visat gång på gång att det inte går att lita på M.
    För att färska på minnet,” öppna era hjärtan….)
    Ridå.

  5. Hon kommer få ett digert jobb att vända den skutan. Tror det sitter för många från ö.e.h eran kvar i partiet. När jag läst hennes ledare i gp tror jag många av dessa maneter till människor kommer darra i sina ryggradslösa kroppar. Men jag hoppas innerligt att hon lyckas, hon verkar skärpt.

    • detta är bra, Alice har länge velat att de andra skall tala med SD,, nu är hon de andra själv, upp till bevis. Skulle detta ske så har vi Jimmies konservativa block och majoritet i riksdagen

  6. Det är ett bra val en Svensk kvinna skulle inte fungera hon har sin pk-agenda att tänka på.

  7. Kristersson barlast som dräng åt Reinfeldt gör att han aldrig kan få något förtroende, bör bytas ut per omgående. När han har agerat på kommunal nivå så har han milt sagt inte lämnat några saker som han ska skriva i CV om.
    Petterssons förslag om Alice är bra eller Christian Sonesson i Staffanstorp om inte Alice är sugen.

  8. Kristersson barlast som dräng åt Reinfeldt gör att han aldrig kan få något förtroende, bör bytas ut per omgående. När han har agerat på kommunal nivå så har han milt sagt inte lämnat några saker som han ska skriva i CV om.
    Petterssons förslag om Alice är bra eller Christian Sonesson i Staffanstorp om inte Alice är sugen.

  9. Hon är bra, men det kommer inte hjälpa de nya moderaterna.

    Inte förrän de nya moderaterna offentligt tar och tvättar Reinfeldt-Borg byken, kan det ske något med detta parti.

    Sannolikheten för att ta itu med denna ”tvätt” är dock låg. Alltför många nymoderater (exvis odf Fjellner) finns kvar från den tid då de hoppade i takt på Reinfeldts kommando.

    Därmed kommer det inte bli den ”nytändning” som Kristersson (hoppade också i takt) hoppas (ha ha). Teodorescu till trots.

    • Kristersson hade inget emot Reinfeldts galenskaper.
      Moderaterna förtjänar aldrig en statsministerpost som de burit sig åt mot svenska folket.
      Jag glömmer aldrig ”Öppna era hjärtan”(plånböcker) och tack för att ni valde Sverige.
      Galenskaperna går aldrig att reparera.

  10. Jaa skratta eller gråta det är frågan….
    och det finns flera frågon…..
    Ända fram till valet 2014 ansåg moderaterna att invandring var betikande och även efter detta har moderaterna haft svårt att lämna denna uppfattning….
    Då delar av verkligheten sipprat ut genom de allt större sprickorna i etablissemangets sköld för att ta hand om sin makt har M så sakteliga börjat lite som en, eller flera, testballonger kolla om även deras kärnväljare börhjar tvivla på berikningens förträfflighet….
    Så att i stället för att adressera grundproblemet fokuserar man på det stora suýmptomet dvs det har kommit alldeles för många under alldeles för kort tis…. och med denna åtagna belastning ska man under en fortsatt gigantisk
    invandring vida överstigande 100 000 BUT årligen
    kanske t.o.m. upp till 150 000 BUT årligen åsså tror man att en förbättring av välfärden skall klara av migrationen…. varför inte i nse faktum att utan ett enda BUT de senaste två-tre decennierna hade välfärden bra mycket bättre klarat av migrationen…

    dvs mycket handlar om att inte som man säger ”ta sig vatten över huvudet” eller ”rätta munnen efter matsäcken” eller att agera enligt PDCA, plan–do–check–act, etablissemanget har å det bestämdaste fokuserat på DO en plan har inte funnits mer än GSG-principen, check har bara fått dryftas i slutna sällskap i obskyra sammanhang samt act har aldrig blivit en konsekvens skapat av verkligheten utan det som gjorts har varit en fortsatt resa i tangentens riktning….

    Moderaternas försiktighet kanske beror på att de har många väljare som trots allt lever gott på de 365 miljarder av våra skattemedel netto som går till denna ”välfärd” et. al. blir många väl avlönade arbeten detta, många enkla jobb utan de mest basala kraven osv. osv.

Kommentera