Påminnelse om att 95,6 % av alla överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst.

BROTTSLIGHET. Brottsförebyggande rådet (BRÅ) har meddelat att man äntligen tänker göra en forskningsprojekt om brottslighet bland personer med utländsk bakgrund, skriver myndigheten i ett pressmeddelande. Studien avser registrerade misstankar om brott bland personer med inrikes respektive utrikes bakgrund. Det verkar alltså som den inte ska gå in på land och religion, utan endast inrikes- respektive utrikes bakgrund och inte dömda utan misstänkta.

Vi tar en liten påminnelse. I januari 2017 meddelade dåvarande migrationsminister Morgan Johansson (S) att regeringen inte tänkte ge Brottsförebyggande Rådet (BRÅ) i uppdrag att ta fram färsk statistik över brottslingars härkomst. Detta trots att det gått över ett decennium sedan den senaste rapporten och Sveriges demografi ändrats kraftigt sedan dess.

Joakim P Jonasson reagerade och gjorde som intresserad privatperson den undersökning som regeringen vägrar och vi förstår alla varför när vi ser siffrorna.

Jonasson skriver i förordet till sin undersökning: Regeringens ovilja att ta fram officiell statistik sådde inspiration till undersökningen jag nu genomfört. Jag fick ytterligare inspiration av polisen Peter Springares uppmärksammade Facebookinlägg månaden efter.

Under de följande månaderna funderade jag på vilket vore bästa tillvägagångssätt och i maj började jag samla in domar. Allteftersom undersökningen fortskred publicerade jag två artiklar, vilka kan ses som förstudier. Jag kände mig rätt nöjd efter andra artikeln men kunde inte släppa tanken att jag ville få en komplett bild av situationen, vilket blev en ambition att studera alla fällande sexualbrottsdomar i Sverige de senaste fem åren. Hade jag på förhand
vetat att det skulle bli över fyra tusen domar hade jag nog givit upp, men genom att arbeta metodiskt varje dag kom jag fram till en fullständig katalogisering i slutet av september. Jag lade nästföljande månad på statistiska körningar i databasen och textskrivande.

Jag vill tillägna undersökningen personalen på Sveriges tingsrätter och telefonisterna på Skatteverket, som lagt oräkneliga timmar på mina förfrågningar. Deras tysta verkande i offentlighetsprincipens tjänst stärkte mitt förtroende för både staten och demokratin.

-Pettersson noterar att det är värre än jag trodde. Några exempel:

 • 95,6 % av alla överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst.
 • Män med utomeuropeisk härkomst begår 84% av alla grova våldtäkter. Svenskar kommer först på fjärde plats – efter afghaner, irakier och somalier.
 • Två av tre grova våldtäkter begås av asylsökande eller män som fått uppehållstillstånd.
 • Landsgrupper med högst sannolikhet att begå grov våldtäkt är i turordning algerier, afghaner, tunisier, marockaner och palestinier.
 • Flest överfallsvåldtäkter räknat i individer begås i turordning av somalier, eritreaner, algerier, irakier och gambier.
 • 90 % av gruppvåldtäkter begås av män med utomeuropeisk härkomst. Var fjärde våldtäktsman som agerat i grupp är afghan.
 • 85 % av de som dömts för gruppvåldtäkt mot män är afghaner.
 • Andelen dömda svenskar, i proportion till andra grupper, har minskat sedan 2013 och sjunkit kraftigt de senaste två åren.
 • 90,1 procent av Sverige manliga befolkning är födda inom Europa och 9,9 procent utanför Europa. Tänk på det när ni ser siffrorna ovan.
 • Utlänningar ofredar svenskar sexuellt i mycket större utsträckning än andra utlänningar.
 • ”Det är ofattbara 541 gånger större risk att en algerisk man begår överfallsvåldtäkt än att en svensk man gör det”.

Nu vet vi varför regeringen, journalister, Brå, regimtrogna kriminologer och andra fortsätter att mörka fakta för svenska folket.

Tänk också på dreven mot Timell, Kronér och andra medan det är nästan helt tyst om dessa våldtäkter.

Observera att det är domar, alltså inte misstankar eller rykten, utan fakta. Domar. 

I en intervju berättar Joakim om sig själv och hur han genomfört studien över dömda sexbrottslingar i Sverige under fem år och hur gärningspersonerna fördelar sig demografisk

En uppseendeväckande uppgift som framkommer i intervjun är att två tingsrätter vägrade att samarbeta med Jonasson – Norrtälje tingsrätt och Haparanda tingsrätt. Därför saknas de fällande domarna från dessa tingsrätter i studiens underlag.

Om staten via Brå inte tar sitt ansvar måste medborgarna själva ta det, resonerar Joakim P Jonasson har gjort det här arbetet därför att han och många svenskar anser att det är angeläget att ha alla fakta på bordet i stället för att ägna sig åt spekulationer i den migrations- och integrationsdebatt som idag dominerar stora delar av det offentliga samtalet.

Tänk på att det är domar, fakta och inte tyckande eller statistik.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

32 thoughts on “Påminnelse om att 95,6 % av alla överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst.

 1. Ska/vill man komma till rätta med problem så måste man analysera och förstå dem, inte sopa under mattan och låtsas som ingenting. Detta är ett ENORMT problem…lindrigt uttryckt. Det går ALDRIG att få bukt med genom att vara ”politiskt korrekt” och relativisera genom att hävda att det är ett problem som har EN gemensam nämnare; män. Vi ”män” är inte alla likadana. Kultur och religion spelar uppenbarligen en j—-gt stor roll.

 2. Hårdare straff är ett måste!!! invandrare som begår brott livstids utvisning även om de har svenskt pass.typ våldtäkter 8 år. 10 om de är mer än en.mord 25 års fängelse.grovt rån 8 år.grovt vapenbrott 6 år ingen straffrabatt där man kommer ut efter 2/3 av tiden.straffen ska gälla till 100% etc etc.sen vet jag inte hur det fun
  Sen ska de sitta i riktiga fängelser.ingen pingis eller kortspel.de ska Vara i cellen själva

 3. Det här osar riktigt skumt och oseriöst.Vi lär få se vad jävelskap den otäcke yttrandefrihetsbekämparen och islamistkramaren mollgan johansson med kumpaner har suttit och knåpat ihop.Vilken bananmonarki Sverige blivit.

 4. @Janne
  Vad tror du är poängen???
  Det pågår krig i landet sen 12-15 år, i min värld…
  45 bilar brann förra veckan i Varberg,kanske tidigare.
  Dette pågår helt utan åtgärd av ngn politruk… i decennier..
  Hur köpta är De…syltnyllena?
  Vad/vem är De edsvurna mot???
  Inte oss iaf.

 5. Jag lärde mina döttrar att en våldtäkt får inte gå
  ”spårlöst” förbi.

  Någon gång under förarbetet måste mannen använda en hand.
  Då kan han inte hålla kvinnans båda händer.
  => Ett finger och en nagel i ögat gör att han
  ”tappar intresset”.
  Dessutom är han tydligt märkt så att det går att anmäla och spåra (genom akuten på sjukhuset)
  Våldtäkten blir troligen inte heller fullbordad?

 6. Finns det några uppgifter om hur många våldtäkter som begåtts av dom 9300 illegala välfärdssnyltare som Sossarna o Centern gett uppehållstillstånd i den så kallade Gymnasielagen??

  I så fall är både Stefan Löfven o Annie Lööf medskyldiga till
  dessa våldtäkter.

 7. Tänk Er vilken enorm katastrof för den våldtagna flickan/kvinnan/barnet? Det går nog knappast att föreställa sig hur fruktansvärt det är.
  Och här blir inte bara hon drabbad utan hela familjen, alla tvingas dom genomlida detta helvete! Deras liv är ruinerade och förstörda för all framtid, ingenting blir någonsin som förut, allt är förstört p.g.a. våldtäkten. Och dessutom, att bli misshandlad och våldtagen av 5-6 primitiva stinkande ludna varelser är ett öde värre än döden!
  Ställ den landsförrädiska regimen till personligt ansvar, kräv minst 500 millioner för varje våldtäkt, tvingas dom betala så kanske att dom även vaknar ur sin mångkulturella dvala!

   • Det skall vara en symbolisk summa men en summa som skall svida rejält. Och…jag tror inte heller att en enda normalt begåvad person frivilligt skulle acceptera en våldtäkt även om hon fick 500 millioner!! Jag tycker nog att summan är lågt tilltagen!
    Detta sinnessjuka tillstånd vi har drabbats av är fullständigt oacceptabelt och brottslingarna själva plus medbrottslingarna (landsförrädarna) skall straffas en gång för alla så att dom aldrig någonsin begår samma misstag igen!

  • Om det nu är en sådan katastrof att bli våldtagen förstår jag inte hur man kan hoppa in i en svarttaxi, gå hem med babbe efter krogen och dricka te, gena genom parken kl3 på natten.

 8. Inget som Meeto, Batikhäxor och den Feministiska regeringen bryr sig om,? Men ifall dom återstående 4,4 % består av vita män, då jävlar
  blir det liv i lådan hos både manliga o kvinnliga kärringar

  • Alla sannolikt…men de Vänsterblivna kommer att påstå att de flesta är Ålänningar.

 9. Ursäkta om jag skrivit detta här på Petterssonsblogg förut ursäkta isf…
  MEN råkade länka till jpj i FB

  okk döm om min förvåning när FB sade:

  “Just now
  https://pjjonasson.wordpress.com/
  postade detta på FB MEN

  caution-traingle
  This post goes against our Community Standards, so no one else can see it. ”

  OM någon är med på FB lägg länken i ert flöde…

  verkar som om denna länk skall tigas så att, min konspiration, BRÅ skall lägga sitt fokus på det hela . .

  där man inte bara tänker titta på brott utan även på misstankar om brott S.I.C.

  “Brå kommer nu att genomföra en studie avseende registrerade misstankar om brott bland personer med inrikes respektive utrikes bakgrund. ”

  https://www.bra.se/om-bra/nytt-fran-bra/arkiv/nyheter/2019-03-29-nya-studier-om-brott-och-migration.html?fbclid=IwAR3Vb4-6uAXsCXZRxYRZPgt3AQeVFdoZDJUY2ydH4VcRvWx5Fq9vsVpioFY

  MEN testa med detta:
  https:–//–pjjon—asson.w—ordp—ress.c–om/
  och sedan plocka bort alla –
  i ert FB-flöde….

  https://pjjonasson.wordpress.com/2017/10/23/ny-undersokning-om-utlanningar-och-sexualbrott/

 10. Vänsterextremister finns överallt på alla viktiga positioner i hela svenska samhället. Det är därför vi inte kommer någonstans i kritiken om invandrares brottslighet, hur uppenbart det än är att de står för nästan allt, när det handlar om grova förseelser.

 11. Vi vet att:
  *Endast 1 av 10 anmäler.
  *Uppklarande graden ligger under 5 %

  Det betyder det verkliga talet är otroligt mycket högre än de 7500 dömda fullbordade våldtäkter som redovisas, speciellt när alla andra våldtäktsförsök läggs till.

  Görs dessa beräkningar påminner det mer om något Afrikanskt uland, vilket naturligtsvis medlöparna i eliten vill tysta.

 12. Det har vi redan klarat själv.
  BRÅ är inte lösningen utan problemet.
  Lägg ner BRÅ så snart som möjligt.


  • brådis me å stoppa Neger-Joe långt innan
   han hunnit tränga in i Sveriges fauna…
   helkört om 82: fjollor redan lagt vantar
   å adopterat en hottentott…då är han vår
   allas egendom, oavsett va 18% anser
   …bara dega å hålla god min, vår lott

 13. Detta anser våra pk-politiker vara en berikning för Sverige. En muhammedanskt berikning för Svea rike, som kommer att få allvarliga konsekvenser för kommande generationer. Detta är bara en uppvärmning, värre kommer det att bli.

  Landet våldtas både fysiskt och ekonomiskt på skattebetalarnas bekostnad. Allt detta i enlighet med våra pk-politikers och pk-medians smutsiga agenda.

 14. Det framstår, som en form av hat mot svenskar från regering och myndigheter i sin ovilja att låta verkligheten tala klarspråk. Jag längtar efter nya ansvariga, som kan ta ansvar på riktigt över Sverige och kan prioritera omsorg rättvist för skötsamma svenska medborgare.

 15. Christian Diesen gjorde en undersökning betr. våldtäkter i Sverige och han kom fram till att antalet då var minst 20.000 varje år! Undersökningen gjordes för ett antal år sedan och det har knappast blivit bättre sedan dess, snarare tvärt om!
  Och av någon märklig anledning så tystades (som vanlig) rapporten ner…
  Jag föraktar detta land i dess nuvarande skepnad och dom styrande landsförrädarna!

 16. Ska bli intressant att se hur ärliga BRÅ vågar vara, är inte säker på att BRÅs utredning får fram samma fakta som Joakim P Jonasson fick. Tror helt enkelt att utredningen blir för “skrämmande” för de svenska folket och den lär absolut inte passa regeringen med alla deras åtgärder som då visar sig bara är tomt prat. Tror till och med att regeringen kommer att hemlig stämpla utredningen eller delar av den eftersom den inte passar in i deras världsbild.

 17. Männen som kommer hit har lämnat sina kvinnor kvar i hemlandet. De kvinnor som var till 100% styrda av de män som tagit sig till Sverige.
  Nu måste dom ha nya kvinnor att styra över och då ger dom sig på våra Svenska kvinnor mellan 4 år och 90 år.

 18. Skrämmande siffror. Oerhört skrämmande siffror.

  Ännu mer skrämmande är att alla svenska män får skit för detta. För att svenska politiker inte agerar genom myndighetsbeslut.

  Svensk media vill tydligen inte heller eller så orkar man inte göra detta journalistiska fakta arbete. Som är så oerhört viktigt. Som de ska göra istället, för att “vinkla bort” frågan genom sin agendajournalistik.

  Kan bara hålla med Ivar Arpi. Man kan bara imponeras av detta fantastiska arbete som Joakim P Jonasson har åstadkommit. Då byggda på domar och fakta. Någon annan journalist som imponeras av det?

  • Någon annan journalist (utöver Ivar Arpi) som imponeras av det?

   Såna frågor besvaras ju inte av en samling s k “journalister” i PK-media, där det visat sig finnas alltför många vilka själva har varit / fortfarande är förövare, d v s hänsynslösa våldtäktsmän.

  • Mest skrämmande är att Svenska kvinnor drar sig för att anmäla utländska män för att inte riskera utvisning.

 19. SVT Rapport 19:30 igår uttalade sig Stina Holmberg, forskningsråd Brå om kartlägga gärningsmäns härkomst.

  Hon lät ungefär som justitieminister Morgan Johansson (S) och professor emeritus i kriminologi Jerzy Sarnecki låtit i åratal bakåt. D v s den forskning som nu skall göras kommer att visa att överrepresentationen för utlänningar ligger ganska konstant. (Underförstått kartläggningen är egentligen onödig m a o).

  Dessutom nämnde hon orsakerna som tjatats om under alla år tidigare, d v s de socioekonomiska situationerna de befinner sig i samt att det är många unga män som kommer och att de många gånger ej får det mottagande i Sverige som skulle behövas. Hon tror att man övervärderar risken att de begår brott och att Brå med den kommande nya rapporten kan avstigmatisera i stället.

  Stina Holmberg anser att man som asylsökande ska kunna känna sig trygg i Sverige.

  Av innehållet hon sa kan man konstatera att hon till fullo utelämnade alternativet att det svenska samhället har rätt att ställa krav på hur invandrarna uppför sig i Sverige och att det finns inga som helst ursäkter för den grova brottslighet som de begår här.

  Se och lyssna till hela inslaget som börjar vid tidskoden c:a 4,45 på den liggande tids-skalan. Länk nedan:

  https://www.svtplay.se/video/21360174/rapport/rapport-30-mar-19-30-4?start=auto

Kommentera