Män kan föda barn

SKATTER. Sverige har i dag en lagstiftning som innebär att en man som är gift med en kvinna som föder barn automatiskt antas vara pappa till barnet. Men om kvinnan blivit gravid genom insemination eller assisterad befruktning blir hennes make/maka inte automatiskt fader/moder till barnet. Detta vill RFSL ändra på.

”Föräldrabalken behöver ses över i grunden, förenklas och göras könsneutral. Vi behöver en föräldrabalk som fullt ut tar hänsyn till att män kan föda barn, kvinnor kan ge upphov till spermier och att familjer ser olika ut”, skriver RFSL:s förbundsordförande, Sandra Ehne, i en debattartikel i Dagens samhälle. Läs hela där.

-Pettersson säger att RFSL får närmare fem miljoner i bidrag av skattebetalarna och det finns folk som påstår att det inte går att sänka skatterna…

För övrigt pratas det om fler än två juridiska kön, behövs det överhuvudtaget några juridiska kön?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Män kan föda barn

  1. Bäste RFSU, hur många kön har en hund, katt, fågel? Nu kan Ni sysselsätta Er i decennier på skattebetalarnas pengar, lycka till idioter.

  2. Med världens näst mest otrogna kvinnor efter fransyskorna är giftermål ingen garanti för att maken är fader till barnet/barnen.

  3. @Kurt, instämmer. Det kommer en dag då hen, som är en juridisk man, föder ett barn, men sen kan det bli att allt genus plötsligt tar slut. Jag bara InSinuerar då inget är skrivet i boken för länge sedan..

  4. Dokumentären när alla spermiedonerade barn fick träffa sin narkoman farsa boendes i husvagn med duvor var grym, och batikhäxmammorna kände sig lurade när spermabanken påstått att farsan var musikbegåvad. Stackars alla onani barn, vilket runk bli avlad på toan i sjukhuset av slumpen…

  5. Hahahahaha, omvärlden skrattar åt fjollorna på se svenska samhällsinstitutionerna. Det var bättre förr.

    Genusboy-skepp-ohoj.

    • Bosse S har ett utmärkt förslag nedan.
      Själv är jag man med brännvin och sådana saker.
      Och så gillar jag cowboy-filmer. Jag går inte i pridetåget och jag snusar. Och så raggar jag brudar som jag vet är kvinnor.

    • Jag håller med dig av hela mitt hjärta, hela genustramset är sjuk, det finns bara två kön Man eller kvinna och än så länge är det bara kvinnor som kan föda barn

Kommentera