Vi har fem år på oss för att undvika katastrofen

EU-VALET 2019. Vi måste gå tillbaka 60 miljoner år i tiden för att hitta en liknande massutrotning. Det är fruktansvärda siffror som gör kopplingen mellan klimat och biologisk mångfald högaktuell, skriver MP:s toppnamn till EU-valet, Alice Bah Kuhnke och Pär Holmgren på Expressen Debatt.

Debattörerna tar upp viktiga saker som att djurpopulationerna minskar i individantal, den biologiska mångfalden, rovfiske, föroreningar och mycket mer.

-Pettersson ser dock inte ett ord om den viktigaste orsaken till problemen, nämligen den enorma befolkningsökningen. Jordens befolkning har bara i år ökat med nästan 20 miljoner. 34 miljoner har fötts och 14 miljoner har dött.

Dessutom envisas Miljöpartiet med att påstå att invandring är bra trots att en somalier i Sverige släpper ut 50 gånger mer koldioxid än en somalier i Somalia.

Vill ni rädda klimatet och miljön?

  1. Rösta inte på Miljöpartiet i EU-valet
  2. Försök begränsa befolkningstillväxten
  3. Försök minska invandringen
  4. Bry er inte om Holmgren och Kuhnke
Februari-mars 2018, hade Vasaloppet problem med för MYCKET snö, och fick ploga spåren. Inför Vasaloppet 2019 kommer en tidig julklapp till alla skidåkare. Hela Vasaloppssträckan från Sälen till Mora är öppen för åkning, det är rekordtidigt och har inte hänt sedan 1960-talet.
Klimatvarning 1972, då hade vi tio år på oss att hejda katastrofen.
Klimatvarning 1938

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Vi har fem år på oss för att undvika katastrofen

  1. Såklart, de valde DEN slogan, i denna miljönazistiska rörelse. Nazismen finns inte där folk i allmänhet tror. VI LEVER IDAG I DESS HÄGN! TYVÄRR! Se bara hur miljödårarna tar kål på på all vår närmiljö. De är nazister och inget annat! De bryr sig bara om väderkvarnsklimathotet. Inte hur det ser ut där vi lever. Avverka skogarna bara, för ”miljövänliga tåg och biobränslen, resonerar man. Inte minsta hänsyn till naturen där. MAN UTROTAR DEN, ISTÄLLET FÖR ATT VÄRNA DEN, För en sjuk propagandabluff.

  2. Vintern har varit helt rimlig, tycker jag. Liksom våren verkar bli. Allt är bara propaganda, för att skyla över alla våldtäkter, misshandlar och mord i vårt land. Det är KLASSISKT! Man målar upp en yttre fiende, så man slipper ta itu med de verkliga inhemska problemen. Och så man slipper bli utsatt för kritik, påhopp och i ifrågasättande. Alla invaggas i att ”klimathotet” är den store boven till allt, precis som ”kapitalismen” på 70 -och 80-talet.

  3. Nu vill vi för allt i världen, slippa att se ”Bollibompa-tjejen” och ”Snö-professorn”, i EU-parlamentet.

    Har inte deras kunskap och trovärdighet, gett ett tydligt besked om det.

  4. Så är det, befolkningsökningen som gör att människan tar över mer och mer biotoper och tränger undan de vilda djuren är största orsaken. Sen kommer alla giftutsläpp och överfiske samt för hård jakt på vissa djur. Uppvärmning gynnar de allra flesta arterna, särkilt insekter!

  5. När man hör MP sia om framtiden så förstår man hur illa ställt det är hos dessa!

    Det pratas hej vilt om att vi skall inte ha några bensinbilar 2030, inga fossila bränslen skall finnas efter 2035 och så vidare och så vidare!

    Vad är det som är så svårt för idioterna att fatta att tack vare deras massinvandring så kommer inte Sverige att finnas kvar om 15-20 år!

    Tror dom att ockupanterna skall ta någon hänsyn till miljön kommer dom att bli grymt besvikna!

  6. Lovar dom bägge att avgå med bara a-kassa i lön resten av sitt liv om det inte händer om 5 år, för är dom så säkra då ska man kunna ge ett sånt löfte utan att blinka. Nu pratar vi liksom om stora saker som katastrof, det ska man inte ljuga om så där utan att vidare

    • Nu påstår dårarna att jorden ska gå under i femårsperioder. Har man gått ifrån ”experten” Greta Thunberg som i alla fall gav oss tolvårsperioder. Jag väntar fortfarande på svar från MP varför viss flygtrafik är miljövänlig och vissa vill man förbjuda. Att hämta 5000 kvotflyktingar från Afrika till Sverige med flyg är inte miljöförstöring. Men man vill stoppa flygtrafiken inrikes. Jag ser detta med kvotflyktingar som en mycket mer allvarlig miljöförstöring än något annat. När dom har kommit till Sverige har dom först smutsat ner luften och sen börjar förstöringen av naturen, gator ,torg, häkten, fängelser,bilbränder,skolbränder,våldtäkter m.m. Jag tror att vi lugnt kan semestra i Thailand. Då blir alla vinnare.

      • Enligt vänsterflummaren Andreas Magnusson, gymnasielärare i svenska, religion och etik mm …

        https://3.bp.blogspot.com/-FbtlsMbMyzY/WktchrhWYfI/AAAAAAAARcE/0jLwTZli0Zolbzq19wS409GbxJBGax0egCLcBGAs/s320/Andreas%2BMagnusson.jpg

        … som bl a skriver på webb-magasinet Para§raf att man med …

        ”Ökad invandring kan stoppa bränderna”

        Läraren Andreas Magnusson har också sitt alldeles egna sätt att räkna fram ytan på Sveriges landareal och kommit fram till detta resultat …

        ”Sverige är ett land med ungefär 10 miljoner invånare och en areal på 447 435 kvadratmeter. Det gör Sverige till världens ytmässigt 56:e största land. Tittar man istället på befolkningstäthet, är Sverige så glest befolkat att vi hamnar på plats 158 av 196 på världslistan. Det är gott om plats i Sverige.”

        Min kommentar: Alltså hela Sverige (447 435 kvadratmeter)skulle rymmas på en yta motsvarande endast c:a 669 ggr 669 METER. Och då är man ju nere på så korta avstånd att alla lätt skulle kunna gå eller cykla inrikes på dessa korta sträckor i hela landet Sverige. Så glöm båt- bil- & flygtrafik och därmed få ner koldioxidutsläppen till noll (0).

        Kolla gärna vad den helgalne läraren Andreas Magnusson skriver om Sveriges areal mm på länken nedan:

        https://www.magasinetparagraf.se/nyheter/kronikor/52513-okad-invandring-kan-stoppa-branderna/

  7. Förra gången miljö-extremisterna varnade mig för att ha 5 år kvar att leva var när det skulle röstas om kärnkraften. Det ringde på dörren och när jag öppnade stod det en miljö-extremist som började mässa direkt om hur farlig kärnkraften var.
    – Det du beskriver känner jag inte alls igen, och jag har jobbat på Oskarshamns kärnkraftverk, sa jag.
    – Va har du jobbat på kärnkraftverk? Då kommer du att vara död inom 5 år, sa miljö-extremisten och slängde igen dörren.
    Trots att det är livsfarligt att jobba på kärnkraftverk ;), lever jag fortfarande 40 år senare. På övertid enligt mijö-extemisterna.
    Ja, ni som konfirmerat er kanske kommer ihåg fåraherden som ropade att vargen kommer. Men det kom ingen varg.

  8. https://www.bz-berlin.de/data/uploads/2019/03/afp_1f758w_1553856714-704×396.jpg
    Greta i sitt esse bland skolkande barn i Berlin.(bild från BZ)
    Under Adolfs storhetstid fanns en slogan:”Führer befehlen,wir folgen…”
    I går upprepades dessa ord i Berlin,när Greta var på besök. Skolbarnen skanderade ”Greta befehlen,wir folgen dir”…Alltså har människan under de gångna 70 åren,blivit ännu dummare.
    F.ö. skall Profeten Greta ikväll mottaga ett nyinstiftat pris, (av de Gröna) vid en ceremoni bland de efterblivna ! ;(

  9. Utgångsläget i opinionen idag:

    106 SVT Text Lördag 30 mar 2019
    INRIKES PUBLICERAD 30 MARS

    Sifo: S backar – KD-uppgång fortsätter

    Stödet minskar för S samtidigt som
    KD:s uppgång fortsätter, enligt Svensk
    väljaropinion, en sammanställning av
    olika opinionsmätningar utförd av Sifo
    på uppdrag av Sveriges Radios Ekot.

    Enligt Lena Rådström Baastad, som är
    partisekreterare i S, kan det minskade
    stödet kopplas till de kompromisser
    som partiet har gjort med MP, C och L.

    -Vi kan ändå konstatera att det är
    ganska små förändringar jämfört med
    valresultatet, säger hon till Ekot.

    KD avancerar från 8,6 till 9,2 procent
    och är därmed femte största parti.

    160 SVT Text Lördag 30 mar 2019
    BAKGRUND PUBLICERAD 30 MARS

    Opinionen enligt Sifo

    Siffrorna visar väljarstöd i procent,
    med förändringen jämfört med förra
    månadens mätning i procentenheter:

    Vänsterpartiet 9,8 (+0,3)
    Socialdemokraterna 27,4 (-0,9)
    Miljöpartiet 3,9 (-0,2)
    Centerpartiet 8,1 (+0,5)
    Liberalerna 3,5 (-0,2)
    Moderaterna 17,7 (+0,1)
    Kristdemokraterna 9,2 (+0,6)
    Sverigedemokraterna 19,1 (-0,2)
    Övriga 1,3 (-0,1)

    Källa: Sveriges Radios Ekot

    Det har börjat röra på sig och måste gå att påverka ännu mer i rätt riktning.

    https://pbs.twimg.com/media/CaeSGZHW4AA_IFi.jpg

  10. Att låta vetenskapliga analfabeter som de obildade, korkade, emotionella och irrationella journalisterna ha ansvar för informationsspridningen är den verkliga katastrofen.

Kommentera