Polisen söker internetspanare


BROTTSLIGHET. Det verkar som Näthatsgranskaren inte sköter sitt jobb. Polisen söker Internetspanare till region syd. Arbetsplatsbeskrivning: Är du redo för en större uppgift? Vi behöver nu stärka upp vårt team med en Internetspanare. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade kollegor att utvecklas och få nya erfarenheter samtidigt som ditt arbete bidrar till polisens mål om att öka tryggheten och minska brottsligheten.

-Pettersson är lite intresserad av att söka jobbet, men det går inte för jag har en blogg att sköta…

Läs mer hos Polisen 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Sveriges nya domstol. Polis, åklagare och domare. Allt i ett utan möjlighet att överklaga.


10 responses to “Polisen söker internetspanare

 • Suzie

  ur boken En ny vändning av Claes Hedberg.
  Någon beskrev en text på en stor tavla som fanns i rikspolisstyrelsens stora komplex .
  Där stod; ”polisens uppdrag är att öka tryggheten och minska brottsligheten.Vi genomför uppdrag professionellt och skapar förtroende genom att vara närvarande,engagerad med ansvar och respekt,vi tar ansvar för vår uppgift och värnar om allas lika värde.Effektiva för resultat och utveckling.Vi är fokuserade på resultat,samarbete och ständig utveckling.Tillgängliga för allmänheten och varandra.Vi är flexibla,hjälpsamma och stödjande.”

  Visst låter det fantastiskt! men jag får en tankeställare och ett lätt obehag om polisens värdegrund och allas lika värde.Ska polisen tycka att offer och skurkar/kriminella har samma värde?? kontentan av den kommunistiska ramsan blir ju faktiskt det att alla ,goda som onda,bra som dåliga har samma värde, det är skrämmande tycer jag,vems sida står polisen egentligen på,tror ni? Svensk polis bör inte vara politiserad då det inger otrygghet och osäkerhet för svenska folket.
  Det sägs att det var Trotskij och Leninsom uppfann dessa kodord,allas lika värde och med det menades att alla som var för Sovjetregimen hade samma värde, det var underförstått att det bara gällde dessa kommunistregimtrogna.Jag tror inte det är en slump att socialisterna i Sverige har anammat denna gamla sovjetramsa,visst en del tror att det är en feltolkning av FN s artikel,där det står värdighet,dignity,och inte allas lika värde,jag tror snarare det passar regimen bra att alla tror det ligger till på det viset,ett misstag alltså,vilket det nog absolut inte är,vi har aldrig fått bekräftelse på detta.

  Gilla

 • Tony

  Då ligger väl alla gamla Gubbar o Tanter i 90-100 års åldern risigt till ifall dom skriver något opassande om invandringen, för det är väl det grövsta brottet idag att uttala kritik mot vansinnet?

  Gilla

 • angelicaplacet

  Det är nog IS polisen ska spana på.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Internetspanare”…….det var en titel det.

  Gilla

 • Mr Jordan

  För att bli aktuell för tjänsten så är flytande arabiska, dari och somaliska ett krav, ytterligare språkkunskaper är meriterande?

  Gilla

 • Bosse S

  Eftersom man redan har näthatsgranskaren som jagar vanligt folk, så kanske man letar efter folk som ska granska riktiga brottslingars förehavande. Ett område man verkar totalt usel på.
  Man ju alltid hoppas att de tänker använda den nya resursen rätt.

  Gilla

 • ossie

  Mer och mer likt DDR.

  Gilla

  • Bosse

   Näthatsgranskaren har nog inte tid att både jaga pensionärer och se vad dom skriver på FB och sen plåga djur.Det måste vara historiens vidrigaste människa. En sadist som totalt saknar moral och empati.
   Senast så hade han anmält en 91 -årig man som fick böter för HMF.
   Titt som tätt så går han ut i media och skryter om sina anmälningar
   av pensionärer. En mycket sjuk och komplexfylld psykopat.

   Gilla

 • compulsoryunion

  Ska hen hitta nya utomeuropeiska ljusskygga bedragare och kvinnohuggare som ska få nya Schengen pass av svensk polis?

  Gilla

 • BB-8

  Minska brottsligheten.., jeeezzus.., var har jag hamnat…

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: